Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Klaipėdoje

sveikos, norejau pasitikslinti tai per koki menuli geriau eit ir dar girdejau, kad geriau ryte
Papildyta:
QUOTE(Kam @ 2010 10 18, 09:44)
sveikos, norejau pasitikslinti tai per koki menuli geriau eit ir dar girdejau, kad geriau ryte

as asmeniskai esu buvus tik pas maryte, bet ji man gan gerai atitaike. O cia pasiskaicius kazko labiausiai traukia Olia ir Aliona. Del Alionos norejau paklaust ar ji supranta lietuviskai ar net nesupranta, kad nekalba tai supratau, bet ar su ja galima kalbet lietuviskai, o ji tegu kalba rusiskai smile.gif
Atsakyti
[/QUOTE]Kam,2010 10 18, 08:52]
as asmeniskai esu buvus tik pas maryte, bet ji man gan gerai atitaike. O cia pasiskaicius kazko labiausiai traukia Olia ir Aliona. Del Alionos norejau paklaust ar ji supranta lietuviskai ar net nesupranta, kad nekalba tai supratau, bet ar su ja galima kalbet lietuviskai, o ji tegu kalba rusiskai smile.gif
[QUOTE]

Na siaip tik siuo metu populiarios jos, o ankstesnese temose pamenu buvo ir tokia Liudmila populiari,ir ta pati Vanda is Poilsio g.,na Aleksandras visad populiarus rolleyes.gif ,dar pamenu kazkada labai populiari buvo Regina is Gargzdu.Zodziu,kuo daugiau teigiamu atsiliepimu,tuo darosi populiaresne,taciau laikui begant kiek pastebejau nublanksta tas ju populiarumas...gal tas populiarumas tarsi zlugdo bureju galias(cia siaip filosofiskai mastant) rolleyes.gif smile.gif
Atsakyti
o kaip del tu menuliu? Yra koks skirtumas ar ne?
Atsakyti
As i menulius nekreipiu demesio. biggrin.gif Einu, kada noriu.
Atsakyti
Merginos, kitam portale skaičiau, kad tas Aleksėjus (ne Aleksandras) labai gerai buria, na čia kur rašėt, kad raganius biggrin.gif bet paskaičiau merginų komentarus,sakė, kad tikrai paliko įspūdį ir kad labai malonus, taktiškas vyrukas, ima 50lt., smile.gif
Atsakyti
As pas vyra daugiau neeiciau. Vis delto bureja-moteris labiau priimtina.
Atsakyti
QUOTE(Lyre @ 2010 10 20, 14:51)
As pas vyra daugiau neeiciau. Vis delto bureja-moteris labiau priimtina.

O aš turbūt pas jį apsilankysiu, nes kiek apie jį pasikaitau,kaip minėjau ne šiam portale, tiek labiau traukia nueit išsiburti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelie* @ 2010 10 21, 22:41)
O aš turbūt pas jį apsilankysiu, nes kiek apie jį pasikaitau,kaip minėjau ne šiam portale, tiek labiau traukia nueit išsiburti g.gif

Meskit nuoroda, kur jus radot info smile.gif
Atsakyti
Man kaip uzeina, nusprendziau eiti sausio men., o dabar turiu situacija, apie kuria noriu suzinoti, ir noriu eiti nors ir dabar. Tik kazkodel traukia tik pas Maryte. Pas ja ir kaina padori. Jums negaila 50 lt?
Atsakyti
QUOTE(Amelie* @ 2010 10 20, 15:13)
Merginos, kitam portale skaičiau, kad tas Aleksėjus (ne Aleksandras) labai gerai buria, na čia kur rašėt, kad raganius biggrin.gif  bet paskaičiau merginų komentarus,sakė, kad tikrai paliko įspūdį ir kad labai malonus, taktiškas vyrukas, ima 50lt.,  smile.gif

Ar jis geras, ar blogas raganius ( burejas )nieko negaliu pasakyti, bet man patinko jo saziningumas.Po burimo jis manes paprase tik 10ar 20lt tiksliai nepamenu ,nes tada toks jausmas, kad ne man bure smile.gif ir jis ta suprato ,o esu skaicius, kad yra tokiu, kurios nepasikuklina pasiimti pinigu nors paslaugos kaip ir nesuteikia:)
Atsakyti
Tai iseina, jis nekoks burejas.
Atsakyti
Po paskutinio burimo praejo 3 men. Kaip galvojat, jau galima vel nueiti? Ejot taip daznai?
Atsakyti