QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 10 17, 12:25)
Mergaites, as vel su savo uzknisanciais klausimais ateinu
O jum roze (didesne viena)plaukuose normaliai atrodo? kazkaip as tik pora kartu maciau rozes plaukuose ir tai tik nuotraukuose
Gražiai rožės atrodo plaukuose taip, kad nepergyvenk o ypač kai dabar yra vėsus oras tai tikrai atlaikys
tik jų negalima apipurkšti su laku, nes tada pageltonuoja
Jei būtų +30 gal ir nuleibtų. Bet va tarkim mano puokštėje ir jaunikio butonjerėje buvo rožės ir visą dieną išlaikė gražiai ir nenuleipo, nors ir buvo šilta diena, o per draugės vestuves, kurios vyko rudenį orams atvėsus jaunikio butonjerėje esanti rožytė greit "pridvėso" čia gal dar įtakos turi gėlių šviežumas
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 10 17, 18:36)
Aciu bet dar neaisku ar man tokia pacia padarys,nes gi buna paskui staigmeneliu nuo florisciu
Kad taip nebūtų geriausia yra viską ligi smulkmenų susitarti su floriste, viską viską detaliai aptariant ir parodant nuotraukas, kurios geriausiai perteikia norimo rezultato vaizdą Aš pamenu kai su floriste šnekėjau. tai ji man netgi buvo susakiusi tiksliai kiek kokių gėlyčių, sutarėme netgi kokiu būdu perriš gėles ir floristė netgi buvo paėmusi dėl vaizdo sudėjusi į krūvą keletą gėlių pažiūrėti kaip žiūrisi, kad tik man ramiau būtų ir tą dieną nebūtų jokių nemalonių staigmenų
Jau buvau užknisusi turbūt negyvai savo floristę bet užtat rezultatas mane tenkino 100 procentų
QUOTE(Rastika @ 2010 10 17, 20:14)
ilgai su jumis bendrauvau ir nuo kazkurios sm merginos nukopijavau puoštę..
pasirodau (zinoma kokybes nera, nes cia foto su megejisku fotiku, fotografo foto neturiu DVD diske)
Nepasakiau iš ko ji, o ji - iš kardelių į tarpus turėjo būti įdėta liepš nuvyte žiedukai, bet gelininke sako ilgai suko galva kuo pakeisti kad gautusi tokia kokios prašiau..
pasirodau (zinoma kokybes nera, nes cia foto su megejisku fotiku, fotografo foto neturiu DVD diske)
Nepasakiau iš ko ji, o ji - iš kardelių į tarpus turėjo būti įdėta liepš nuvyte žiedukai, bet gelininke sako ilgai suko galva kuo pakeisti kad gautusi tokia kokios prašiau..
Gražutė
PS.: čia truputį ne į temą, bet kaip sunku skaityti jūsų postus nieko nesuprantu ką rašote