Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštės

Aciu mergaites dar kartely. Raset del puokstes formos, kad pailga, taip vat forma puokstes floriste labiausiai ir iskraipe, turejo buti mazdaug tokia, tik kitos geles vietoj bijunu
[attachmentid=203694]

QUOTE(Rastika @ 2010 09 16, 16:52)
gintarelele, bet jau kokia tu spindinti  wub.gif

Labai aciu 4u.gif
Atsakyti
gintarele nemažai iškraipė blink.gif bet svarbu kad dėl to sau nuotaikos nesugadinai, juk ta dieną ne vien gėlės... bijau kad ir mano nebūs tokia kokios užsisakiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gintarelele @ 2010 09 17, 03:20)
Aciu mergaites dar kartely. Raset del puokstes formos, kad pailga, taip vat forma puokstes floriste labiausiai ir iskraipe, turejo buti mazdaug tokia, tik kitos geles  vietoj bijunu

nu siaubas, visai nepansi i jusiske blink.gif doh.gif na ir floriste atgrubnage doh.gif jei butu man taip padare, tai buciau nemokejusi ne lito uz toki dalyka doh.gif tegu pati ta puokste ir turisi. tokiu atveju jauciu buciau tiesiog nusipirkusi tu saulegrazu vienu ir persirisusi kaspinu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gintarelele @ 2010 09 17, 02:20)
Aciu mergaites dar kartely. Raset del puokstes formos, kad pailga, taip vat forma puokstes floriste labiausiai ir iskraipe, turejo buti mazdaug tokia, tik kitos geles  vietoj bijunu

blink.gif niu jo...forma tai labai jau kitokia.... doh.gif suprantu Jus kodėl puokštė sunervino.... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(gintarelele @ 2010 09 17, 00:20)

Siulyciau paviesinti ir kitoms ta floriste, nes cia tai jau absurdas blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 09 17, 09:42)
nu siaubas, visai nepansi i jusiske blink.gif  doh.gif  na ir floriste atgrubnage doh.gif  jei butu man taip padare, tai buciau nemokejusi ne lito uz toki dalyka doh.gif tegu pati ta puokste ir turisi. tokiu atveju jauciu buciau tiesiog nusipirkusi tu saulegrazu vienu ir persirisusi kaspinu smile.gif

geles paeme MB, o ne as pati, as tai jau buciau viesula pakelus gun_bandana.gif

QUOTE(mmmune @ 2010 09 17, 12:01)
blink.gif niu jo...forma tai labai jau kitokia.... doh.gif  suprantu Jus kodėl puokštė sunervino.... blink.gif

Tai va, kol nematai kokia ji turejo but, negalvoji apie ja taip blogai doh.gif

QUOTE(liekna @ 2010 09 17, 13:45)
Siulyciau paviesinti ir kitoms ta floriste, nes cia tai jau absurdas  blink.gif  doh.gif

as irgi tokia minty turejau, alytaus nuotakoms tai tikrai pranesiu. Tik va geles ant stalo padare butent tokias kokiu norejau ir papuosima ant masinos, o jaunosios ir pamergiu tai visai be rysio.
Atsakyti
Visada mielos freziju puokstes. Cia viena ju
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2010 09 15, 18:24)
žiūriu, kaip išpopuliarėjo irisai  biggrin.gif o man sakė, kad visiškai nepopuliari gėlė vestuvėms  biggrin.gif
mano irgi irisinė buvo.

na pigios ir lb lb grazios geles wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gintarelele @ 2010 09 17, 21:13)
Tai va, kol nematai kokia ji turejo but, negalvoji apie ja taip blogai doh.gif

Ai, na bet juk niekas detaliai ir nežinojo kokia ta puokštė turėjo būti
irnesakyk.gif O bendras vaizdas tikrai geras good.gif
Atsakyti
QUOTE(spilgiukee @ 2010 09 18, 11:23)
na pigios ir lb lb grazios geles wub.gif  thumbup.gif

kaip čia pasakius tas pigumas, ne vienos ir ne dešimt jų reikia puokštei g.gif bet kad gražios, tai tikrai biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti