Noriu parodyti savo vestuvinę suknelę, kurią pati mezgiau
Iš nuotraukų sunku išrinkti tas, kuriose geriausiai matosi suknelė, bet pabandysiu
iš arčiau
QUOTE(Mazoji_ @ 2010 09 10, 19:33)
Iš nuotraukų sunku išrinkti tas, kuriose geriausiai matosi suknelė, bet pabandysiu
Labai originali ir labai gaži
[quote=Mazoji_,2010 09 10, 19:33]
Labai labai gražu , man, asmeniškai, patinka paprasti darbai, be jokių ten išsišokimų, būten ši suknelė ir atitinka mano skonį
Labai labai gražu , man, asmeniškai, patinka paprasti darbai, be jokių ten išsišokimų, būten ši suknelė ir atitinka mano skonį
lengva it gulbes pukas paskutine suknele
lorkute, Viliuteee, carnitaste, Lusasita labai ačiū už komplimentus tiesą sakant jaučiausi puikiai
Labas visoms ruosiuosi vestuvems kitu metu vasara, perziurejau visas tris temas, turiu prisipazinti, uzkabino mane mintis apie nerta vestuvine suknele, ypac perziurejus Jusu darbus ir pav. Jus saunuoles labai noreciau pati nertis, gal galetumet patarti, nuo ko pradeti? pirma nertis suknyte ir po to pamusaliuka derinti ar atvirksciai?
QUOTE(Mazoji_ @ 2010 09 11, 14:56)
lorkute, Viliuteee, carnitaste, Lusasita labai ačiū už komplimentus tiesą sakant jaučiausi puikiai
Ir atrodėt nuostabiai
QUOTE(coliuke987 @ 2010 09 12, 14:47)
Labas visoms ruosiuosi vestuvems kitu metu vasara, perziurejau visas tris temas, turiu prisipazinti, uzkabino mane mintis apie nerta vestuvine suknele, ypac perziurejus Jusu darbus ir pav. Jus saunuoles labai noreciau pati nertis, gal galetumet patarti, nuo ko pradeti? pirma nertis suknyte ir po to pamusaliuka derinti ar atvirksciai?
Galiu papasakot kaip aš dariau, mano suknelė nerta buvo. Pirmiausia sesuo nunėrė suknelę, tada padėvėtuose nusipirkau ilgus naktinius ant petnešėlių, truputi pakoregavau ir wuolia
Man nelabai, bet gal kam netycia patiks
QUOTE(Forget @ 2010 09 13, 15:30)
Ir atrodėt nuostabiai
Galiu papasakot kaip aš dariau, mano suknelė nerta buvo. Pirmiausia sesuo nunėrė suknelę, tada padėvėtuose nusipirkau ilgus naktinius ant petnešėlių, truputi pakoregavau ir wuolia
uau, va tai variantas aciu
QUOTE(coliuke987 @ 2010 09 15, 22:39)
uau, va tai variantas aciu
Aš būčiau pirkus ir naujus. Bet patikėkit ne taip lengva rasti naujus baltus ar tai šampaninius naktinius iki žemės ne už melejoną litų nes kaip ir gaunasi apatinis brangesnis už pačią suknelę. Tai ir papirkau už visus 5lt
Mezgėjėle man nlabai patiko ilgas variantas
Nors suknele juoda, bet nesunku isivaizduoti ir balta. Tiesa jei butu mano valia pakoreguociau ir prisiuta sijono dali
http://osinka.ru/Mod...zaRomanyuk.html
http://osinka.ru/Mod...zaRomanyuk.html