Štai čia mano vestuvinė puokštė... norėjau visai kitokios,nebuvau nei patenkinta nei supykusi,bet juk dėl puokštės tokia dieną tikrai nevalia sukt galvos jau dvi savaites prieš vestuves nervino bažnyčios "puošėja" nerasdama mano norimų gvazdikų... o dar šita... tiesiog spjoviau ir mėgavausi tai ką pati padariau ir sukūriau
QUOTE(gtalackaite @ 2010 10 07, 22:19)
Štai čia mano vestuvinė puokštė... norėjau visai kitokios,nebuvau nei patenkinta nei supykusi,bet juk dėl puokštės tokia dieną tikrai nevalia sukt galvos jau dvi savaites prieš vestuves nervino bažnyčios "puošėja" nerasdama mano norimų gvazdikų... o dar šita... tiesiog spjoviau ir mėgavausi tai ką pati padariau ir sukūriau
o man visai gražu tik tas kotas kažkoks neproporcingas
QUOTE(*monikute* @ 2010 10 08, 09:02)
o man visai gražu tik tas kotas kažkoks neproporcingas
Man visai nerodo
(net darzoves flotistai panaudoja)
Papildyta:
QUOTE(gtalackaite @ 2010 10 08, 12:31)
Man kazko truksta, todel nelabai Bet kadangi tai jus pati daretes, tai sveikintina, as nesugebeciau
Puokste kompensuoja kiti dalykai, pvz pamergiu sukneles
QUOTE(laimucia @ 2010 10 08, 13:13)
Man kazko truksta, todel nelabai Bet kadangi tai jus pati daretes, tai sveikintina, as nesugebeciau
Ačiū
QUOTE(mmmune @ 2010 08 09, 12:13)
Šioje puokštėje man superiškai atrodo kaspinėlių suraišiojimas
labai grazu taip suristus kardelius dovanoti
kokia kardeliu spalva, toks ir kaspiniukas ir superinis efektas paprasta, bet paprastume visas grozis
QUOTE(gtalackaite @ 2010 10 08, 12:31)
O man visai graži Jūsų puokštė Iš šono žiūrint netgi šiek tiek glameriją primena, tačiau jeigu gerai įsižiūrėjau tai ten balta hortenzija, taip?
Žodžiu - man tai tikrai gražu ir panašu, kad kokybiškai padaryta (na bent jau toks vaizdas susidaro, o jeigu jau taip atrodo, tada tikrai liux )
QUOTE(pim @ 2010 10 05, 18:44)
jei mano svente bus pavasari, tai tada tiktai bus alyvu puokste alyvine
o pamergiu sukneles ir alyvines, o alyvu puokste balta