Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštės

QUOTE(jolli513 @ 2010 08 12, 08:43)
tos kur is baltu goziu, tai man pamergiu asmeniskai ziauriai per dideles atrodo. Tok jausmas, kad jos ne pamerges, o visos sveikinti atejo lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif man tai antra labai patinka, ypač suknelės biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 08 12, 00:19)
Papildyta:
user posted image

Na man čia asmeniškai miela...paprasta, kuklu, elementaru, bet skoninga ir neperkrauta..... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
pas mane puokste tai irisu baltu ir melynu. o baznycia bus puosiama baltais kardeliais su melynais kaspineliais ir balto tiulio juostomis smile.gif o sventimo vieta taip pat irisais, kardeliais, melynomis zvakemis. man labai svarbu kad viskas butu susije ir deretu: spalvos ir stilius islaikytas ir darant kvietimus, korteles ant stalu, pagalvele ziedams, linkejimu knyga. mes taip pat busime su melynais akcentais ;melyni bateliai, kaklaraistis ir panasiai. manau bus suderinta, idomu ir originalu. todel nesakykit, kad tos kurios zino ko nori, visada susigalvoja visokiu beskonybiu smile.gif
tuo labiau kai begale pavyzdziu internete, galima labai graziai ir skoningai viska puosti, ir neisleidziant daug pinigu - as beveik viska dariausi pati smile.gif daug padeda ir sesuo, draugai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(godazo @ 2010 08 12, 12:06)
pas mane puokste tai irisu baltu ir melynu. o baznycia bus puosiama baltais kardeliais su melynais kaspineliais ir balto tiulio juostomis  smile.gif o sventimo vieta taip pat irisais, kardeliais, melynomis zvakemis. man labai svarbu kad viskas butu susije ir deretu: spalvos ir stilius islaikytas ir darant kvietimus, korteles ant stalu, pagalvele ziedams, linkejimu knyga. mes taip pat busime su melynais akcentais ;melyni bateliai, kaklaraistis ir panasiai. manau bus suderinta, idomu ir originalu. todel nesakykit, kad tos kurios zino ko nori, visada susigalvoja visokiu beskonybiu  smile.gif
tuo labiau kai begale pavyzdziu internete, galima labai graziai ir skoningai viska puosti, ir neisleidziant daug pinigu - as beveik viska dariausi pati  smile.gif daug padeda ir sesuo, draugai wink.gif

drinks_cheers.gif visiskai jum pritariu as visada zinojau kaip ir ko noriu ir pas mane taip pat viskas kuo puikiausiai dera, beje viska dariau pati kvietimus, dekoracijas baznyciai ir pan. smile.gif
mano puokste bus tokia, svocios bus analogiska tik is raudonu geliu, pamergiu bus kreminiu ir peristos atlaso juostomes kurios deres su
user posted image
Papildyta:
QUOTE(kuckudukas @ 2010 08 12, 12:43)
drinks_cheers.gif visiskai jum pritariu as visada zinojau kaip ir ko noriu ir pas mane taip pat viskas kuo puikiausiai dera, beje viska dariau pati kvietimus, dekoracijas baznyciai ir pan.  smile.gif
mano puokste bus tokia, svocios bus analogiska tik is raudonu geliu, pamergiu bus kreminiu ir peristos atlaso juostomis kurios deres su suknelemis ir zinoma skiriasi dydziai puoksciu
user posted image

Atsakyti
user posted image

Papildyta:
user posted image

Papildyta:
user posted image

Papildyta:
user posted image

Papildyta:
Musu vestuviu tematika bus klasika - juoda/balta, todel ir puoksciu ieskau su juodais akcentais ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey/Tea: 12 rugpjūčio 2010 - 11:21
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 08 12, 13:26)
Musu vestuviu tematika bus klasika - juoda/balta, todel ir puoksciu ieskau su juodais akcentais ax.gif

saunu, man patinka temines vestuves thumbup.gif o ir puokstes jusu ikeltos lb grazios wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Man 3 puokste visai idomi g.gif Bet as bijunu noresiu baltu wub.gif Tik pagalvojus, gal rozes istvermingesnes butu unsure.gif

mmmune, kokios uogytes toje puoksteje? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 08 12, 12:32)
Man 3 puokste visai idomi g.gif Bet as bijunu noresiu baltu wub.gif Tik pagalvojus, gal rozes istvermingesnes butu unsure.gif

Man bijunai irgi labai grazus wub.gif jei tuokciausi vasara rinkciausi juos 4u.gif
Atsakyti
user posted image

Papildyta:
user posted image

Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 08 12, 12:32)

mmmune, kokios uogytes toje puoksteje?  ax.gif

Šiaip yra juodas Hypericum
user posted image
Bet čia nebent nuo jo nuskabyti apink einantys žali lapukai... g.gif Arba panaudota kažkas kitko, nuo krūminių augalų būna galima gauti tokių juodų vaisiukų, taip pat dar vienas variantas - dažymas tongue.gif
Atsakyti
user posted image
sita man ideali wub.gif Mmmune, manau, kad noresiu panasios pas Jus birzeli blush2.gif

Aciu uz atsakyma del uogyciu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey/Tea: 12 rugpjūčio 2010 - 12:32
Sekiau tema iki savo didziosios dienos, ir dabar vis kazkodel pasiskaitineju blush2.gif Butu laikas jau ir atsisveikint su ikivestuvinem temom biggrin.gif Visada zinojau, kad gelytemis pasirupinsiu pati, tik nesugalvojau, kas galetu buti rudo prie batuku..Labai norejau rugiu, bet jie buvo nesubrende dar..tai prisipjoviau kvieciu, sudziovinau, nudaziau galiukus, vestuviu ryta vaziuodama is makiazo uzsukau i geliu parduotuve, griebiau visas frezijas, paskutine minute sukomponavusios su mama surisom kaspinais ir islekem i santuoku rumus biggrin.gif Kaip gavos taip, bet visi gyre uz originaluma ax.gif Man ji paprasta bet miela wub.gif kabo dabar sudziovinta 4u.gif Pasirodau ir jums blush2.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jollysiup: 12 rugpjūčio 2010 - 13:55