Sveikos,
Mano patritis:
Esu buvus Gargžduose pas dvi skirtingas, viena centre buvo kita ta senute, na pasakė kažkiek tiesos jos, bet jauna buvau dabar labai tiksliai nepamenu ir ką sakė, tik kad tada visai nieko ir daug į galvą neėmiau.
Dar kažkokia būrė Minijos g. liktai prie Socialinių mokslų universiteto, gal 9aukštis
, tai buvo nusikalbėjimų, tipo žvaigždė būsiu, namą ne tik LT tūrėsiu, bet ir užsienyje
na žodžiu..ėjau, nes buvo kažkokia bloga nuojauta vis, galvojau, gal avarija kokia..na lyg kažką minėjo ji, bet gal ir mano daugiau buvo įsikalbėjimas, kad ji ir buvo
nors kai pagalvoju ką sakė, tai tikrai lyg pildėsi, išskyrus, kad žvaigždė patapau. Pasakė iš kad dar bus baisi avarija, dėl girtų asmenų
Irena iš simonaitytės g. tai pas ja kokius keturis kart esu buvus, gerai pasakydavo, patiko, daug kas išspildė. Bet kai pradėjo kartotis atsibodo.
Pas Aleksandrą, tai kalbėjo taip lyg būčiau pati apie save sakius, apakus buvau. Buvau prieš pusę metų, tai žiūrėsim kas pildysis dėl ateities, nes kai kas jau neišsipildė, kas turėjo pildytis vasara. Ir norėjosi kai kur konkretumo, o pasakė ką bet kas galėjo pasakyti.
Norėčiau dar pas Olia