Aha, tikrai labai graziai padirbeta tik gaila is toli mazai kas matosi. Nematau svarovskiu
Kaip grazu Tik tas zoles issidraikiuses apskabyciau ir kotai labai nelygiai atrodo, taciau jau koks roziu ziedu groooozis
QUOTE(laukianti29 @ 2010 10 05, 12:12)
Ta paskutine su anemonais Ir irisai man labai grazu
ir man visos tos mmm, tik klausimas, ar lapkritį jų yra?
QUOTE(laukianti29 @ 2010 10 05, 12:50)
anemonu turbut nera, irisu maciau parduotuvese yra, tik kai man vestuvems baltu reikejo, tai negavo todel vien melynus naudojom
Paskutine tai super
QUOTE(baltojifeja @ 2010 10 05, 12:53)
anemonu turbut nera, irisu maciau parduotuvese yra, tik kai man vestuvems baltu reikejo, tai negavo todel vien melynus naudojom
As apie irisus niekada nesusimasciau, kol nepamaciau Jusu vestuvines puokstes, baltojifeja Atrode super
QUOTE(jums @ 2010 10 05, 14:23)
As apie irisus niekada nesusimasciau, kol nepamaciau Jusu vestuvines puokstes, baltojifeja Atrode super
aciu aciu - ji buvo paprasta, bet simpatiska ir man miela ir nebrangi - 40 lt
QUOTE(baltojifeja @ 2010 10 05, 15:16)
aciu aciu - ji buvo paprasta, bet simpatiska ir man miela ir nebrangi - 40 lt
Oi, tada tikrai nebrangi Ar gerai issilaike? Sorry, jei jau teko atsakineti i si klausima, matyt praleidau
QUOTE(laukianti29 @ 2010 10 05, 11:50)
man regis anemonas pavasarinė gėlė
QUOTE(laukianti29 @ 2010 10 05, 11:12)
....
Man visos cia grazios
laukianti29 ziuriu, Jus mano likimo drauge, lauzot galva del geliu laprkricio men.
Papildyta:
QUOTE(liekna @ 2010 10 05, 00:09)
Kaip grazu Tik tas zoles issidraikiuses apskabyciau ir kotai labai nelygiai atrodo, taciau jau koks roziu ziedu groooozis
Man tai cia dar tuos zalumynus noretusi isimti ir butu nuostabi
O Tu jau apsisprendei galutinai del puokstes? atrodo minejai baltas rozes kiek pamenu?