Tai vat, galvoju siuvant suknele prasysiu siuvejos, kad is atraizu padarytu kaspinu busimai puokstei perristi
QUOTE(zuika+ @ 2010 08 13, 11:40)
Pasirodysiu ir aš savo puoktę
Kadangi neturėjau jei šleifo, nei nuometo - norėjosi kažko per žemę velkančio. Tai puikiai išsprendė rožės perryštos ilgu ilgu kaspinu
Kadangi neturėjau jei šleifo, nei nuometo - norėjosi kažko per žemę velkančio. Tai puikiai išsprendė rožės perryštos ilgu ilgu kaspinu
ir buvo patogu?
QUOTE(zuika+ @ 2010 08 13, 09:40)
na... aš už šleifą arba veliumą...
QUOTE(Allur @ 2010 08 13, 11:54)
na... aš už šleifą arba veliumą...
Man irgi ta puokste nelabai patiko
tikrai riebus kaspinas..
QUOTE(zuika+ @ 2010 08 13, 10:40)
Man asmeniškai būtų norėjęsi jei jau ilgo kaspino tai lengvesnio tipo, tarsi nėrinuoto kokio.... Na bet čia tik mano nuomonė. Svarbiausia, kad pati nuotaka liko patenkinta savo puokštele
QUOTE(zuika+ @ 2010 08 13, 10:40)
Be kaspino, ar su lengvesniu jo variantu vaizdas butu tikrai geresnis. Sis kaspinas per didelis, per sunkus, uzgozia tiek pacia nuotaka bei paslepia geliu puokste. Dabar tarsi sleifas nuimtas nuo nugaros ir pridetas prie puokstes.
Cia manyciau vienas tu atveju, kai nuotaka "zinojo ko nori", o floristas nepatare teisingai, arba jo visai nebuvo
Kadangi svente jau praejo ir nuotaka liko patenkinta, tai gerai, bet busimoms jaunosioms tokio "banto" reiketu vengti
QUOTE(Alinutia @ 2010 08 09, 17:34)
Deja, aš ir labai norėjau bijūnų, bet jų žydėjimas taip ilgai netrunka. Dar galvoju pasiklaust ten kur darys puokštę, gal iš kokios Olandijos atvežtų, ar iš kur veža, bet vargu
Aš taippat svajoju apie bijūnų puokštę, bet dėje jų žydėjimas l. trumpas..
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 08 12, 12:26)
Musu vestuviu tematika bus klasika - juoda/balta, todel ir puoksciu ieskau su juodais akcentais
Na stai pagaliau ir ekstravagantiskas sprendimas
Suintrigavote - labai smalsu kaip ta tematika pletosite? Turiu omenyje suknele, baznycios puosima, sales puosima, automobili ir t.t.
Ar ta tema ir baigsis tik gelemis?
QUOTE(mamagabi @ 2010 08 13, 19:23)
Na stai pagaliau ir ekstravagantiskas sprendimas
Suintrigavote - labai smalsu kaip ta tematika pletosite? Turiu omenyje suknele, baznycios puosima, sales puosima, automobili ir t.t.
Tai kad mes pasirinkome lengviausia kelia, nes MB bus juodu kostiumu, balti marskiniai, gelyte, tai as noriu sau juodu akcentu, nes suknele bus balta Auto bus juoda, puosta minimaliai baltais pom pomais. Sale visa baltai dekoruota. Baltos geles, zvakes, serveteles. Tortas bus baltas su juodais ornamentais. Fotosesijai turesime juoda ir balta sketi. Balti vandens zibintai. Pakvietimai bus su juodu dekoru, perristi baltu kaspineliu. Sveciams sakysime, kad gali rengtis kad ir juodai. Vietoje geliu irasysime i pakvietimus, kad atnestu baltus helio balionus, kuriuos po ceremonijos paleisime vietoje alandziu Kitos idejos dar pakeliui
Truputi patersiu tema pvz
Papildyta: