Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Klaipėdoje

ar kas nors lanketes paskutiniu metu pas vanda? neuzsikele kainu po sou? pas ja buvau kelis kartus, na nzn..nustebino faktai kuriuos ji pasake butent apie dabarti,apie sveikata,kai kuriu artimu ivykiu nurodymas, ir pasake apie praeiti kai ka labai svarbaus ko pati nezinojau, ir tiesa sakant kai ji man pasake nepatikejau ir pagalvojau nusisneka,nes zinau jog taip niekada nebuvo, bet pasirodo kad net nezinojau,kai juokais kitam zmogui uzsiminiau apie tai,tai man pasake kad taip,tiesa,taip buvo.. likau be zado.nes tokio dalyko nesugalvosi,o ji man ir sake,kad man kortos rodo jog taip yra,o as sakau jai kad ne nera:D bet siaip daugiau nieks neisipilde kalbant apie ateiti,labai jau ji viska sumale kad cia metu begyje ir vaikas ir vyras ir tt o kaip nera taip nera nieko nzn bet idomu butu nueiti dar syki.Tik gal pas kazka kita nzn pas ka g.gif
Atsakyti
As pas ja pries metus buvau - nieko neissipilde. Kitiem metam daug ispranasavo. Nu paziuresim... Nueik pas Olia gal.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyre: 28 spalio 2010 - 14:12
o man laaaaaaabai patiko Sigita Benetienė
Atsakyti
Apie Alekseju gal daugiau komentaru butu? aciu smile.gif
Atsakyti
neisirenku ar Aleksandrui skambinti ar Aleksejui g.gif
Atsakyti
Aleksandras gi isvaziaves.
Atsakyti
Neisvazeves,ty gryzes, bet zmogus nori pailseti. Tiesa sakant nezinojau,kad jis gryzes,bet sirdis kazkodel sake laukt jo,pas kita nenorejau eiti,zodziu patikejau savo nuojauta ir paskambinau,kaip tikejaus taip ir buvo biggrin.gif
Atsakyti
Kada eisi? Paskui papasakok. Man nelabai, neissipilde vasara kas, sake, bus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyre: 01 lapkričio 2010 - 09:12
kas einat pas Maryte tai kada geriau pas ja eit? Nes uzsirasymo nera iki keliu ji priima? O apie Palangos burejas nieko nezinot? Kazkada girdejau, kad yra ten ir kiti is Klp ten pas kazka vaziuoja
Atsakyti
QUOTE(Kam @ 2010 11 01, 10:43)
kas einat pas Maryte tai kada geriau pas ja eit? Nes uzsirasymo nera iki keliu ji priima?  O apie Palangos burejas nieko nezinot? Kazkada girdejau, kad yra ten ir kiti is Klp ten pas kazka vaziuoja

aš irgi apie tą iš Palangos girdėjau, ilgai buria,duodi jai pinigų tiek kiek pačiam negaila, tik ji namie neburia, o reikia kažkur kitur su ja susitikti.
--------
Pas olia nebeičiau, nes nepatiko.
Atsakyti
QUOTE(Lyre @ 2010 11 01, 10:11)
Kada eisi? Paskui papasakok. Man nelabai, neissipilde vasara kas, sake, bus.

po savaites planuoju. As manau,kad nereikia tiketi taip aklai,kad kaip pasako taip viskas ir bus. Teisingai vienam filme pasake,kad likimas keiciasi kiekviena diena smile.gif Nors siaip man nera niekad bureja pasakius konkreciai kad bus taip ir taip, tiesiog sako tokius dalykus kurie ir taip kiekvienam gali nutikti. O apie praeiti tai tikrai nustebusi buvau. O Vanda tai gryba pjove kaip sakant biggrin.gif apie ateiti turiu galvoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kam @ 2010 11 01, 10:43)
kas einat pas Maryte tai kada geriau pas ja eit? Nes uzsirasymo nera iki keliu ji priima?

Nuo pat 8 gali eiti. Sausio pradzioj su drauge atejom pries 10, jau eile buvo nemaza. Bet manau cia del to, kad nauji metai. Kita karta buvau pries 12, tai tik 1 zmogus pries mane buvo. Girdejau, ji sake, iki 16 val. priima.
Papildyta:
Drauges mama buvo po 18, nes dirba, ir ja prieme.
Papildyta:
QUOTE(Twinklyte @ 2010 11 01, 11:57)
po savaites planuoju. As manau,kad nereikia tiketi taip aklai,kad kaip pasako taip viskas ir bus. Teisingai vienam filme pasake,kad likimas keiciasi kiekviena diena smile.gif Nors siaip man nera niekad bureja pasakius konkreciai kad bus taip ir taip, tiesiog sako tokius dalykus kurie ir taip kiekvienam gali nutikti. O apie praeiti tai tikrai nustebusi buvau. O Vanda tai gryba pjove kaip sakant  biggrin.gif apie ateiti turiu galvoje smile.gif

Kitom gi pildosi. Ir sakyt tada nereikia, kad taip bus tada ir tada.
Papildyta:
Is visu bureju tik is Marytes burimu kai kas issipilde.
Atsakyti