QUOTE(krkade @ 2010 10 09, 13:33)
Buvau pas Aliona is Vaidaugu g. (Aleksandro sesuo kaip jie patys sako).Bure 1.5 val. Mokejau 50lt. Bure pirma uzsirasiusi gimimo data (numerologija).Tada paprastom kortom, taro ir ant galo kitos kortos net nezinau kaip jas ivardint
Dar liepe sugalvoti klausima, o atsakyma dave pasiskaityt is knygos..Patiko, nes informacijos gavau daug ir be jokiu "eee.." Klause kuriam laikotarpiui burti, o gal konkretus klausimas yra ir pan. Neskubejo, viska pasakojo sklandziai, aiskiai, jei reikedavo ir patardavo.Maloni moteris, zodziu, jauciausi jaukiai
. Del to ka pasake... vertint sunku, nes laikas parodys
.Bendrais bruozais viskas sutapo su Aleksandro burimu, kas vercia manyt, kad gal tikrai ne is lempos skaito
Issikalbejus supratau, kad ji ir prakeikimus "mato", nuima, bet deja, ne visiems gali padeti... Pati sake, kad idomumo delei buvo nuejusi pas kitas burejas KLP burtis ir... visos apie pievas pasakojo... Tiesa, ji yra atvykusi is Rusijos, kalba tik rusiskai.Ir minejo, kad kaip ir Aleksandras tai atvaziuoja, tai isvaziuoja
p.s. tik bukit geros, neuzbadykit manes sauksteliais! Nesu is tu kur apsimestinu niku savo paslaugas siulo
Na po sito komentaro esu praksiskai isitikinusi, kad esu buvusi pas ja, tik galvojau jos vardas kitas, nes sutampa ir burimo budas, ir rysiai su Aleksandru, ir man jos burimas irgi buvo labai tikslus
Va dabar blaskausi - eiti pas ja ar pas grizusi Aleksandra
Kad kaina keliais litais brangesne uz kitus bent manes negasdina, visgi buria ilgai, issamiai ir ne pavirsutiniskai, ir siaip, manau, kiekvienas savo paslaugas ivertina kaip tinkamas
Nes palikineti kad ir po 20-30 lt pas bobeles kurios dienos horoskopo stiliuje "burima" desto, tai cia bent man labaiu gaila ir laiko, ir pinigu. Va pas Palmira valandos horoskopas uz 600 lt - tai brangu, bet cia jau OT
QUOTE(Tora 5 @ 2010 10 16, 09:57)
Siaip atsargiai su ta cigone,jei eisit patarciau vienai neiti.Ankstesneje kazkurioje temoje buvo aprasyta,kaip keistai moteris jautesi isejusi is jos.Kazkada is smalsumo irgi norejau nueiti.Pasiskambinau, uzsirasiau,o sutarta diena kaip tycia atsirado neatideliotinu reikalu,ir siaip kuo arciau sutartos valandos,tuo blogiau jauciausi,ir galu gale beeinant pas ja,apgriuvau
Tada nusprendziau tai cigonei paskambinti,o kai paskambinau ji man ir sako tai neateisi,o tu pagalvok gerai,tu dabar kur randiesi klausia manes.
Na pasistengiau kuo greiciau atsisveikinti...Po kurio laiko,suzinojau,kad ji gali pasinaudoti ir hipnoze
,turbut,kad pinigus isvilioti
Aisku negaliu teigti,kad jokiu budu neikit pas ja,taciau geriau jau perspeti, nei nutyleti,ar ne.
Paauglysteje per smalsuma esu nukentejusi nuo nescios cigones... laukiau autobuso i palanga, kur turejau nuvezti pinigus tetos vaistams. Pasivede mane is sono, ir visu pirma liepe man prisiekti, kad neprakeiksiu jos negimusio kudikio, ir zodis po zodzio mane "uzliuliavo". Kazka bure, ir finale, kad neva issilpidytu, reikejo uzdeti ranka toje vietoje, kur yra pinigai. Ir kazkokiu budu is uzdarytos pinigines dingo visos kupiuros
O atrode, nuo jos akiu neatitraukiau ne sekundei, bet matyt, kazkuriam momentui buvau uzhipnotizuota. va taip.