Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Klaipėdoje

sveikos,gal zinote Kretingoje daugiau bureju nei sita
Rita – 867227174 – Kretinga, Pasieniciu g. 6-7 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelie* @ 2010 09 29, 07:57)
Merginos surinkau tvarkingai būrėjų numerius, jei ką praleidau parašykit, vėliau papildysiu 4u.gif

1. Chiromantė – 323663
2. Aleksandras - 861855099
3. Regina - 861844870 – Gargždai
4. Čigone – 860331793 – prie universiteto
5. Marytė – Reikjaviko g. 3-3
6. Babuška – 271998 - Poilsio g. 15-3
7. Irena – 495460 – taro kortos
8. Rita – 867227174 – Kretinga, Pasieniciu g. 6-7
9. Liudmila – 410393 – ‘Vėtrungė” 12 aukštas
10. Irena – 865384471 – Simonaitytės g. 32-32
11. Rada – 865516592
12. Baltijos pr. – 869958212
13. Marijona - 846276218
14. Natalija (Paryžiaus Komunosg.)-865220314
15. Vanda-ekstrasensų mūšio nugalėtoja-846271998
16. Regina iš Varnių -860540124
17. Olia (Statybininkų pr.)-861524032
18. Aleksejus- (sako, kad užsiima juodąja magija-Raganius)- 860812729
19. Alionos - 869889553,namų -322114
20. Rita (astrologė)Liepu g.26 - 867197552
21. Vilma( Žardės 18)- 860850050
22. Būrėja (Mokyklos g.)- 863464530

Babuska ir Vanda ta pati bureja, tas pats telf.nr. vadina Vanda kiti babuska.
Atsakyti
kaip dažnai galima eit pas būrėjas? Nes tai vis tiek kažkoks tai įsikišimas į žmogaus karmą. unsure.gif
Atsakyti
buvau pas Natalija, komunos gatvej 24, tai ka as zinau. ji man nieko nepasakojo apie praeiti ir dabarti ir man tas patiko, nes apie praeiti ir dabarti as galiu pati viska papasakoti, nereikia man, kad svetimas pasakotu biggrin.gif o apie ateity nubure net menesiu tikslumu tai dabar ziuresim ar pildysis ar ne biggrin.gif ji bure visai kitaip nei bobute tokia kaime kazkokiam, vasara kai buvau. ji pasakojo sklandziai, su trimis kortomis bure, ta prasme trieju rusiu, pagal gimimo data ir varda skaiciavo, pasakojo, na siaip patiko man ir daug patarimu dave, kaip drauge, kaip psichologe, kaip vyresne moteris smile.gif ziuresim dabar pildysis ar ne, bet geriau butu kad nesipildytu, nes nelabai patiko ka ji man ispranasavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_buterfly_ @ 2010 10 13, 10:04)
buvau pas Natalija, komunos gatvej 24, tai ka as zinau. ji man nieko nepasakojo apie praeiti ir dabarti ir man tas patiko, nes apie praeiti ir dabarti as galiu pati viska papasakoti, nereikia man, kad svetimas pasakotu biggrin.gif  o apie ateity nubure net menesiu tikslumu tai dabar ziuresim ar pildysis ar ne biggrin.gif  ji bure visai kitaip nei bobute tokia kaime kazkokiam, vasara kai buvau. ji pasakojo sklandziai, su trimis kortomis bure, ta prasme trieju rusiu, pagal gimimo data ir varda skaiciavo, pasakojo, na siaip patiko man ir daug patarimu dave, kaip drauge, kaip psichologe, kaip vyresne moteris smile.gif  ziuresim dabar pildysis ar ne, bet geriau butu kad nesipildytu, nes nelabai patiko ka ji man ispranasavo smile.gif

Kazkada viena karta teko buti pas ja, tai nesamones apie dabarti nupasakojo, ir apie ateiti ka pasake, tai niekas neissipilde schmoll.gif , man ji blogiausia bureja, pas kuria teko lankytis.
Atsakyti
Sveikos esu buvusi tik Kretingoje pas Rita, bet nieko ji man tikslaus nepasakė nei apie praeiti nei apie dabartį, labai norėčiau pas ka nors kita nueit nes ruošiuosi antrai santuokai ir butu ydomu ka pasakytu ateičiai tik va niekaip negaliu išsirinkti pas ka eiti labai daug nuomonių apie kiekviena cia yra. šiaip gyvenu Gargžduose tai galvoju gal pas Regina pabandyt
Atsakyti
Sveikutes,
As galvoju, kad butu labai faina ir patogu jei tuos bureju numeriukus visada idetu i pirma puslapi,cia kas kure ir dapildomas butu jei atsiranda nauju nr. ax.gif nu jei kasnors tuom uzsiims ax.gif Cia tik pasiulimas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mr.D & Mrs.J: 15 spalio 2010 - 19:45
Sveikos,
norėjau paklaust apie čigonę, kurios numeris yra įkeltas prie visų kitų. Prie kokio universiteto ji gyvena ir kokie atsiliepimai. Labai senai esu buvus pas vieną keistą senučiukę gyvenančią priešais humanitarinį fakultetą, įdomu ar tokią žinot, ar gyva dar, nes viskas ką išbūrė išsipildė,o tada rimtai į tai nežiūrėjau.
Atsakyti
QUOTE(Aladina @ 2010 10 15, 21:33)
Sveikos,
norėjau paklaust apie čigonę, kurios numeris yra įkeltas prie visų kitų. Prie kokio universiteto ji gyvena ir kokie atsiliepimai. Labai senai esu buvus pas vieną keistą senučiukę gyvenančią priešais humanitarinį fakultetą, įdomu ar tokią žinot, ar gyva dar, nes viskas ką išbūrė išsipildė,o tada rimtai į tai nežiūrėjau.

Siaip atsargiai su ta cigone,jei eisit patarciau vienai neiti.Ankstesneje kazkurioje temoje buvo aprasyta,kaip keistai moteris jautesi isejusi is jos.Kazkada is smalsumo irgi norejau nueiti.Pasiskambinau, uzsirasiau,o sutarta diena kaip tycia atsirado neatideliotinu reikalu,ir siaip kuo arciau sutartos valandos,tuo blogiau jauciausi,ir galu gale beeinant pas ja,apgriuvau doh.gif Tada nusprendziau tai cigonei paskambinti,o kai paskambinau ji man ir sako tai neateisi,o tu pagalvok gerai,tu dabar kur randiesi klausia manes. cool.gif Na pasistengiau kuo greiciau atsisveikinti...Po kurio laiko,suzinojau,kad ji gali pasinaudoti ir hipnoze,turbut,kad pinigus isvilioti
Aisku negaliu teigti,kad jokiu budu neikit pas ja,taciau geriau jau perspeti, nei nutyleti,ar ne. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tora 5 @ 2010 10 16, 09:57)
Siaip atsargiai su ta cigone,jei eisit patarciau vienai neiti.Ankstesneje kazkurioje temoje buvo aprasyta,kaip keistai moteris jautesi isejusi is jos.Kazkada is smalsumo irgi norejau nueiti.Pasiskambinau, uzsirasiau,o sutarta diena kaip tycia atsirado neatideliotinu reikalu,ir siaip kuo arciau sutartos valandos,tuo blogiau jauciausi,ir galu gale beeinant pas ja,apgriuvau doh.gif Tada nusprendziau tai cigonei paskambinti,o kai paskambinau ji man ir sako tai neateisi,o tu pagalvok gerai,tu dabar kur randiesi klausia manes. cool.gif Na pasistengiau kuo greiciau atsisveikinti...Po kurio laiko,suzinojau,kad ji gali pasinaudoti ir hipnoze,turbut,kad pinigus isvilioti
Aisku negaliu teigti,kad jokiu budu neikit pas ja,taciau geriau jau perspeti, nei nutyleti,ar ne. smile.gif

Nieko sau unsure.gif , kaip baisu..
O ta čigonė sena? Kur gyvena? Kokie atsiliepimai apie jos darbą?
Tai gal kuri nors buvo pas seną moterį priešais humanitarinį uniersitetą?
Atsakyti

Aladina,as kalbejau apie ta cigone,kuri gyvena netoli poilsio parko,(Manto 82, salia viaduko).860331793
Dabar jau spresk,ar ta pati ar ne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tora 5 @ 2010 10 16, 10:50)
Aladina,as kalbejau apie ta cigone,kuri gyvena netoli poilsio parko,(Manto 82, salia viaduko).860331793
Dabar jau spresk,ar ta pati ar ne mirksiukas.gif

Dėkoju už atsakymą... čia ne ta pati reiškia. Bet gal atsilieps moterų, kurios seniau yra ėjusios pas seną moteriškę gyvenančią prieš humanitarinį t.y sportinikų rajone.
Atsakyti