Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštės

Pasirodau ir  jums blush2.gif

Super thumbup.gif Originalu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pim: 12 rugpjūčio 2010 - 14:01
QUOTE(Jollysiup @ 2010 08 12, 14:54)

Labai labai gražu.. wub.gif Visada už netradicines idėjas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jollysiup @ 2010 08 12, 15:54)
Sekiau tema iki savo didziosios dienos, ir dabar vis kazkodel pasiskaitineju blush2.gif Butu laikas jau ir atsisveikint su ikivestuvinem temom biggrin.gif  Visada zinojau, kad gelytemis pasirupinsiu pati, tik nesugalvojau, kas galetu buti rudo prie batuku..Labai norejau rugiu, bet jie buvo nesubrende dar..tai prisipjoviau kvieciu, sudziovinau, nudaziau galiukus, vestuviu ryta vaziuodama is makiazo uzsukau i geliu parduotuve, griebiau visas frezijas, paskutine minute sukomponavusios su mama surisom kaspinais ir islekem i santuoku rumus biggrin.gif  Kaip gavos taip, bet visi gyre uz originaluma ax.gif  Man ji paprasta bet miela wub.gif  kabo dabar sudziovinta 4u.gif Pasirodau ir  jums blush2.gif user posted image

super, man patinka. labai skoninga thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Jollysiup,2010 08 12, 15:54]
Saunuole thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , tikrai labai grazu. As taip pat pati darysiu blush2.gif , tik is kaliju, nes nuo vaikystes ju noriu. O kaip gausis pamatysim ax.gif
Atsakyti
Faina puokste, ypac jei tiko prie vestuviu tematikos smile.gif Tik as kaspina rudo silko buciau risusi ax.gif
Atsakyti
Oi, kaip faina, kad patiko mano ideja kazkam dar, neispeiket ax.gif smile.gif O tie kaspinai tai jau ne esme manau, silkas, ar ne silkas..gerai ir taip atrode ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jollysiup @ 2010 08 12, 17:56)
Oi, kaip faina, kad patiko mano ideja kazkam dar, neispeiket ax.gif  smile.gif  O tie kaspinai tai jau ne esme manau, silkas, ar ne silkas..gerai ir taip atrode ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Jollysiup @ 2010 08 12, 14:54)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labai grazi buvo jusu puokstyte, net nedrysciau prie kazko prikibti ax.gif
Atsakyti
As tai dbr pasinesusi ant visokiu kaspinu puokstese ax.gif Taip grazu besiplaikstantys wub.gif

user posted image

Papildyta:
user posted image

Papildyta:
user posted image

Papildyta:
user posted image

Papildyta:
user posted image

Papildyta:
user posted image

Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 08 12, 19:48)
As tai dbr pasinesusi ant visokiu kaspinu puokstese ax.gif Taip grazu besiplaikstantys wub.gif

nu čia tai grožiai wub.gif
Atsakyti
Tia zinai, internetas pilnas graziu pavyzdziu smile.gif Bet ideju galima prisigaudyti rolleyes.gif

Cia su rugiais idomi smile.gif
user posted image

Papildyta:
user posted image

Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image

Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey/Tea: 12 rugpjūčio 2010 - 19:29
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 08 12, 19:48)
Papildyta:
user posted image

Labai gražiai atrodo surišimas mezginiu wub.gif Bet toks elementas turi derėti prie suknelės 4u.gif
Atsakyti