Šiaip, kai Statkevičius darydavo moherines sukneles, tai jos kaina buvo apie 4000 lt, tai manyčiau daugoka, kaip naudotai. Rastum kas pigiau numegztų tai tikrai. Juk tau svarbu, kad graži būtų, nesvarbu vardas dizainerio?
visai neatkreipiau dėmesio į detalę: Lietuvių dizainerio darbas o maniau čia mūsų forumo merginų darbas. Kaip dizainerio tai ne stebuklai, Viliuteee puikesnes numezga
QUOTE(axioma @ 2010 11 11, 14:32)
visai neatkreipiau dėmesio į detalę: Lietuvių dizainerio darbas o maniau čia mūsų forumo merginų darbas. Kaip dizainerio tai ne stebuklai, Viliuteee puikesnes numezga
Nu žinai, parašyt "lietuvių dizainerio darbas" ir neįvardyt kokio, tai irgi ne kąžką. Rašyčiau Viliteees suknelė ir tiek. Matyt ne Statkevičius, kad be pavardės tas dizaineris
QUOTE(Forget @ 2010 11 11, 21:59)
Nu žinai, parašyt "lietuvių dizainerio darbas" ir neįvardyt kokio, tai irgi ne kąžką. Rašyčiau Viliteees suknelė ir tiek. Matyt ne Statkevičius, kad be pavardės tas dizaineris
oi,mergytes,net paraudau. Ir pasalinimas is forumo,man dabar jau ne toks skaudus.
QUOTE(Viliuteee @ 2010 11 12, 19:10)
oi,mergytes,net paraudau. Ir pasalinimas is forumo,man dabar jau ne toks skaudus.
Kaip suprast
QUOTE(Viliuteee @ 2010 11 12, 18:10)
Negi šalina
QUOTE(Viliuteee @ 2010 11 12, 19:10)
Visa laimė turiu išsaugojusi jūsų foto albumo internete nuorodą, vistiek galimybė darbus pažiūrinėti jau taip paprastai Viliuteee nedings iš mūsų akiračio
viliuteee gal nepasalins is visu ?? is tavo darbu tiek galima ideju pasisemti- tu tai tikra auksarnke. as tai nesuprantu sitos sistemos
QUOTE(rutcik @ 2010 11 13, 11:46)
. as tai nesuprantu sitos sistemos
Man ir net pikta pasidarė. Kai Blondinas duodasi po forumą,blevyzgodamas,tai nieko,o va žmogus savo rankų darbus rodytis pradėjo,tai moderatorės labai jau uolios pasidarė
Na šiaip forumas ne komercinis. Taip, kad jei turi savo temą, negali kitose temose rodytis su savo darbais, nes tai yra reklama. Tokios taisyklės visiems