Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(laukianti29 @ 2010 10 06, 20:44)
nerealios žiemiškos smile.gif mmune, įmanoma padaryt tokias, pvz, jums?

Na identiškas tai sunkoka...Čia užsienio pvz...jiems paprasčiau su gėlėmis nei mums. blush2.gif Dvejose puokštėse sudėti bijūnai ir vėdrynai - tipinės pavasario gėlės. Bet šiaip visumoje tikrai įmanoma sukomponuoti miksą kad ir iš rožių, įpinant baltintis kankorėžiukus ir rugių varpas 4u.gif Taip pat ir frezijos gražiai žiūrėtųsi tarp "apsnigtų" kankorėžių ar tik varpų, galima visiškai natūralių ar net baltintų mirksiukas.gif
Atsakyti
o vėdrynas - pavasarinė gėlė? Jos neįmanoma gauti lapkritį?
Atsakyti
QUOTE(laukianti29 @ 2010 10 06, 22:03)
o vėdrynas - pavasarinė gėlė? Jos neįmanoma gauti lapkritį?

Taip, tai pavasario gėlė. Na gauti gal ir įmanoma, tik įdomu ar dėl to, jog nesezonas sutiksite permokėti už gėles 5 kartus..Manau tai nelogiška.. smile.gif
Na šiaip tai jeigu finansai neriboja - tuomet ir galimybės beveik neribotos tampa, bet jei vestuvinis biudžetas skaičiuojamas - tada nematau logikos mokėti milžiniškos sumos už gėles. Reikia rinktis iš to, kas yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai gražios puokštės žiemos pavyzdžiams, tik gaila, kad gėlytės pavasarinės unsure.gif galėtų tie bijūnai ir vėdrynai žydėti kiaurus metus biggrin.gif
Atsakyti
Įkeliu pasigrožėti Sofija84 puokštelę 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2010 10 07, 11:21)
Įkeliu pasigrožėti Sofija84 puokštelę  4u.gif

klasika wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 10 07, 09:31)
Labai gražios puokštės žiemos pavyzdžiams, tik gaila, kad gėlytės pavasarinės  unsure.gif  galėtų tie bijūnai ir vėdrynai žydėti kiaurus metus  biggrin.gif

Kai kurios vėdrynų rūšys pradeda žydėti spalį ir tikrai galima rasti parduotuvėse ir turgeliuose už prieinamą kainą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(berta75 @ 2010 10 07, 11:40)
Kai kurios vėdrynų rūšys pradeda žydėti spalį ir tikrai galima rasti parduotuvėse ir turgeliuose už prieinamą kainą  mirksiukas.gif

Va čia tai naujiena blush2.gif man floristės tikino, kad - tai pavasarinės gėlės, tai pavasarinės gėlės biggrin.gif tai aš ir patikėjau hihihi.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image[
Papildyta:
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltojifeja: 07 spalio 2010 - 11:41
Ta vien iš kankorėžiukų kokia miela wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2010 10 07, 13:51)
Ta vien iš kankorėžiukų kokia miela  wub.gif

man ir...tada puikiai galima vestuviu akcentu pasirinkti kankorezi - pigia medziaga, kurios pilna musu miskuose - stalo korteles istatyti, papuosimu akcentus galima padaryti ir panasiai....man si ideja labai faina...ypac rudens ar ziemos vestuvems smile.gif
Atsakyti
QUOTE(baltojifeja @ 2010 10 07, 12:58)
man ir...tada puikiai galima vestuviu akcentu pasirinkti kankorezi - pigia medziaga, kurios pilna musu miskuose - stalo korteles istatyti, papuosimu akcentus galima padaryti ir panasiai....man si ideja labai faina...ypac rudens ar ziemos vestuvems smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti