QUOTE(pim @ 2010 10 14, 17:46)
*
** gąsdini ją ane?
Žiūrėk tau pačiai artinas paskutinioji
Ar jau apsiraminai dėl suknelės?
Nu kaip cia pasakius.. Nelabai, nes dabar paskutini karta kai ziurejau kuriuos auskarus rinktis ir ja buvau uzsidejus, tai pakraupau nuo savo krutines virstancios lauk
Bet cia matyt del to, kad buvau push up liemenuka uzsidejus
Nes su kitu tai normaliai... Tai beliko dabar rasti balta liemenuka paprasta, bet kad nusiimtu sleikos... Nes be liemenuko tai kazkaip nesiziuri man, nors ir laiko normaliai tai suknele, nes ten specialiai padaryta, bet kazkaip zinai suglebus krutine atrodo
Irgi negerai
Man tai dabar isvis depresija, kad atrodau kaip persistengus ir nieko nesuderinus nuotaka.. Suknele kaip vaiko perspausta, auskarai kazkokie pigus atrodo, batai sivis ne i tema
Nu zodziu
Dabar net pradejau galvoti, jei makiaza darysiuos tamsu, ne toki kaip cia visos sviesiom spalvom, tai ir vel bus ne i tema
Bet siaip jau gana ramiai laukiu tos dienos, viska uzsisakiau. beliko tik liemenuka nusipirkti ir MB kaklaraisti, bandysim derinti prie mano bateliu
Tik dar reikia pagalvoti del meniu (nors prasiau drauges sugalvot, nes ji ismano situs dalykus, visgi pacios gaminsim) ir kitas smulkmenas, kaip pvz staltiese (nemacius to namo net neisivaziduoju koks ten stalas ir kokiu ismatavimu yra, kokie indai bus
), issirinkti daina pirmam sokiui (badysim ir ta padaryti, nors ie be pokyliu sales, be zmoniu, bet ka nors vis tiek norisi susokti)
Na ir panasias smulkmenas