Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Klaipėdoje

QUOTE(Mazas angelas @ 2010 11 04, 12:27)
o gal galima natalijos telefoniuka  blush2.gif

865220314
Atsakyti
Aleksandras ir Aleksejus ne tas pats. Facebooke yra Aleksejus Šiškariovas, pasižiūrėkit, kas buvot ar tas Aleksejus. Delfyje komentarus pasiskaičiau ir sužinojau smile.gif Ten tikrai ne Aleksandras ir jis Minijos g. dirba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurma: 04 lapkričio 2010 - 14:34
Vaidauguose esu buvusi pas Aleksandrą, jis po užsienį važinėja o Aleksėjus gyvena Mokyklos gatvėj, tai du skirtingi žmonės. Aleksandras liesas vyrukas virš trisdešimt jam kažkur o Aleksėjus draugė sakė, kad toks drūtas, na apkūnus vaikinas smile.gif
Atsakyti
O Aleksandras tikrai isburia teisingai? AR beleka sneka? biggrin.gif matot kaip gavosi apie ta Alekseju buvo komentaru kad oij kaip jis gerai buria kaip viska pasako ir t.t. tai isivaizduokit kokia zmogus turi itaiga,kai istikro nusikaltelis yra. Tai vat domina su Aleksandru kaip ten yra,ziuriu,kad populiarus jis cia, bet kokiu pagrindu? ar tiesiog sneka ir psichologija ismano ar butent turi ta sugebejima matyti is kortu ateiti ir tiksliai pasako ir isipildo ir tt
Atsakyti
QUOTE(Kam @ 2010 11 01, 10:43)
kas einat pas Maryte tai kada geriau pas ja eit? Nes uzsirasymo nera iki keliu ji priima?  O apie Palangos burejas nieko nezinot? Kazkada girdejau, kad yra ten ir kiti is Klp ten pas kazka vaziuoja

Žinau Palangoje viena būrėja, gyvena Rytų kvartale. Buvau senokai, man labai patiko. Jeigu reikia galėsiu paieškoti telefoną. smile.gif
Atsakyti
Laba diena, mergytes, mamytes!!!

Ieskau ne burejos, bet uzkalbetojos is nuotraukos, kad padetu man su vyru. Kad manes napaliktu!! Gal pradesit sakyti, na jei jau isejo-tai neverta, tegul einA. Taciau situacija biski kitokia: jis nera isejes, bet yra lengvai paveikiamas kitu zmoniu nuomones ir matau, kad atsirado zmoniu, norinciu mus isskirti. verysad.gif
Todel ieskau uzkalbetojos, kad tiesiog sutvirtintu musu santykius...
Labai prasau, parasykit, jei klp ar klp apskrityje tokia pazystat!!!
Atsakyti
QUOTE(dzessika @ 2010 11 06, 04:02)

Ieskau ne burejos, bet uzkalbetojos is nuotraukos, kad padetu man su vyru. Kad manes napaliktu!! Gal pradesit sakyti, na jei jau isejo-tai neverta, tegul einA. Taciau situacija biski kitokia: jis nera isejes, bet yra lengvai paveikiamas kitu zmoniu nuomones ir matau, kad atsirado zmoniu, norinciu mus isskirti.  verysad.gif
Labai prasau, parasykit, jei klp ar klp  apskrityje tokia pazystat!!!

Sveika, pravalyk az,nes zinutes nebesisiuncia tau.Siaip galiu ir cia parasyti,pabandyk pasikalbeti su Aliona.Ji atrodo moteris protinga, gal ka patars tau.
Atsakyti
QUOTE(Twinklyte @ 2010 11 04, 22:33)
O Aleksandras tikrai isburia teisingai? AR beleka sneka? biggrin.gif matot kaip gavosi apie ta Alekseju buvo komentaru kad oij kaip jis gerai buria kaip viska pasako ir t.t. tai isivaizduokit kokia zmogus turi itaiga,kai istikro nusikaltelis yra. Tai vat domina su Aleksandru kaip ten yra,ziuriu,kad populiarus jis cia, bet kokiu pagrindu? ar tiesiog sneka ir psichologija ismano ar butent turi ta sugebejima matyti is kortu ateiti ir tiksliai pasako ir isipildo ir tt

Daug kas rase, kad pildosi jo pranasystes. As buvau rugpjuti, nieko neissipilde dar. Jis daugiau apie tolima ateiti kalba. Kai ka man isbure, draugei papasakojau, ji vos nemire is juoko. Tai nezinau, pamatysim. )))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyre: 06 lapkričio 2010 - 13:39
QUOTE(dzessika @ 2010 11 06, 04:02)

Ieskau ne burejos, bet uzkalbetojos is nuotraukos, kad padetu man su vyru. Kad manes napaliktu!![

negerai schmoll.gif , paleisk vyra, jis arba liks su tavim arba iseis, bet neieskok budu ji priristi prie saves, ypac magijos pagalba rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tobula @ 2010 11 06, 14:56)
negerai schmoll.gif , paleisk vyra, jis arba liks su tavim arba iseis, bet neieskok budu ji priristi prie saves, ypac magijos pagalba rolleyes.gif

dzessika zinojo, kad taip ir rasys. schmoll.gif O as ja suprantu. Kai blogai, norisi begt nors ir pas velnia. Aisku, negerai uzkalbejimai visokie. Tiesa sakant, as jais netikiu.
Atsakyti
Visi burtai kuriais verciam zmogu elgtis pries jo valia,jau yra magija ir cia jau ne juokas. Suprantu kad zmogus neviltyje bet ko griebiasi bet tikrai patariu sito nesiimti nes viskas grys atgal ir pati nukentesit dvigubai stipriau. Geriau pati pasistenkit "uzburti" savo vyra kitais budais,kad jam nekiltu tokiu minciu kazkur begti biggrin.gif nereikes nei jokiu magiju nei uzkalbejimu. Jei zmogui lemta su jumis buti jis ir bus,o jei ne tai su magija ne tik kad blogiau padarysit bet dar gyvenimus galit sugadinti ne vienam zmogui. Nepasiduokit tokiom kvailom mintim,manau protinga moteris esat ir vykit kuo toliau tokias mintis. Linkiu daugiau pasitikejimo savimi,mylekit save,pasitikekit savim bukit grazi,dziaukites viskuo, pamatysit kaip gyvenimas pasikeis,sekmes
Papildyta:
QUOTE(Lyre @ 2010 11 06, 14:39)
Daug kas rase, kad pildosi jo pranasystes. As buvau rugpjuti, nieko neissipilde dar. Jis daugiau apie tolima ateiti kalba. Kai ka man isbure, draugei papasakojau, ji vos nemire is juoko. Tai nezinau, pamatysim. )))

Bet gal sako tokius dalykus kur bet kam galima pritaikyti, jei apie tolima ateiti,tai ka zmogus zinosi. Nes ziuriu tie populiarieji kazkaip truputi grybauja su savo pranasystem biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(loretage @ 2010 11 05, 17:18)
Žinau Palangoje viena būrėja, gyvena Rytų kvartale. Buvau senokai, man labai patiko. Jeigu reikia galėsiu paieškoti telefoną. smile.gif

manau kontaktai daugeli domintu, o gal galima apibudinti kuom ir kaip ji buria, kiek laiko uzima, kokia kaina. Aciu
Papildyta:
QUOTE(dzessika @ 2010 11 06, 05:02)

Ieskau ne burejos, bet uzkalbetojos is nuotraukos, kad padetu man su vyru. Kad manes napaliktu!! Gal pradesit sakyti, na jei jau isejo-tai neverta, tegul einA. Taciau situacija biski kitokia: jis nera isejes, bet yra lengvai paveikiamas kitu zmoniu nuomones ir matau, kad atsirado zmoniu, norinciu mus isskirti.  verysad.gif
Labai prasau, parasykit, jei klp ar klp  apskrityje tokia pazystat!!!

As ir manau, kad jokiu burtu nereiketu imtis. Geriausi burtai kaip jau cia ir minejo uzburti ji savimi, kad jis jus pamatytu naujom akim, vel jus pamiltu ir net karsciau nei anksciau. Tapk jo karaliene, meiluze ir tarnaite. wink.gif Bet gal tu ir teisi, nes meilej kaip kare viskas pateisinama, bet tada jau reiketu rast profa tuose reikaluose. Sekmes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kam: 06 lapkričio 2010 - 20:31