Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštės

QUOTE(Rastika @ 2010 08 11, 15:25)
ši man graži  wub.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Uz pamergiu geles moka pabroliai. Kai vyksta tradicines vestuves tai gi pabroliai su jaunikiu atvaziuoja pas jaunaja, kur jau ir pamerges turi buti susirinkusios ir ''susipazindamas'' su savo pora pabrolys iteikia geles, o ji jam prisega butonjete. Kitu atveju, manau, kad pamerges turetu sumoketi uz SAVO puokste. Bet, jei nuotaka nori viska perimti i savo rankas, puiku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinutia @ 2010 08 11, 16:58)
o irisai gerai laikosi?

na manau man baznycioje svarbu atlaikys ir bus gerai wink.gif nors skaiciau, kad nuotakoms visa diena atlaike ir bedu nebuvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 08 11, 15:25)
ši man graži  wub.gif

Man ir šita graži,jei rinkčiau tik tokią wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinutia @ 2010 08 11, 15:58)
o irisai gerai laikosi?

mano puokstele buvo vien is melynu irisu -atlaike visa diena thumbup.gif lepios geles, bet juk jei baisu galima vis kur nors pamerkti bigsmile.gif as pati nemerkiau, bet viskas buvo gerai thumbup.gif nors ir diena buvo karsta thumbup.gif
mano puokste(jau buvau dejus anoje temoje)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 11 rugpjūčio 2010 - 17:28
QUOTE(Zuviukas:) @ 2010 08 11, 19:27)
mano puokstele buvo vien is melynu irisu -atlaike visa diena thumbup.gif lepios geles, bet juk jei baisu galima vis kur nors pamerkti  bigsmile.gif as pati nemerkiau, bet viskas buvo gerai thumbup.gif nors ir diena buvo karsta thumbup.gif
mano puokste(jau buvau dejus anoje temoje)

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(misheliina2 @ 2010 08 11, 14:22)
Iskarto atsiprasau uz kvaila klausima, bet ar reikia derinti visas puokstes kartu, kad mazdaug butu vienodos geles ?g.gif , ar gali buti skirtingos puokstes pamergiu, nuotakos ir svocios g.gif

Klausimas visai ne kvailas, o labai net teisingas ir vietoje smile.gif
Jei norite graziu ir stilingu vestuviu, tai visos puokstes turetu buti derinamos!
O jei kalbant apie spalvine gama, tai derinama turetu buti ne tik dalyviu, bet ir baznycios, bei sales puosybos geliu spalvine gama.
Ir apskritai paemus, vestuvems reiketu pasirinkti konkretu stiliu bei spalvine gama, o ne tik pasirinkti puokste/gelytes, nes jos tiesiog "labai grazios".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 11 rugpjūčio 2010 - 21:56
QUOTE(mamagabi @ 2010 08 11, 22:55)
Klausimas visai ne kvailas, o labai net teisingas ir vietoje smile.gif
Jei norite graziu ir stilingu vestuviu, tai visos puokstes turetu buti derinamos!
O jei kalbant apie spalvine gama, tai derinama turetu buti ne tik dalyviu, bet ir baznycios, bei sales puosybos geliu spalvine gama.
Ir apskritai paemus, vestuvems reiketu pasirinkti konkretu stiliu bei spalvine gama, o ne tik pasirinkti puokste/gelytes, nes jos tiesiog "labai grazios".

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Tik faktas , kad kiekvienai nuotakai viskas labai remiasi į finansus ir visas derinamumas bei dekoras priklauso nuo vestuvinio biudžeto. Nors ko gero visos žinome, kad norit turėti stilingą ir gražią šventę nevisada reikia daug pinigų, kartais pakanka tiesiog fantazijos ir noro 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2010 08 11, 23:07)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Tik faktas , kad kiekvienai nuotakai viskas labai remiasi į finansus ir visas derinamumas bei dekoras priklauso nuo vestuvinio biudžeto. Nors ko gero visos žinome, kad norit turėti stilingą ir gražią šventę nevisada reikia daug pinigų, kartais pakanka tiesiog fantazijos ir noro  4u.gif

Finansai taip-svarbu, bet antra posmo dalis - auksiniai zodziai drinks_cheers.gif
Gaila tik vieno, kad yra dalis nuotaku, kurios "zino, ko nori", o tas zinojimas deja yra beskonybe verysad.gif
Aisku nera labai ka kaltinti, nes niekas labai neaiskina/nemoko kas yra grazu ir stilinga.
Atsakyti
[quote=misheliina2,2010 08 11, 00:39]
Mano visai paprasta is baltu roziu ir freziju, svocia pati buvusi floriste as sau uzsakiau pas kita floriste, o jinai pasisiule padaryti pamergem ir sau puokstes, atsiunte man parodyti mazdaug kokios nori sau. g.gif

Na jei jusu vestuves nera temines ar nederinate sventes spalvu bei stiliaus, tai kodel gi ne, svocia gali darytis puokste kokios ji nori. Bet jei jusu burbuliukas is roziu ir freziju, kodel ir svocia negali sau bei pamergems padaryti burbuliuku ir kitos spalvos rozyciu, kad ir is raudonos kaip kad veduoklinese puokstese. Na bet cia tik mano pamastymai, as taip daryciau. Siek tiek darnos i visa svente imestu : mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

Papildyta:
user posted image

Papildyta:
user posted image

Papildyta:
user posted image

Papildyta:

Papildyta:
user posted image

Papildyta:
user posted image

Papildyta:
user posted image

Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey/Tea: 11 rugpjūčio 2010 - 23:22
tos kur is baltu goziu, tai man pamergiu asmeniskai ziauriai per dideles atrodo. Tok jausmas, kad jos ne pamerges, o visos sveikinti atejo lotuliukas.gif
Atsakyti