aš net ne iš karto pastebėjau, kad ten žalios orchidėjos
Mergaites, o ka manot apie puokstele vien is freziju arba eustomu? Galima ir kartu apjungti sias gelytes, tik ne i mikrofona, o tiesiog juostele suristos kad butu. Kazkaip neesu maciusi tokiu, kaip manot kas gautusi?
Gal mmmune gales pakonsultuoti
Siandien uzklydau i konarskio turgeli pasizvalgyt, tai maciau dar yra tiek freziju, tiek eustomu, bet nepaklausiau ar dar bus lapkricio 12 d tai vat ir idomu man dabar ar gausiu as ju
Papildyta:
Va radau is freziju kazka panasaus, tik aisku kaspina grazesni reiktu ir suristi tvarkingiau
Papildyta:
Dar va cia labai grazu bet nezinau kas cia
Siandien uzklydau i konarskio turgeli pasizvalgyt, tai maciau dar yra tiek freziju, tiek eustomu, bet nepaklausiau ar dar bus lapkricio 12 d tai vat ir idomu man dabar ar gausiu as ju
Papildyta:
Va radau is freziju kazka panasaus, tik aisku kaspina grazesni reiktu ir suristi tvarkingiau
Papildyta:
Dar va cia labai grazu bet nezinau kas cia
Musu svente gruodzio gale, koks geliu asortimentas tuo metu laiku?
nes cia issirinkau ir sako, kad daug nera ko
nes cia issirinkau ir sako, kad daug nera ko
O kur vilniuje patartumet darytis? Kad ir nebrangu, bet ir grazu Ir butonjetes kad gamintu kokybiskas
QUOTE(liekna @ 2010 10 05, 23:48)
Pirma labai grazi
Man irgi bet nelabai suprantu kokios ten geles, jauciu apie tokia man tik svajot
O Dieve kokių grožių prisižiūrėjau
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 10 05, 22:32)
Mergaites, o ka manot apie puokstele vien is freziju arba eustomu? Galima ir kartu apjungti sias gelytes, tik ne i mikrofona, o tiesiog juostele suristos kad butu. Kazkaip neesu maciusi tokiu, kaip manot kas gautusi?
Pirmoji puokštė padaryta iš kardelių, vadinamųjų kvapiųjų žirnelių. Tai tipinis užsienietiškas kataloginis variantas
Dabar dėl eustomų ir frezijų rišimo paprastai kaspinelių. Tai visiškai realu ir įmanoma. Tik eustomas turėsite išskabyti, kadangi ant šakelės skiriasi jų žiedų kotelių ilgiai, o norint gražiai sukomponuoti puokštę - tai būtina.
Šiaip abiejų gėlių tikrai turėtumėte gauti, jeigu abejojate - tiesiog užsisakykite jų pas kokią nora gėlininkę
Kaip pvz įdėsiu pora savo darbų - kaip tik darytos puokštės ne į mikrafonus, o komponuotos paprastai rišant kaspinėliu. Pirmojoje - eustomos ir ornithogalum (paukštapienė), antrojoje - vien tik frezijos ( beje, man atrodo ją jau kažkada buvau rodžiusi.. ).
eustomos ir kaip kvepia, ir taip lengva ..
sakyciau if freziju tikrai graziai atrodo - dar jei kokiu geltonu imaisius ju tai galima ir ryskesne puokstele padaryt gera ideja
Papildyta:
Papildyta:
aš audžiu mintį pati gamintis puokštę tik dar nesu išsirinkus gėlių... kaip supratau iš jūsų pasisakymų, mikrofonas, tai kažkos indelis/laikiklis? kur jų būna pirkti?
gal yra bandžiusių darytis puokštes ar ben besidomėjusių, kokios gėlytės be vandens kiek laiko išbūna? (kalbu apie puokštės rišimą kaspinuku)
gal yra bandžiusių darytis puokštes ar ben besidomėjusių, kokios gėlytės be vandens kiek laiko išbūna? (kalbu apie puokštės rišimą kaspinuku)