Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 10 15, 21:24)
Na, kremines spalvos nebutu labai daug  g.gif  Jaunikio kaklaskare tik kremines spalvos, bet dabar galvoju, kad fotosesijos metu (jei bus salta) MB uzsides palta ir salikeli pilka, tai jau tos kaklaskares kaip ir nesimatys, tai vis gi gal baltos geriau  g.gif  doh.gif

Zinok as dabar galvoju visgi imciau jauciu kremines g.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2010 10 15, 23:32)
Zinok as dabar galvoju visgi imciau jauciu kremines  g.gif

O kaip manai, kaip nuotaukose atrodys jei per fotosesija kaklaskares kremines nesimatys, nebus ta puokste ne i tema? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 10 15, 21:37)
O kaip manai, kaip nuotaukose atrodys jei per fotosesija kaklaskares kremines nesimatys, nebus ta puokste ne i tema?  blush2.gif

Zinok man atrodo tikrai graziai ziuresis mirksiukas.gif Bet tai ir i plaukus dek jauciu kremine, juk grazu thumbup.gif Beje as kazkada buvau ikelus foto nuotakos balta suknele ir paprasta roziu kreminiu puokstele 4u.gif wub.gif
Stai sia rodziau: http://www.ipix.lt/images/55889452.jpg
Ziurek cia pas nuotaka irgi puokste ne balta, ir nesiderina daugiau su niekuo, bet juk tikrai nesikerta mirksiukas.gif
user posted image

Dar vienas pavyzdys, plius geles plaukuose net ne tokios pacios kaip puoksteje mirksiukas.gif
user posted image

Stai dar viena, ne kremine, bet i tema:
user posted image

O tu nenori orchideju? g.gif Ziurek kaip grazu tongue.gif Ir plaukuose labai graziai atrodo 4u.gif
user posted image

Dar keletas graziu puoksciu smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Kaip baisu ! lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image

Dar plunksnu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liekna: 15 spalio 2010 - 23:30
Aciu Liekna uz patarimus ir, kad netingi pagelbet 4u.gif
Na manau tu teisi ir graziai atrodys tos kremines wub.gif o orchideju as nenoriu, kazkaip man puokstese jos nelabai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 10 15, 23:12)
Panos, kreipiuosi dar karta  4u.gif  (kazkaip niekas nepasisake)
O ka del roziu spalvos manot? baltas rinktis su kreminiu kaspinu ar pacias rozes imti kremines, kad su suknele nesilietu?  g.gif

O ziurekit mergaites, jei imciau kremine puokste, tai i plaukus jauciu vistiek balta graziau deti?  g.gif

Kremines tik tai blush2.gif biggrin.gif
Ir į plaukus taip pat kreminę, ir vieną gražią bigsmile.gif
Nebus tikrai ne į temą
Atsakyti
QUOTE(Karelija @ 2010 10 16, 14:03)
Kremines tik tai blush2.gif  biggrin.gif
Ir į plaukus taip pat kreminę, ir vieną gražią bigsmile.gif
Nebus tikrai ne į temą

Nu va dar vienas pliusas kreminems thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
ir aš už kremines smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti29 @ 2010 10 16, 14:42)
ir aš už kremines smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 10 15, 19:54)

Ir ziurekit, kokia spalva jum geresne atrodo? ar imti kremine ir derintis prie jaunikio, ar imti baltas rozes ir juostele kremines spalvos det, kaip nuotraukoj? Ar baltos rozes nessusilies man su suknele? nes ji tai labai labai balta  biggrin.gif

Aš tai pasakysiu taip - niekada niekada nebus gyvos rožės tokios baltos kaip suknelė ax.gif jos bus ar tai į gelsvumą ar tai į žalsvumą, bet niekada tokio akinančio baltumo kaip suknelė ir susilieti puokštė su suknele gali tik nuotraukoje ją fotoshopinant blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 10 16, 20:19)
Aš tai pasakysiu taip - niekada niekada nebus gyvos rožės tokios baltos kaip suknelė  ax.gif  jos bus ar tai į gelsvumą ar tai į žalsvumą, bet niekada tokio akinančio baltumo kaip suknelė ir susilieti puokštė su suknele gali tik nuotraukoje ją fotoshopinant  blush2.gif

Pritariu drinks_cheers.gif Tikrai nesusilies, gal tik kremines ar kita kokia ryskesne spalva nuotraukas labiau pagyvins mirksiukas.gif
Atsakyti
mano puokstyte smile.gif http://public.fotki....s/dsc-7617.html
Atsakyti
labai graži smile.gif o kokios čia gėlės? neįžiūriu smile.gif
Atsakyti