nu nieko sau,mano nuojauta neapgavo kai radau komentarus galvojau pas alekseju eiti bet nekylo ranka skambinti telefonu nezinau nuojauta buvo kad neiti pas ji,kazkaip negerai jautesi,o siandien buvau pas Natalija likau gerokai nustebinta
QUOTE(Lyre @ 2010 11 03, 23:34)
As irgi kai skaiciau apie Alekseju, galvojau, kad pas ji ne uz ka neiciau, nors ir giria ji.
Kuo taip patiko Natalija? Kiek mokejai?
Kuo taip patiko Natalija? Kiek mokejai?
Pati tokia atsiputus moteriske bet likau be zado kai pradejo viska pasakoti apie mane apie tevus,apie drauge,apie kai kurias sveikatos problemas, na viskas kaip pirstu i aki,tie pasakymai tiksliai taip kaip ir yra, svarbiausia viska susake ateiciai na ka planuoju daryti ir viska pamate, ejau kadangi laukia kelione ir galvojau jei nepamines keliones tada niekuo nepatikesiu,ir zinokit pasake laukia pokyciai dideli ir bus kelione,vaziuok,tikrai vaziuok pasake kaip ten sekis ir t.t. na daug visko subere,esu maloniai nustebinta. ir ji taip naturaliai sneka,na ka mato ta sneka,nera taip kad ten kurtu snekas kokias. Nuteike lb teigiamai. O mokejau 20lt, kas manau tikrai laaabai nebrangu. yra tokiu kur vejus sneka o kokias sumas uzsikelia. Zodziu man tiko ji.
na jei 20lt tesumokejai tai gan graziai skambam Daba tik reiks laukt ar pildysis, nes kiek esu pastebejus dabarti daugelis giria, kad gerai atitaiko, o tik veliau prasideda, kad areitis nelabai pildos.
Klaipėdiečiams žinomas magas ir bioenergetikas iš tiesų buvo nusikaltėlių gaujos narys, kuris rinko informaciją ir režisavo aferas, o burtininko salonas miesto centre virto nusikaltėlių irštva.
Įsikūrė garsiame pastate
Meilės nesėkmės, problemos darbe, nesutarimai su artimaisiais ar net įkyri mintis, stumianti į savižudybę, ne vieną klaipėdietį yra atvedusi pas bioenergetiku ir baltosios bei juodosios magijos meistru besivadinusį Aleksejų.
cia daugiau http://klaipeda.dien...is-vyras-308853
Papildyta:
ka galiu pasakyti, daugelis maise Alekseju su Aleksandru is Vaidaugu gatves.
Nors ar yra liudininku, kad cia ne vienas ir tas pats?
Pries puse metu, masciau eiti neiti pas bureja, rinkausi rinkausi ir neisirinkau ;-)
.............
be va po sio Siandieninio Klaipedos straipsnio galiu pasakyti, jei to zmogaus nepazysti minimum 5 metus, geriau kojos nekelt pas jokius burejus.
Tarp kitko mane labai nustebino, kad Aleksejus reklamavosi juoda magia- pilno proto nors sioks toks burejas tokiu dalyku neuzsima.
Ir dar, kazkur pries 5 metus jo Klaip ne kvapo nebuvo, buvo Aleksandras is Vaidaugu g.
Taigi man labai smalsi cia tas pats ar ne tas pats?
Papildyta:
na va informuokit, ar pavyks susitikti
Įsikūrė garsiame pastate
Meilės nesėkmės, problemos darbe, nesutarimai su artimaisiais ar net įkyri mintis, stumianti į savižudybę, ne vieną klaipėdietį yra atvedusi pas bioenergetiku ir baltosios bei juodosios magijos meistru besivadinusį Aleksejų.
cia daugiau http://klaipeda.dien...is-vyras-308853
Papildyta:
ka galiu pasakyti, daugelis maise Alekseju su Aleksandru is Vaidaugu gatves.
Nors ar yra liudininku, kad cia ne vienas ir tas pats?
Pries puse metu, masciau eiti neiti pas bureja, rinkausi rinkausi ir neisirinkau ;-)
.............
be va po sio Siandieninio Klaipedos straipsnio galiu pasakyti, jei to zmogaus nepazysti minimum 5 metus, geriau kojos nekelt pas jokius burejus.
Tarp kitko mane labai nustebino, kad Aleksejus reklamavosi juoda magia- pilno proto nors sioks toks burejas tokiu dalyku neuzsima.
Ir dar, kazkur pries 5 metus jo Klaip ne kvapo nebuvo, buvo Aleksandras is Vaidaugu g.
Taigi man labai smalsi cia tas pats ar ne tas pats?
Papildyta:
QUOTE(kraisle @ 2010 11 03, 11:35)
o as uzsirasiau pas aleksandra, laukiau jo jau nuo rugsejo men. kazkaip kuzdejo sirdis kad tik pas ji man reikia nueiti, tai nesulaukiu kada jau reiks eiti pas ji.
na va informuokit, ar pavyks susitikti
QUOTE(Twinklyte @ 2010 11 04, 09:38)
Pati tokia atsiputus moteriske bet likau be zado kai pradejo viska pasakoti apie mane apie tevus,apie drauge,apie kai kurias sveikatos problemas, na viskas kaip pirstu i aki,tie pasakymai tiksliai taip kaip ir yra, svarbiausia viska susake ateiciai na ka planuoju daryti ir viska pamate, ejau kadangi laukia kelione ir galvojau jei nepamines keliones tada niekuo nepatikesiu,ir zinokit pasake laukia pokyciai dideli ir bus kelione,vaziuok,tikrai vaziuok pasake kaip ten sekis ir t.t. na daug visko subere,esu maloniai nustebinta. ir ji taip naturaliai sneka,na ka mato ta sneka,nera taip kad ten kurtu snekas kokias. Nuteike lb teigiamai. O mokejau 20lt, kas manau tikrai laaabai nebrangu. yra tokiu kur vejus sneka o kokias sumas uzsikelia. Zodziu man tiko ji.
Jei 20 lt, as gal ir nueiciau tada. Kur ji buria, virtuvej? Kiek laiko bure? Kiek jai metu mazdaug? Ji ruse?
Papildyta:
Nejaugi gali buti, kad Aleksandras ir Aleksejus vienas zmogus? Mano drauge ir jos mama seniai Aleksandra pazista, kaip bureja.
QUOTE(Kam @ 2010 11 04, 09:01)
na jei 20lt tesumokejai tai gan graziai skambam Daba tik reiks laukt ar pildysis, nes kiek esu pastebejus dabarti daugelis giria, kad gerai atitaiko, o tik veliau prasideda, kad areitis nelabai pildos.
Bent jau man Natalija daug tiesos ir apie ateitį pasako... Du kartus pas ją buvau, iš pirmo karto ne viskas išsipildė, bet iš antro karto jau dabar pildosi...
Papildyta:
QUOTE(Lyre @ 2010 11 04, 09:25)
Jei 20 lt, as gal ir nueiciau tada. Kur ji buria, virtuvej? Kiek laiko bure? Kiek jai metu mazdaug? Ji ruse?
Papildyta:
Nejaugi gali buti, kad Aleksandras ir Aleksejus vienas zmogus? Mano drauge ir jos mama seniai Aleksandra pazista, kaip bureja.
Papildyta:
Buria virtuvėj, metų jai apie 40-50, o buria nesakyčiau, kad ilgai.. apie 20min, bet nepilsto iš tuščio į kiaurą, pasako viską tiesiai šviesiai.
bendrai visoms atsakysiu Natalija buria virtuveje, ir tikrai nepilsto is tuscio i kiaura. Labai protingi posakiai,na cia jau psichologijos dalykas, bet sakau likau nustebinta nes pasake net kas laukia ka pati zinau. O visa kita ziuresim,gyvensim ir pamatysim Net nereikejo klausti,ji viska pasake,ir patare be klausimu.
O del Aleksandro kas cia minejo kazka kad prie paradoxo? Jei sakot kad vaidaugu gatveje,o vaidaugu gatve yra visai kitam gale kur mogiliovas,tai kazko nesuprantu.
Aj beja buria Natalija keliom skirtingom kortom,taro ir dar kazkokiom. O siaip esu buvusi ir pas maryte ir vanda
O del Aleksandro kas cia minejo kazka kad prie paradoxo? Jei sakot kad vaidaugu gatveje,o vaidaugu gatve yra visai kitam gale kur mogiliovas,tai kazko nesuprantu.
Aj beja buria Natalija keliom skirtingom kortom,taro ir dar kazkokiom. O siaip esu buvusi ir pas maryte ir vanda
QUOTE(Lyre @ 2010 11 04, 12:17)
Prie paradoxo jis kabineta isnuomavo, o vaidaugu gyvena ar gyveno.
A dabar viskas aisku o beja ten kokia gatve? nes dabar skaitau,kad Aleksejus nuomavo patalpas danes gatveje,cia tas apsisaukelis
QUOTE(Twinklyte @ 2010 11 04, 11:18)
A dabar viskas aisku o beja ten kokia gatve? nes dabar skaitau,kad Aleksejus nuomavo patalpas danes gatveje,cia tas apsisaukelis
o gal galima natalijos telefoniuka