Lauksim musu floristes komentaru
Yra kelios rusys - kazin, kuri patvariausia?
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 09 30, 10:57)
Oi, kokie groziai
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 09 30, 11:34)
Tik sako, kad jie liepa zydi Man birzeli reikia.. O suknele pieno baltumo, silkine, tai gal per paprastai atrodytu tokia puokste
Tai dar ziurint kokia suknele Man puokste is tokiu geliu asocijuojasi su jaukiom nedidelem vestuvem O mudvi ta pati menesi istekesim, kuria judu diena?
Graziu cia puoksteliu pridejot
o as tai niekaip neapsisprendziu ko noriu, dar ir pasirinkimas nelabai didelis, tai is vis Suknele mano bus labai kukli, nepusta ir be jokiu ten karoliuku,klosciu ir pan. tiesiog ant sleikuciu, ilga iki zemes, A formos turbut (na nuo klubu truputi plateja) . Neturiu nuotraukos, bet gak isivaizduojat Nezinau kokias geles rinktis,kad galima butu tik kaspinu perristi Gal Jus ka sugalvosit
o as tai niekaip neapsisprendziu ko noriu, dar ir pasirinkimas nelabai didelis, tai is vis Suknele mano bus labai kukli, nepusta ir be jokiu ten karoliuku,klosciu ir pan. tiesiog ant sleikuciu, ilga iki zemes, A formos turbut (na nuo klubu truputi plateja) . Neturiu nuotraukos, bet gak isivaizduojat Nezinau kokias geles rinktis,kad galima butu tik kaspinu perristi Gal Jus ka sugalvosit
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 09 30, 09:57)
Žirnelių žydėjimo laikas kiepos - rugsėjo mėnesiai. Gal ir pavyktų iš Olandų jų gauti anksčiau, bet dažniausiai teikėjai atsisako vežti tokias gėles, kadangi tai lepokas ir trapus augaliukas
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 09 30, 12:05)
Graziu cia puoksteliu pridejot
O tu nenori tiesiog baltu roziu? Sorry, jau tujinu
QUOTE(liekna @ 2010 09 30, 17:33)
O tu nenori tiesiog baltu roziu? Sorry, jau tujinu
Tą patį žadėjau rašyt. Rožės juk klasika nesenstanti, jos visad gražu Manau tau prie suknelės kuklios tikrai jos tiktų. Tuoj mes paieškosim gražių, kuklių puokščių iš rožių
Cia siaip ne is roziu, bet kokia grazia radau
Nu kaip man grazu tokie paprastumai: Beautiful eyes, pagalvok
Nu kaip man grazu tokie paprastumai: Beautiful eyes, pagalvok
wow kiek grožių pridėjot
QUOTE(jums @ 2010 09 30, 12:11)
Tai dar ziurint kokia suknele Man puokste is tokiu geliu asocijuojasi su jaukiom nedidelem vestuvem O mudvi ta pati menesi istekesim, kuria judu diena?
06 18 Ateik i 2011 m. nuotaku tema
As irgi galvoju apie rozes baltas, bet man taip grazu miksas is roziu/eustomu/bijunu
mmmune, dekui Teks atsisakyti zirneliu