mano pazystamas buvo pas Maryte, tai jam ji neisburia, na buria, bet pati metosi ir paskutini syk sake pati, kad kortos labai makalojasi. O as esu buvus pora kart tai man sakyciau gan normaliai ji paburia, tai as jam sakau , kad matyt ji jam netinka reikia jam pas kita bandyt. Dar cia paskaiciau, kad kiti daznai eina burtis, va galiu pasakyt, kad pirma kart pas Maryte buvau priesh beveik 3m tai kaikurie dalykai issipilde tik priesh 5men. Tai nematau tikslo daznai eit, nes paskui ir atrodo, kad niekas nesipildo.
QUOTE(Lyre @ 2010 11 01, 13:10)
Nuo pat 8 gali eiti. Sausio pradzioj su drauge atejom pries 10, jau eile buvo nemaza. Bet manau cia del to, kad nauji metai. Kita karta buvau pries 12, tai tik 1 zmogus pries mane buvo. Girdejau, ji sake, iki 16 val. priima.
Papildyta:
Drauges mama buvo po 18, nes dirba, ir ja prieme.
Papildyta:
Kitom gi pildosi. Ir sakyt tada nereikia, kad taip bus tada ir tada.
Papildyta:
Is visu bureju tik is Marytes burimu kai kas issipilde.
Papildyta:
Drauges mama buvo po 18, nes dirba, ir ja prieme.
Papildyta:
Kitom gi pildosi. Ir sakyt tada nereikia, kad taip bus tada ir tada.
Papildyta:
Is visu bureju tik is Marytes burimu kai kas issipilde.
O man neisipilde nei tos marytes
QUOTE(Lyre @ 2010 11 01, 17:33)
Tiesa, gal kas zinote Marytes duru koda? Kas neseniai buvo. Vasara buvau, teko palaukti, kai kas nors iseis arba ateis, nes duris buvo uzdarytos.
Ten prie iejimo pagrindiniu duru, Maryte yra specialiai duru skambuti isvedusi, nebijokit paskambint ir isileis
Seniau dar buvo numeris buto uzrasytas ant skambucio, bet dabar jau nusitrynes nuo dazno naudojimo
QUOTE(Lyre @ 2010 11 01, 17:36)
Taip, geriau eiti ne dazniau nei karta per puse metu. Eisiu sausio men., tik nezinau pas ka. Norisi tik pas Maryte, tai greiciausiai vel pas ja.
Kam, sakai, taip negreit issipilde? O kas issipilde, svarbus dalykai ar nelabai? Man issipilde nelabai svarbus.
Kam, sakai, taip negreit issipilde? O kas issipilde, svarbus dalykai ar nelabai? Man issipilde nelabai svarbus.
issipilde tokie dalykai apie kurios net nepagalvojau, kad taip man gali but, galvojau kliedesiai ir tiek. O daba kaip pagalvoju ji tuos dalykus ir sake ir jie tikrai svarbus kiekvieno gyvenime tai ir mano. Koki syki vel zadu nueit nes jau senai tikrai bebuvau, kaip ir noreciau pas kita isbandyt, bet gaila kokia 50lt mest ir neaisq ar kanors i tema pasakys, o cia bent zzinau , kad kazka i tema tai tikrai pasako bent jau man ji tinka.
QUOTE(JurgitaPk @ 2010 11 01, 20:39)
Ten prie iejimo pagrindiniu duru, Maryte yra specialiai duru skambuti isvedusi, nebijokit paskambint ir isileis
Liepos men. buvau ir nebuvo jokio skambucio. Vasara dar galima palaukti, o ziema salti lauke nenoriu.
Papildyta:
QUOTE(Kam @ 2010 11 01, 21:15)
issipilde tokie dalykai apie kurios net nepagalvojau, kad taip man gali but, galvojau kliedesiai ir tiek. O daba kaip pagalvoju ji tuos dalykus ir sake ir jie tikrai svarbus kiekvieno gyvenime tai ir mano. Koki syki vel zadu nueit nes jau senai tikrai bebuvau, kaip ir noreciau pas kita isbandyt, bet gaila kokia 50lt mest ir neaisq ar kanors i tema pasakys, o cia bent zzinau , kad kazka i tema tai tikrai pasako bent jau man ji tinka.
Kas butent issipilde, gali pasakyti? Vedybos, vaikai? Gali i az.
Del 50 lt, man irgi gaila. Ir 40 lt gaila. 20 lt dar nieko.
QUOTE(Lyre @ 2010 11 01, 22:09)
Liepos men. buvau ir nebuvo jokio skambucio. Vasara dar galima palaukti, o ziema salti lauke nenoriu.
Na jei pas ta pacia Maryte eini kuri Reikjaviko g. Tai reikskias moteryt blogai ziurejai Tarp iejimo ir skladuko duru, po lauko apsvietimo lempa, yra duru skambutis baltas, ir jau kokia 10 meteliu jis ten kabo ir veikia Reikia tik neptinget ir gerai apsidairyt
Daug tokiu "nematanciu ir diena" cia vaiksto
kas pas Natalija buvot, kaip ten nusigauti i ta paryziaus komunos gatve? jei is centro tai kaip suprantu reiktu sukti i silutes plenta pro avitela ir tada islipti pirmoj stotelej ar ne? ir kur tada?
QUOTE(Twinklyte @ 2010 11 02, 12:17)
kas pas Natalija buvot, kaip ten nusigauti i ta paryziaus komunos gatve? jei is centro tai kaip suprantu reiktu sukti i silutes plenta pro avitela ir tada islipti pirmoj stotelej ar ne? ir kur tada?
Geriausiai išlipti Tilžės g. stotelėj, tada pereinat Komunarų gatvę, išlendat į P. Komunos gatvę ir arčiau Šilutės pl. stovi namas palei gatvę. Ten Natalija gyvena. (tikiuosi suprantamai paaiškinau ) Aš pas Nataliją buvau liepos mėnesį... Jau pradėjo po truputį pildytis viskas...
QUOTE(ViktoOote @ 2010 11 02, 16:48)
Geriausiai išlipti Tilžės g. stotelėj, tada pereinat Komunarų gatvę, išlendat į P. Komunos gatvę ir arčiau Šilutės pl. stovi namas palei gatvę. Ten Natalija gyvena. (tikiuosi suprantamai paaiškinau ) Aš pas Nataliją buvau liepos mėnesį... Jau pradėjo po truputį pildytis viskas...
Vaziuojant su 5 tai cia gausis pirma stotele? ten vadinasi bazes stotele, bet pagal zemelapi kiek ziurejau kad silutes plente pirmas posukis uz ziedo, siandien kai vaziavau su 5, jau kai isukom i silutes plenta buvo vienas posukis pries stotele,o sekantis jau uz stoteles kur i akropili,kauno gatve, tai cia turbut tame pirmam posukyje bus ta paryziaus komunos? arba kitaip paklausiu islipant toj stotelei i kuri gala eiti? nebuvus ten tai nelabai zinau. O kaip ji buria ar konkreciai pasakoja, nurodo laika?