Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Klaipėdoje

sveikos mergaites, papasakosiu ir as savo gyvenimo patirti su burejom. Esu buvus pas Maryte, Felicija is laukininku g. monolito, pas senuciuke is P.Komunos, ji daug ziuri i horoskopo zenkla ir kortas, tik nezinau ar cia ta natalija, ar ne, nes kazkada buvau ir pas kita P.Komunos gatvej, ir cia prisiskaicius buvau nusprendus eit pas olia arba is mokyklos gatves, nepamenu vardo ax.gif , bet oliai tada nepriskambinau, tai nuejau pas ta is mokyklos gatves. Pradejus burti su vienom kortom, nieko konkretaus nepasake, tai net jau pagalvojau, kad be reikalo cia atejau, taciau kai pradejo burt kitom kortom ir kai pasake, kad labai pergyvenu del to, kad neina pastoti, net issiziojau blink.gif , nes taip ir yra verysad.gif , paskui daug sake del darbo ir pinigu, bet del sito visos burejos man yra pasakiusios ta pati ir ar pasitvirtins paziuresim. Toliau apie maryte, kai paskutini karta buvau pas ja, tai kazkaip labai abstrakciai papasakojo, taciau pamenu esu kazkada ejusi tikrai del problemos su draugu, tai nupasakojo tiksliai, kad turi kita, kad ta kita, is jo darbo aplinkos ir kad nebusiu as su juo, viskas taip ir buvo. Felicija tai irgi pataiko, bet ji daugiau abstrakciai. Tai va mergaites, spreskit.
Atsakyti
Buvau pas Olią - kalba konkrečiai, tiksliai pamatė situaciją. O ir žmogus malonus... Patiko.
Atsakyti
O kiek pas Olia kainuoja?? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte78 @ 2010 08 16, 13:20)
O kiek pas Olia kainuoja?? ax.gif

40 Lt
Atsakyti
Merginos, manau jokia paslaptis, buvo ne kartą viešai skelbta:
Olia, Statybininkų pr. 861524032
Atsakyti
Prasau patarimo... noriu nueit pas bureja. bet neapsisprendziu ar pas Olia ar pas Aleksandra??
Ka patartumet?? blush2.gif
Atsakyti
Manau pati turi apsispręsti, pasiskaityk komentarus ir, manau, nutarsi. Pas ką labiau širdis linksta, ten ir eik. smile.gif
Atsakyti
Skambinau Aleksandrui, sake isvaziuoja bus Lapkricio menesi. doh.gif
Atsakyti
Atvaziuoja pinigu uzsidirbti ir isvaziuoja. lotuliukas.gif Reiskia Olia. tongue.gif
Atsakyti
Perskaiciau abi temas lyg neradau atsiliepimu apie Alekseju is Klaipedos. nr 860812729 ar eate ka nors girdejusios apie toki ? g.gif
Atsakyti
O sakykite tas statybininkų prospektas prie eglės turgaus? g.gif nes aš ne klaipėdietė nelabai žinau tų gatvių.Ar sunkiai randama ji?
Atsakyti
buvau Grusklaukeje, uz darbenu tokiam vienkiemy pas bureja tai ka as zinau... g.gif na pirma karta idomu, smalsumas nuvede, o daugiau nieciau pas jokis burejas. dabarti pasake gana tiksliai, grynai pacioje pradzioje, po to pradejo interpretacijas savas pasakoti ir nusigrybavo, o geriausia tai apie ateity pasake- tavo norai ir mintys pildysis tik labai turi to noreti, o jei noresi busi laiminga lotuliukas.gif cia ir as galeciau taip papasakoti, todel isitikinau kad burejos, gal ne visos bet tikiu, kad dauguma "buria" saudydamos ir interpretuodamos bet koki menkiausia isgirsta fakta ar teiginuka
Atsakyti