Rudeniui...
QUOTE(merrgicka @ 2010 10 01, 14:37)
Rudeniui...
Kokios mielos su jurginais
QUOTE(merrgicka @ 2010 10 01, 13:43)
Sita tai man kazkodel pekino kopusta primena
Papildyta:
QUOTE(*monikute* @ 2010 10 01, 10:48)
Mano vestuvinės puokštės miksas - bijūnai, rožės, eustomos tik dar pas mane buvo viena kita frezija galiu pasakyti kad tikrai nuostabus derinys
man irgi jos super gaila, kad teku rudeni, jei vestuves butu vasara, be apmastymu rinkciausi tokia, bet dabar lieka tik pasvajoti
Merrgicka, ta su tamsiom gėlėm - nuostabi (kad dar žinot, kokios ten gėlės...)
QUOTE(merrgicka @ 2010 10 01, 11:43)
Man irgi kaip salota
Papildyta:
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 10 01, 09:18)
Aciu Liekna ir Pim graziu puoksteliu pridejot apie rozes as irgi galvoju, tik va kazkaip abejoju del ju dejimo i plaukus (nuometo neturesiu,tik geles) mano plaukai gana ploni ir ju nera daug, tai kirpeja bandys ispust juos, kad daugiau atrodytu tai as dabar mastau ar rozes nebus per sunkios? ir isvis kazkaip nelabai macius esu roziu plaukuose
Man kazkaip atrodo, kad koks baltas gvazdikas atrodys graziau (mano plaukai tamsiai rudi), nei roze, nes jis toks puresnis, ne taip grieztai atrodo, bet gal as gryba pjaunu jau is didelio galvojimo
O su gvazdikais dilema ta, kad nenoriu mikrofono, o su juo neaisku ar mokes man ji paslepti floriste reik kada prisiruost nueit pasneket
Man kazkaip atrodo, kad koks baltas gvazdikas atrodys graziau (mano plaukai tamsiai rudi), nei roze, nes jis toks puresnis, ne taip grieztai atrodo, bet gal as gryba pjaunu jau is didelio galvojimo
O su gvazdikais dilema ta, kad nenoriu mikrofono, o su juo neaisku ar mokes man ji paslepti floriste reik kada prisiruost nueit pasneket
O tai tipo butinai reikia derinti plauku geles su puokste? As tai zinok tikrai i plauksu nekisiu roziu kazkaip, nors ir puokste vien is roziu bus Pas mane irgi bus tik geles, be nuometo
Papildyta:
QUOTE(merrgicka @ 2010 10 01, 11:30)
Grazu Ypac paskutine
Papildyta:
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 10 01, 07:39)
As irgi galvoju apie rozes baltas, bet man taip grazu miksas is roziu/eustomu/bijunu
Man irgi tokios puokstes be proto grazios
QUOTE(laukianti29 @ 2010 10 01, 15:59)
Merrgicka, ta su tamsiom gėlėm - nuostabi (kad dar žinot, kokios ten gėlės...)
kad zinociau pasakyciau, gal kas zinos is cia apilankanciu
ir ta su javais irgi superine. Zinau, kad Kaleda Klaipedoj tokias daro, o kas Vilniuje galetu?
QUOTE(laukianti29 @ 2010 10 01, 17:49)
ir ta su javais irgi superine. Zinau, kad Kaleda Klaipedoj tokias daro, o kas Vilniuje galetu?
gal suzinojus kokie salonai Vilniuj daro ir jeigu jiem uzklausa galima su sitom ar panasiom foto nusiust ir uzklaust ar galetu padaryt
QUOTE(laukianti29 @ 2010 10 01, 10:21)
o ką patartų floristę besituokiančiai lapkritį? be rožių ir kalijų.
Patarčiau rinktis visas tradicines: rožės, gvazdikai, chrizantemos (yra labai įvairių, o tokiu metu jų kaip tik pats bumas ) kalijos, galima gauti ir frezijų, gerberos. Na tokias gėles veža ištisus metus. Taip pat turi prasidėti jau vėl Cymbidium orchidėjų sezonas