Sveikos mergaites, skaitinejau temeles susijusias su burimais, labai domejausi tuo, ir beje rinkausi burejas Jusu patarimais perskaitytais siame forume, taigi dabar noriu pasidalinti savo patirtimi
teko pas burejas pavaikscioti, kai atsitiko toks skaudus dalykas kaip skyrybos su draugu, taigi tuo metu, kai sirdele be galo skaudejo, labai norejosi suzinoti, kaip cia toliau gyvenimukas klostysis
Taigi pirmoji buvo Vanda ar babuska kaip ja vadina, nu i pieva visiskai, sake datas, kada tekesiu, kada vaikus gimdysiu ir t.t., buvau du kartus, pirma karta ir po keleto menesiu antra (del to, kad norejau isitikinti ar panasiai kalbes) tada ji bure, kad kito vyro mano gyvenime nebus, su draugu susitaikysime, pagal ja dabar jau ir vaiku turetume tureti, gyvenimas vos ne rozem klotas, zodziu nespilde niekas... Veliau seke chiromante prie Topo centro, sita ne tik pagal ranku linijas speliojo kazka, bet ir isgydyti norejo zarnyna, na kas nezino kad mergeliu zenklo atstovam jis silpnas (horoskopuose sita beda dazniausiai nurodoma) na irgi nieko gero bent jau man, pinigeliu traukimas ir tiek... Veliau seke Irena P.Komunos gatve, Rita is Kretingos 2k., Natalija "Lotoso ziedas", Liudmila Vetrunges pasazas, prie Banduziu kazkokia moteris nebepamenu vardo ir Regina is Gargzdu 2k., pas visas burejas labai daug kas nusakoma bendrais bruozais, horoskopai, kinu horoskopas, pitagoro kvadratas ir jo standartinis aiskinimas tampa didziausios numerologijos ismanymu, ir t.t., kazkiek tu pasakojimu be abejo galima prisitaikyti sau, kartais jie buna per daug standartiniai, dauguma horoskopiniu kadangi as mergele, tai visur isgirsdavau: darboholizmas, gimusi po mokslo ir darbo zvaigzde ir pan., pedantiskumas, na tie skiriamieji horoskopiniai bruozai, todel ir atrodo atitinkantys, is to gausaus burio isskirciau Regina (Gargzdai) ji vienintele bureja kuri siek tiek nupasakojo dabartine situacija, kokia 70 proc., pildesi apie pazinti su kitu zmogum, situacija darbe, charakterio bruozai ir t.t., kelis kartus ismetusi kortas, pasake, panasiai buriu trim menesiam, nes nezinau ka tu pasirinksi, kuri vyra, kuri gyvenima, nes dabar nematau, tai nauja pazintis ir zmogus prie taves, tai ex draugas, todel konkreciai negaliu pasakyti... Natalija (Lotoso ziedas) is kurios burimo labiau atitiko darbine situacija... Tikrai netapau nusistaciusi pries burejas, tai buvo gera terapija man, nes dauguma bureju tikrai pozityvios psichologes, tik ta ateitis galbut yra labai nenuspejamas dalykas priklausantis nuo musu paciu sprendimu...