Taip jau yra - as buvau tema su savo darbais padarius - istryne viska
keista jei kirpėjoms, fotografams, vizažistėms leidžiama rodyti savo darbus, o mezgėjoms - ne
Matyt konkurencija kokiem moderatoriam
Nes su daug kuo tai vyksta, tarkim kosmetika - avon ir mary kay konsultantai turi savo galybes temu, ir isparduotuve.
o faberlic'o tai istrina istisai. dabar turim tema, kur pardavineti draudziama, tik apie poveiki produkcijos dalinames, ir atsiprasant drebam po kiekvieno pasakymo, kad vel istrins... ziauri nelygybe
Nes su daug kuo tai vyksta, tarkim kosmetika - avon ir mary kay konsultantai turi savo galybes temu, ir isparduotuve.
o faberlic'o tai istrina istisai. dabar turim tema, kur pardavineti draudziama, tik apie poveiki produkcijos dalinames, ir atsiprasant drebam po kiekvieno pasakymo, kad vel istrins... ziauri nelygybe
paziureti
Pinigu pirkti ar nuomotis neturejau o ir mano gabaritai neinamo didzio ir man jau 36m. istekejau pirma karta, tai pati nusimezgiau. Ideciau savo suknele bet per daug vietos nuotrauka uzima fotosopo neturiu. pabaigiau tik penktadienio velu vakara ir kita diena su ja i CMS nuejau. Kur galeciau dydi sumazinti
Įdėk nuorodą
QUOTE(Forget @ 2010 12 03, 13:52)
Įdėk nuorodą
Na meginu ideti savo paskutines nakties darba. Aisku jei daugiau laiko butu tai buciau daugiau isbaigusi
QUOTE(jura1012 @ 2010 12 05, 17:52)
Na meginu ideti savo paskutines nakties darba. Aisku jei daugiau laiko butu tai buciau daugiau isbaigusi
suknytė labai graži, bet norėtusi iš arčiau pamatyti, nes dabar tai nelabai įžiūrėti ką galima . Gal pabandyk didesnę foto įkelti
noretusi didesnio vaizdo