Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Klaipėdoje

QUOTE(Lyre @ 2010 11 01, 23:12)
Jo, apie Maryte is Reikjaviko street kalbu.  biggrin.gif Toj vietoj, kaip rasai, neziurejau. Be to, jei numeris nusitrynes, is kur galejau zinot, kad cia jos. Nu dabar zinosiu.  bigsmile.gif  Aciukas!

Nera uz ka mirksiukas.gif
Reiks pasirupinti kad numeriuka vel uzmakliavotu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Twinklyte @ 2010 11 02, 19:49)
Vaziuojant su 5 tai cia gausis pirma stotele? ten vadinasi bazes stotele, bet pagal zemelapi kiek ziurejau kad silutes plente pirmas posukis uz ziedo, siandien kai vaziavau su 5, jau kai isukom i silutes plenta buvo vienas posukis pries stotele,o sekantis jau uz stoteles kur i akropili,kauno gatve, tai cia turbut tame pirmam posukyje bus ta paryziaus komunos? arba kitaip paklausiu islipant toj stotelei i kuri gala eiti? biggrin.gif nebuvus ten tai nelabai zinau. O kaip ji buria ar konkreciai pasakoja, nurodo laika?

Taip. O daugiau žinot kur eit?
Atsakyti
QUOTE(ViktoOote @ 2010 11 02, 23:38)
Taip. O daugiau žinot kur eit?

turbut i ta posuki biggrin.gif nama turiu buta turiu, rasiu gal,raset,kad pirmas namas kazkaip prie gatves smile.gif
Atsakyti
O pas Vilma kas gal ejote? Norejau pasiteirauti, ar viskas pildosi jums ka ji ispranasavo? g.gif Kaip ji?
Atsakyti
o as uzsirasiau pas aleksandra, laukiau jo jau nuo rugsejo men. kazkaip kuzdejo sirdis kad tik pas ji man reikia nueiti, tai nesulaukiu kada jau reiks eiti pas ji. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kraisle @ 2010 11 03, 11:35)
o as uzsirasiau pas aleksandra, laukiau jo jau nuo rugsejo men. kazkaip kuzdejo sirdis kad tik pas ji man reikia nueiti, tai nesulaukiu kada jau reiks eiti pas ji. ax.gif

Jau skambinai siuo metu? nes man jis pasake,kad po 10dienu skambinti,kai pailses, tai nieko ir neklausiau biggrin.gif Eisiu pas Natalija, o jei bus idomu nueisiu dar ir pas ji, bet abejoju, nebera noro
Atsakyti
QUOTE(Twinklyte @ 2010 10 29, 11:20)
Apie Alekseju gal daugiau komentaru butu? aciu smile.gif

Ar girdejot siandien per Lalunos zinias pranese,kad Aleksej burejas-magas, prisidengdamas burimo paslaugomis, vykde nusikalstama veika.Labai dideles pinigu sumas apgaules budu pasisavindavo.Taip pat santazavo savo klijentes.Ir dar pranese,kad jis uzsiimdavo nepilnameciu pardavimu i prostitucija.
Stai tau ir magas...ir kaip,(jei jis magas)pats sau nenumate veiklos kracho.
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...e.d?id=38148785

turbut apie tai... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(krkade @ 2010 11 03, 18:54)

Tikriausiai,kad taip. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Twinklyte @ 2010 11 03, 11:42)
Jau skambinai siuo metu? nes man jis pasake,kad po 10dienu skambinti,kai pailses, tai nieko ir neklausiau biggrin.gif Eisiu pas Natalija, o jei bus idomu nueisiu dar ir pas ji, bet abejoju, nebera noro

taip skambinausi vakar ir jau tiksliai susitariau laika.sake adresa ten prie paradoxo turbut nesunku ji ten rasti ir nereiks klaidzioti. g.gif
Atsakyti
Kas ten labai norejo pas Alekseju? lotuliukas.gif Dar norit?
Atsakyti
QUOTE(krkade @ 2010 10 09, 13:33)
Buvau pas Aliona is Vaidaugu g. (Aleksandro sesuo kaip jie patys sako).Bure 1.5 val. Mokejau 50lt. Bure pirma uzsirasiusi gimimo data (numerologija).Tada paprastom kortom, taro ir ant galo kitos kortos net nezinau kaip jas ivardint  g.gif Dar liepe sugalvoti klausima, o atsakyma dave pasiskaityt is knygos..Patiko, nes informacijos gavau daug ir be jokiu "eee.." Klause kuriam laikotarpiui burti, o gal konkretus klausimas yra ir pan. Neskubejo, viska pasakojo sklandziai, aiskiai, jei reikedavo ir patardavo.Maloni moteris, zodziu, jauciausi jaukiai  ax.gif . Del to ka pasake... vertint sunku, nes laikas parodys  ax.gif .Bendrais bruozais viskas sutapo su Aleksandro burimu, kas vercia manyt, kad gal tikrai ne is lempos skaito rolleyes.gif Issikalbejus supratau, kad ji ir prakeikimus "mato", nuima, bet deja, ne visiems gali padeti... Pati sake, kad idomumo delei buvo nuejusi pas kitas burejas KLP burtis  ir... visos apie  pievas pasakojo... Tiesa, ji yra atvykusi is Rusijos, kalba tik rusiskai.Ir minejo, kad kaip ir Aleksandras tai atvaziuoja, tai isvaziuoja

p.s. tik bukit geros, neuzbadykit manes sauksteliais! Nesu is tu kur apsimestinu niku savo paslaugas siulo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Na po sito komentaro esu praksiskai isitikinusi, kad esu buvusi pas ja, tik galvojau jos vardas kitas, nes sutampa ir burimo budas, ir rysiai su Aleksandru, ir man jos burimas irgi buvo labai tikslus thumbup.gif
Va dabar blaskausi - eiti pas ja ar pas grizusi Aleksandra g.gif Kad kaina keliais litais brangesne uz kitus bent manes negasdina, visgi buria ilgai, issamiai ir ne pavirsutiniskai, ir siaip, manau, kiekvienas savo paslaugas ivertina kaip tinkamas ax.gif Nes palikineti kad ir po 20-30 lt pas bobeles kurios dienos horoskopo stiliuje "burima" desto, tai cia bent man labaiu gaila ir laiko, ir pinigu. Va pas Palmira valandos horoskopas uz 600 lt - tai brangu, bet cia jau OT biggrin.gif

QUOTE(Tora 5 @ 2010 10 16, 09:57)
Siaip atsargiai su ta cigone,jei eisit patarciau vienai neiti.Ankstesneje kazkurioje temoje buvo aprasyta,kaip keistai moteris jautesi isejusi is jos.Kazkada is smalsumo irgi norejau nueiti.Pasiskambinau, uzsirasiau,o sutarta diena kaip tycia atsirado neatideliotinu reikalu,ir siaip kuo arciau sutartos valandos,tuo blogiau jauciausi,ir galu gale beeinant pas ja,apgriuvau doh.gif Tada nusprendziau tai cigonei paskambinti,o kai paskambinau ji man ir sako tai neateisi,o tu pagalvok gerai,tu dabar kur randiesi klausia manes. cool.gif Na pasistengiau kuo greiciau atsisveikinti...Po kurio laiko,suzinojau,kad ji gali pasinaudoti ir hipnoze,turbut,kad pinigus isvilioti
Aisku negaliu teigti,kad jokiu budu neikit pas ja,taciau geriau jau perspeti, nei nutyleti,ar ne. smile.gif

Paauglysteje per smalsuma esu nukentejusi nuo nescios cigones... laukiau autobuso i palanga, kur turejau nuvezti pinigus tetos vaistams. Pasivede mane is sono, ir visu pirma liepe man prisiekti, kad neprakeiksiu jos negimusio kudikio, ir zodis po zodzio mane "uzliuliavo". Kazka bure, ir finale, kad neva issilpidytu, reikejo uzdeti ranka toje vietoje, kur yra pinigai. Ir kazkokiu budu is uzdarytos pinigines dingo visos kupiuros doh.gif O atrode, nuo jos akiu neatitraukiau ne sekundei, bet matyt, kazkuriam momentui buvau uzhipnotizuota. va taip.
Atsakyti