Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(Jelenuska @ 2010 10 16, 23:45)

Tikrai labai grazi wub.gif
Atsakyti

atejau pagirt puokstele biggrin.gif daili!
Atsakyti

grazute wub.gif man irgi smalsu, kokios cia gelytes bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2010 10 17, 00:54)
grazute  wub.gif  man irgi smalsu, kokios cia gelytes  bigsmile.gif

ir as giriu puokste smile.gif kaip islaike diena??

merginos pagal nuotaku statistika kokios geles vienos is patvariausiu?? rolleyes.gif

mane dmina sios kaip foto nuotakos isgirtos, gvazdikai, bijunai ir dar kokios nors baltos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovile787 @ 2010 10 16, 23:17)
Pritariu  drinks_cheers.gif Tikrai nesusilies, gal tik kremines ar kita kokia ryskesne spalva nuotraukas labiau pagyvins  mirksiukas.gif

As irgi apie tai pagalvojus buvau drinks_cheers.gif O pagyvinimo mum tikrai prireiks, nes jei oras bus niurus, tai tikrai spalvu nuotraukuose truks, jauciu tikrai reikia jamti kremines g.gif
Papildyta:
QUOTE(Dovile787 @ 2010 10 17, 00:09)
Tikrai labai grazi  wub.gif

drinks_cheers.gif Labai grazi wub.gif
Papildyta:
QUOTE(maye @ 2010 10 17, 10:57)
ir as giriu puokste smile.gif kaip islaike diena??

merginos pagal nuotaku statistika kokios geles vienos is patvariausiu?? rolleyes.gif

mane dmina sios kaip foto nuotakos isgirtos, gvazdikai, bijunai ir dar kokios nors baltos unsure.gif

Kiek zinau, tai gvazdikai tikrai patvarus thumbup.gif Bent jau man taip sake musu mmmune mirksiukas.gif o Jums kokiam metu laikui reikia? nes bijunai tai kiek zinau birzeli mazdaug buna, dabar ju tikrai nera blush2.gif Jei butu - imciau nedvejodama, man jie tokie grazus wub.gif O dabar teks rozemis pasitenkinti biggrin.gif

Mergaites, as vel su savo uzknisanciais klausimais ateinu lotuliukas.gif
O jum roze (didesne viena)plaukuose normaliai atrodo? kazkaip as tik pora kartu maciau rozes plaukuose ir tai tik nuotraukuose unsure.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Beautiful*eyes*: 17 spalio 2010 - 11:28

QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 10 17, 12:25)
Kiek zinau, tai gvazdikai tikrai patvarus  thumbup.gif  Bent jau man taip sake musu mmmune  mirksiukas.gif o Jums kokiam metu laikui reikia? nes bijunai tai kiek zinau birzeli mazdaug buna, dabar ju tikrai nera  blush2.gif Jei butu - imciau nedvejodama, man jie tokie grazus  wub.gif O dabar teks rozemis pasitenkinti  biggrin.gif

mes dar tilksliai nzn, bet planuojam kitai vasarai todel pradejau dometis g.gif
jauciu reikes apsistoti su gvazdikais blush2.gif

QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 10 17, 12:25)
Mergaites, as vel su savo uzknisanciais klausimais ateinu  lotuliukas.gif
O jum roze (didesne viena)plaukuose normaliai atrodo? kazkaip as tik pora kartu maciau rozes plaukuose ir tai tik nuotraukuose  unsure.gif  blush2.gif

man pamergtos rozes laiko 2 dienas, o i plaukus bijociau tokias detis unsure.gif bijociau kad ne pusdeinio neatlaikys rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(maye @ 2010 10 17, 12:34)
man pamergtos rozes laiko 2 dienas, o i plaukus bijociau tokias detis unsure.gif  bijociau kad ne pusdeinio neatlaikys rolleyes.gif

Floristes puikiai paruosia geles, kurios segamos i plaukus biggrin.gif tai, ka jus merkiat, ir kiek laikosi nenuvytusios, neturi nieko bendro su gelem, kurias gauna floristes - jos buna sviezios + apdirbimas!
Na, nesusilaikiau, nepakomentavus doh.gif

Jus patariat merginai, kuri labai kruopsciai organizuojasi kiekviena smulkmena, ir tai ka jus pasaket, gali ismusti ja is veziu blush2.gif nors tai ir netiesa
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 10 16, 20:19)
Aš tai pasakysiu taip - niekada niekada nebus gyvos rožės tokios baltos kaip suknelė  ax.gif  jos bus ar tai į gelsvumą ar tai į žalsvumą, bet niekada tokio akinančio baltumo kaip suknelė ir susilieti puokštė su suknele gali tik nuotraukoje ją fotoshopinant  blush2.gif

Tai čia ir taip aišku biggrin.gif
Bet vistiek aš manau kreminės duos daugiau spalvos.

dailu gražu paprasta thumbup.gif
Atsakyti
Beautiful eyes, tai nutarta? blush2.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laimucia @ 2010 10 17, 12:41)
Floristes puikiai paruosia geles, kurios segamos i plaukus  biggrin.gif  tai, ka jus merkiat, ir kiek laikosi nenuvytusios, neturi nieko bendro su gelem, kurias gauna floristes - jos buna sviezios + apdirbimas!
Na, nesusilaikiau, nepakomentavus  doh.gif 

Jus patariat merginai, kuri labai kruopsciai organizuojasi kiekviena smulkmena, ir tai ka jus pasaket, gali ismusti ja is veziu  blush2.gif  nors tai ir netiesa

Aciu, kad uzemet ginamaja pozicija mano atzvilgiu 4u.gif ir del kruopstaus organizavimo mirksiukas.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(liekna @ 2010 10 17, 13:11)
Beautiful eyes, tai nutarta?  blush2.gif  biggrin.gif  4u.gif

Aha,dabar jau tikrai nutarta mirksiukas.gif Nueisiu ir uzsisakysiu ant dienu, kad nekiltu pagundu persigalvoti lotuliukas.gif
Jamsiu kremines rozes, kaip cia dauguma ir prabalsavot smile.gif nes manau baltos gali buti per blankios, kai musu oras jau toks nenuspejamas, tai niurias nuotraukas kremine spalva tikrai labiau pagyvins ax.gif
Dar savo kirpejai paskambinau, kad isitikint,kad rozes tinka sukuosenai, pasake,jog tiks ir patare pasiimt viena didesne ir dvi mazesnes rolleyes.gif

As su tom gelem visiem darbo daviau,nuotaka siaubune biggrin.gif lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Beautiful*eyes*: 17 spalio 2010 - 13:13
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 10 17, 14:11)
Aciu, kad uzemet ginamaja pozicija mano atzvilgiu  4u.gif  ir del kruopstaus organizavimo  mirksiukas.gif  blush2.gif
Papildyta:

As su tom gelem visiem darbo daviau,nuotaka siaubune biggrin.gif  lotuliukas.gif  blush2.gif

Prasom 4u.gif nezinau kaip su kitom smulkmenom, nes visu temu apie vestuves neseku, bet gelems teiki didele reiksme bis.gif todel ir pasisakiau blush2.gif

Ne siaubune lotuliukas.gif ar nematei per tv1 laidu, kokios jos bjaurios buna? lotuliukas.gif bash.gif
Atsakyti
QUOTE(laimucia @ 2010 10 17, 14:19)
Prasom  4u.gif  nezinau kaip su kitom smulkmenom, nes visu temu apie vestuves neseku, bet gelems teiki didele reiksme bis.gif todel ir pasisakiau  blush2.gif

Ne siaubune  lotuliukas.gif  ar nematei per tv1 laidu, kokios jos bjaurios buna?  lotuliukas.gif  bash.gif

Aha, tikru raganu pasitaiko lotuliukas.gif as ne tokia blush2.gif

Siaip as megeja viska labai smulkiai planuot ir galva sau apkrauti biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti