Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(Panele* @ 2010 09 21, 22:23)
na nepykit, bet man irgi nelabai  4u.gif  labai jau kukli, man kaip pamerges puokstyte labiau  ax.gif

neturiu ko pykti rolleyes.gif , as jau pries idedama foto zinojau, jog tikrai nei vienai is jusu nepatiks smile.gif , nes sekiau forumo temutes jau nuo vasaros pradzios ir tiek visokiausiu groziu prisiziurejau, tai manoji gal tik siek tiek "eterio vaizdeli " gadina blush2.gif , nium nepykyt labai blush2.gif ,bet norejau pasirodyti ir viskas 4u.gif ... aciu uz visu jusu nuomones, kokios jos bebutu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inspiron @ 2010 09 21, 20:39)
neturiu ko pykti rolleyes.gif  , as jau pries idedama foto zinojau, jog tikrai nei vienai is jusu nepatiks  smile.gif , nes sekiau forumo temutes jau nuo vasaros pradzios ir tiek visokiausiu groziu prisiziurejau, tai manoji gal tik siek tiek "eterio vaizdeli " gadina blush2.gif , nium nepykyt labai  blush2.gif ,bet norejau pasirodyti ir viskas 4u.gif ... aciu uz visu jusu nuomones, kokios jos bebutu  4u.gif  4u.gif  4u.gif

O man patiko jurginas smile.gif tongue.gif
Atsakyti
Labai man patinka sitos trys puokstytes ir tikrai per savo vestuves turesiu kuria nors 4u.gif
Papildyta:
Dar sita
Atsakyti
QUOTE(inspiron @ 2010 09 20, 19:10)
Musu seimos svente jau prabego...mano puokstyte buvo lb kuklute, nes norejau kad ji buti mazute ir joje butu jurginai, gipsofilija ir sventes akcentas sermuksniai  blush2.gif , na galutinis rezultatas nebuvo toks gal kokio tikejausi, be vietiek buvau patenkinta savo puokstyte...abejoju ar kam nors jin is jusu patiks, bet vistiek noriu pasirodyti smile.gif , nes jugi tiek laiko tupejau visose "vestuvinese forumo temose" ir semiausi ideju ax.gif
P.S. na kol kas tik tokia foto kokybe  verysad.gif , foto is fotografo bus tik uz men.

Nematant bendro vaizdo sunku spręsti ar buvo gražu ar ne smile.gif žiūrint į šitą pateiktą nuotrauką puokštelė atrodo kukli ir labiau gal tinkamesnė pamergėms, bet gal būt ji labai tiko prie jūsų suknelės ir prie bendro viso vestuvių vaizdo 4u.gif nors aš nebūčiau dėjusi jurgino, nes lyg ir spalvinė gama nelabai "susiriša" blush2.gif balta, alyvinė ir raudona... na bet aišku juk svarbiausia, kad jum spatiko ir eate patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(alnera @ 2010 09 22, 12:25)
Labai man patinka sitos trys puokstytes ir tikrai per savo vestuves turesiu kuria nors 4u.gif
Papildyta:
Dar sita

Pirma grazi, bet kitos tai schmoll.gif ypac ta antra. kazkaip tie blizguciai, nezinau, nelabai man ax.gif schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liekna: 22 rugsėjo 2010 - 20:30
Man ši graži rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Tikrai gražutė ir tinka rudeniui wub.gif tik nesuprantu kokios ten tos baltos gėlės g.gif
Atsakyti
pim , grazu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Niekad per daug nesigilinau į puokštės pasirinkimą, nes man tai neatrodė pernelyg svarbu, nes šiaip tai beveik visos gėlės yra gražios smile.gif mano puokštėje buvo eustomų ir alstromerijų (berods taip vadinasi biggrin.gif ) puokštelę dariausi pas pažįstamą floristę, kainavo labai nedaug, kadangi per vestuves pamiršau ją mesti, kad kas pagautų, tai parsivežiau namo ir dar ilgai ji stovėjo... :]
user posted image
Atsakyti
Daili puokštelė mirksiukas.gif
Atsakyti
Man visai patiko ta mini piokste 4u.gif tokia neipareigojanti ax.gif
mano burbulas buvo toks, floristes tiesiog superines buvo, ir jis atlaike ne tai kad diena o praktiskai iki dabar, nes pagavusi pamerge ji isdziovino biggrin.gif
cia eustomos su rozem ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adrinėja: 23 rugsėjo 2010 - 00:36
QUOTE(Adrinėja @ 2010 09 23, 01:34)
Man visai patiko ta mini piokste  4u.gif  tokia neipareigojanti  ax.gif
mano burbulas buvo toks, floristes tiesiog superines buvo, ir jis atlaike ne tai kad diena o praktiskai iki dabar, nes pagavusi pamerge ji isdziovino  biggrin.gif
cia eustomos su rozem  ax.gif

wub.gif wub.gif wub.gif be žodžių wub.gif
Atsakyti