Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštės

QUOTE(liekna @ 2010 09 16, 19:01)
As irgi 80% esu tikra, kad pas mane bus paprasta maza puokstele baltu roziu. Bet dra dvejoju, ar negeriau kokios kremines. Labai jau neaisku kaip prie manosios sukneles derinti  g.gif Batai tai tikrai bus nude spalvos, ne baltos... Geles plaukuose baltos... Tai neikaip ir neapsisprendziu  doh.gif

jei plaukuose bus baltos spalvos geles, tai ir puokste darykit is baltu roziu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2010 09 16, 18:16)
As ir apoie tai galojau, bet ar bus grazu maisyta, kai puokstele bus tik is kokiu 12 roziu  g.gif

Tuomet įnešti reikia tik kelias su atspalviu, pvz tik kokias 3 ir pagal jas galite puokštės kaspinėlį paderinti 4u.gif
Atsakyti
Aciu abiems uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2010 09 16, 17:38)
Uoj kokia man sita grazi  blink.gif  thumbup.gif Tik gal kiek perilgas otas gaunas  smile.gif
user posted image

Idomi puokste thumbup.gif su kuo tas kotas papuostas? Atrodo kaip svarofskiai lotuliukas.gif cia gal kaspinas toks? g.gif
Atsakyti
QUOTE(laimucia @ 2010 09 16, 18:44)
Idomi puokste  thumbup.gif  su kuo tas kotas papuostas? Atrodo kaip svarofskiai  lotuliukas.gif  cia gal kaspinas toks?  g.gif

Čia tokia tarsi akučių girlianduos juostelė, tik tokio pločio pas mus nesu mačiusi, bet ją gražiai galima sujungti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2010 09 16, 18:45)
Čia tokia tarsi akučių girlianduos juostelė, tik tokio pločio pas mus nesu mačiusi, bet ją gražiai galima sujungti  mirksiukas.gif

Hmm, turetu buti nemalonu rankai unsure.gif
Atsakyti
Va cia daugiau apie tas juosteles: http://www.weddingfl...stem-hugger.htm 4u.gif
Atsakyti
gintarelele, bet jau kokia tu spindinti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2010 09 16, 18:47)
Va cia daugiau apie tas juosteles: http://www.weddingfl...stem-hugger.htm  4u.gif

Kaip grazuu thumbup.gif gaila kad neteku antra karta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2010 09 16, 18:11)
Nepamirškim, kad gėlių reikės lapkričio mėnesiui, o jau rugsėjo gale būna šalnos...... 4u.gif

Apie ta pati pagalvojau ir as mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2010 09 16, 18:16)
As ir apoie tai galojau, bet ar bus grazu maisyta, kai puokstele bus tik is kokiu 12 roziu  g.gif As svajoju va apie tokio stiliau puokstele :
user posted image
Uoj, jau visai uzmirsau LT orus  blush2.gif

Tooobula. wub.gif wub.gif wub.gif

O ta prieš tai ilgu blizgančiu kotu visai nepatiko, kad ir kaip mėgčiau rožes. Visų pirma, kam tiek blizgučių blink.gif labai fyfiškai ir kičiškai atrodo. Antra, rožės pernelyg išsiskleidusios, kaip apvytusios atrodo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulės zuikutis: 16 rugsėjo 2010 - 21:03
QUOTE(saulės zuikutis @ 2010 09 16, 20:03)
Tooobula. wub.gif  wub.gif  wub.gif

O ta prieš tai ilgu blizgančiu kotu visai nepatiko, kad ir kaip mėgčiau rožes. Visų pirma, kam tiek blizgučių  blink.gif labai fyfiškai ir kičiškai atrodo. Antra, rožės pernelyg išsiskleidusios, kaip apvytusios atrodo  unsure.gif

Man irgi tobula drinks_cheers.gif Ne perkrauta, paprasta ir grazi. plius tikiuosi tokia paciai pavyks pasidaryti blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti