QUOTE(godazo @ 2010 08 12, 12:06)
pas mane puokste tai irisu baltu ir melynu. o baznycia bus puosiama baltais kardeliais su melynais kaspineliais ir balto tiulio juostomis
o sventimo vieta taip pat irisais, kardeliais, melynomis zvakemis. man labai svarbu kad viskas butu susije ir deretu: spalvos ir stilius islaikytas ir darant kvietimus, korteles ant stalu, pagalvele ziedams, linkejimu knyga. mes taip pat busime su melynais akcentais ;melyni bateliai, kaklaraistis ir panasiai. manau bus suderinta, idomu ir originalu. todel nesakykit, kad tos kurios zino ko nori, visada susigalvoja visokiu beskonybiu
tuo labiau kai begale pavyzdziu internete, galima labai graziai ir skoningai viska puosti, ir neisleidziant daug pinigu - as beveik viska dariausi pati
daug padeda ir sesuo, draugai
visiskai jum pritariu as visada zinojau kaip ir ko noriu ir pas mane taip pat viskas kuo puikiausiai dera, beje viska dariau pati kvietimus, dekoracijas baznyciai ir pan.
mano puokste bus tokia, svocios bus analogiska tik is raudonu geliu, pamergiu bus kreminiu ir peristos atlaso juostomes kurios deres su
Papildyta:
QUOTE(kuckudukas @ 2010 08 12, 12:43)
visiskai jum pritariu as visada zinojau kaip ir ko noriu ir pas mane taip pat viskas kuo puikiausiai dera, beje viska dariau pati kvietimus, dekoracijas baznyciai ir pan.
mano puokste bus tokia, svocios bus analogiska tik is raudonu geliu, pamergiu bus kreminiu ir peristos atlaso juostomis kurios deres su suknelemis ir zinoma skiriasi dydziai puoksciu