Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštės

Tai vat, galvoju siuvant suknele prasysiu siuvejos, kad is atraizu padarytu kaspinu busimai puokstei perristi ax.gif

Atsakyti
Pasirodysiu ir aš savo puoktę

user posted image

Kadangi neturėjau jei šleifo, nei nuometo - norėjosi kažko per žemę velkančio. Tai puikiai išsprendė rožės perryštos ilgu ilgu kaspinu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika+ @ 2010 08 13, 11:40)

Kadangi neturėjau jei šleifo, nei nuometo - norėjosi kažko per žemę velkančio. Tai puikiai išsprendė rožės perryštos ilgu ilgu kaspinu  thumbup.gif

ir buvo patogu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika+ @ 2010 08 13, 09:40)
Kadangi neturėjau jei šleifo, nei nuometo - norėjosi kažko per žemę velkančio. Tai puikiai išsprendė rožės perryštos ilgu ilgu kaspinu  thumbup.gif

na... aš už šleifą arba veliumą... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Allur: 13 rugpjūčio 2010 - 10:57
QUOTE(Allur @ 2010 08 13, 11:54)
na... aš už šleifą arba veliumą...  blush2.gif

Man irgi ta puokste nelabai patiko blush2.gif
Atsakyti
tikrai riebus kaspinas.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika+ @ 2010 08 13, 10:40)

Man asmeniškai būtų norėjęsi jei jau ilgo kaspino tai lengvesnio tipo, tarsi nėrinuoto kokio.... g.gif Na bet čia tik mano nuomonė. Svarbiausia, kad pati nuotaka liko patenkinta savo puokštele 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(Mazgelis @ 2010 08 13, 13:03)
tikrai riebus  kaspinas..  rolleyes.gif

hihihi.gif drinks_cheers.gif
už nuotaką riebesnis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika+ @ 2010 08 13, 10:40)

user posted image

Be kaspino, ar su lengvesniu jo variantu vaizdas butu tikrai geresnis. Sis kaspinas per didelis, per sunkus, uzgozia tiek pacia nuotaka bei paslepia geliu puokste. Dabar tarsi sleifas nuimtas nuo nugaros ir pridetas prie puokstes.
Cia manyciau vienas tu atveju, kai nuotaka "zinojo ko nori", o floristas nepatare teisingai, arba jo visai nebuvo verysad.gif
Kadangi svente jau praejo ir nuotaka liko patenkinta, tai gerai, bet busimoms jaunosioms tokio "banto" reiketu vengti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinutia @ 2010 08 09, 17:34)
Deja, aš ir labai norėjau bijūnų, bet jų žydėjimas taip ilgai netrunka. Dar galvoju pasiklaust ten kur darys puokštę, gal iš kokios Olandijos atvežtų, ar iš kur veža, bet vargu  verysad.gif

Aš taippat svajoju apie bijūnų puokštę, bet dėje jų žydėjimas l. trumpas..
Atsakyti
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 08 12, 12:26)
Musu vestuviu tematika bus klasika - juoda/balta, todel ir puoksciu ieskau su juodais akcentais ax.gif

Na stai pagaliau ir ekstravagantiskas sprendimas thumbup.gif
Suintrigavote - labai smalsu kaip ta tematika pletosite? Turiu omenyje suknele, baznycios puosima, sales puosima, automobili ir t.t.
Ar ta tema ir baigsis tik gelemis?
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2010 08 13, 19:23)
Na stai pagaliau ir ekstravagantiskas sprendimas thumbup.gif
Suintrigavote - labai smalsu kaip ta tematika pletosite? Turiu omenyje suknele, baznycios puosima, sales puosima, automobili ir t.t.
Ar ta tema ir baigsis tik gelemis?

Tai kad mes pasirinkome lengviausia kelia, nes MB bus juodu kostiumu, balti marskiniai, gelyte, tai as noriu sau juodu akcentu, nes suknele bus balta smile.gif Auto bus juoda, puosta minimaliai baltais pom pomais. Sale visa baltai dekoruota. Baltos geles, zvakes, serveteles. Tortas bus baltas su juodais ornamentais. Fotosesijai turesime juoda ir balta sketi. Balti vandens zibintai. Pakvietimai bus su juodu dekoru, perristi baltu kaspineliu. Sveciams sakysime, kad gali rengtis kad ir juodai. Vietoje geliu irasysime i pakvietimus, kad atnestu baltus helio balionus, kuriuos po ceremonijos paleisime vietoje alandziu biggrin.gif Kitos idejos dar pakeliui blush2.gif

Truputi patersiu tema pvz ax.gif
user posted image

Papildyta:
user posted image
Atsakyti