Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Klaipėdoje

QUOTE(gabiegabriele @ 2010 09 29, 07:25)
Papildyta:
Manau kalbi apie ta pacia Regina,anksciau ji gyveno pirmame aukste,dabar gyvena penktame,o mirusi yra Tamara,gyvenusi miesto centre.Ta Regina yra pagerianti,bet jei tarsies is vakaro,tai jau pajausi is kalbos,tai zinok,jei yra girta,ta savaite geriau nevaziuoti. 4u.gif

Hm..., na man sakė, kad dar yra dvi Reginos, viena pirmam aukšte gyvena, kita penktam, tai taip išeina, kad čia viena ir ta pati tik persikraustė iš pirmo į penktą, dabar dar labiau susipainiojau doh.gif Ale kiek tų Reginų Gargžduose , neina atskirt kuri yra kuri lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Tora 5 @ 2010 09 29, 08:53)
Sveikos, jei kalba ejo apie bureja(is Gargzdu)senyvo amziaus,dar sunu neigalu turejo,tai ji mirusi,taip.
O apie Regina, na visaip buna su jos burimu.Na jei pas ja jau buna daugiadienes isgertuves,tai viskas aisku su ja.Taip buna su burejom,kurios per ilga burimo laika nenaudoja sau apsaugos,tada tarsi isijungia saves sunaikinimo varikliukas.Po kiek laiko ir burimo galios issikvepia.

Taip, aš irgi girdėjau, kad turėjo neįgalų sūnų ir kad jau mirusi ta senutė, o tu tą pageriančią Reginą gal pažįsti, gal buvai pas ją nuėjusi burtis? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal zinote kokiuose miestuose gyvena Olia (statybininku pr.) ir Aleksandras?
Atsakyti
QUOTE(duniaša @ 2010 09 29, 14:16)
Sveikos,
gal zinote kokiuose miestuose gyvena Olia (statybininku pr.) ir Aleksandras?

Klaipedoje gyvena.Olia pastoviai,o Aleksandras - tarp Londono ir Klaipedos.
Atsakyti
as tai nusprendziau kolkas niekur nesilankyti, o palaukti aleksandro, kazkaip sirdis sako kad pas ji man reikia nueiti, tai gal verta palaukti. smile.gif
Atsakyti
Amelie, Babuška ir Vanda - viena ir ta pati 4u.gif .

O kada konkrečiau Aleksandras parvažiuoja? Ar jis meta kortas visam gyvenimui, ar pasirinktam laikotarpiui? Turbūt ilgos eilės pas jį būna, kai jau parvažiuoja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babsė: 29 rugsėjo 2010 - 20:41
QUOTE(Babsė @ 2010 09 29, 20:39)
Amelie, Babuška ir Vanda - viena ir ta pati  4u.gif .

O kada konkrečiau Aleksandras parvažiuoja? Ar jis meta kortas visam gyvenimui, ar pasirinktam laikotarpiui? Turbūt ilgos eilės pas jį būna, kai jau parvažiuoja?

Dėkui, žinosiu, reikės paskui pataisyti 4u.gif bet kaip įdomiai kodėl ji babuška, juk nėra tokia sena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelie* @ 2010 09 30, 07:02)
Dėkui, žinosiu, reikės paskui pataisyti 4u.gif bet kaip įdomiai kodėl ji babuška, juk nėra tokia sena biggrin.gif

Vandai kazkur gerokai virs 70 meteliu yra.Taciau "babuska" vadinti vis tiek schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, neturiu visai atminties, nors ir viską perskaičiau bet jau ir pamiršau, kiek ta Regina iš Gargždų ima už būrimą ir gal tikslų adresą galit užrašyti ir ar yra pas ją eilės, reikia iš anksto pasiskambint?
Atsakyti
QUOTE(Tora 5 @ 2010 09 30, 07:46)
Vandai kazkur gerokai virs 70 meteliu yra.Taciau "babuska" vadinti vis tiek  schmoll.gif  biggrin.gif

Oho kiek daug, nepasakyčiau, gerai moteriška atrodo, tikrai ne kaip babuška biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelie* @ 2010 09 30, 10:57)
Merginos, neturiu visai atminties, nors ir viską perskaičiau bet jau ir pamiršau, kiek ta Regina iš Gargždų ima už būrimą ir gal tikslų adresą galit užrašyti ir ar yra pas ją eilės, reikia iš anksto pasiskambint?

ima 30lt, gyvema melioratoriu g. ___ -____, gargzduose

viesai namo ir buto nerasiau, del saugumo sumetimu , o didelem raidem kad visos zlibes matytu!!!
Atsakyti
man asmeniskai ir ne tik man sudare ispudi butent Aliona is Vaidaugu gt.Aleksandeo giminaite.Yra protinga,adekvati,inteligentiska.Pasako tiksliai,be to jauciasi kad zmogus turi galia,yra tikra mage ir padejo ne tik man.
Patiko Vilma,bet brangiai =200 Lt.,leksikonas skurdus,daug emociju,jauciasi noras uzdirbti,bes pasako tiksliai.Ar tai psichologine dovana,ar kas nezinau,bet Alionos lygis yra aukstas.
Girdejau kad be Alionos nuimineja prakeiksmus dar Rada.Gal kas turi jos tel.Nr.
Atsakyti
QUOTE(maye @ 2010 09 30, 14:01)
ima 30lt, gyvema melioratoriu g. ___ -____, gargzduose

viesai namo ir buto nerasiau, del saugumo sumetimu , o didelem raidem kad visos zlibes matytu!!!

lotuliukas.gif ačiū tau, manau, kad tavo raudonas didelis šriftas giliai įsiamžins į mano smegenas, tikrai nepamiršiu lotuliukas.gif
Atsakyti