Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštės

QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 09 16, 11:52)
Mergaites ateinu patarimo 4u.gif
Kokias gelytes galetumet pasiulyt lapkriciui butinai bordines spsalvos, vienos rusies,kad galima butu tiesiog suristi juostele? g.gif  Buvau jau nusprendusi gvazdikus imti,bet dbr dvejoju,nes merginos rase,jog luzineja galvos, kai be mikrofono doh.gif  Man i galva ateina tik rozes ir kalijos,gal kas dar turit minciu? ax.gif

Galite mėginti gerberas, jų spalvos tokios tikrai sodrios. 4u.gif
Rudeniui jau atsiras ir nebus toks deficitas orchidėjos - Cymbidium. Bet jų paprastai nesusirišite, su jomis kitoks darbas biskiuką blush2.gif
Na, o šiaip tai rožės, bent jau spalvų gama tai jos pirmauja 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmmune: 16 rugsėjo 2010 - 12:39
QUOTE(mmmune @ 2010 09 16, 13:38)
Galite mėginti gerberas, jų spalvos tokios tikrai sodrios.  4u.gif
Rudeniui jau atsiras ir nebus toks deficitas orchidėjos - Cymbidium. Bet jų paprastai nesusirišite, su jomis kitoks darbas biskiuką  blush2.gif
Na, o šiaip tai rožės, bent jau spalvų gama tai jos pirmauja  4u.gif

Aciu 4u.gif kol kas labiausiai linkstu prie roziu,gal dar ka sumastysiu per 2 men biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 09 16, 15:17)
Aciu 4u.gif  kol kas labiausiai linkstu prie roziu,gal dar ka sumastysiu per 2 men biggrin.gif

Galite pamaišyti keletą gėlių rūšių, bus įvairesnė puokštė 4u.gif
keletas pavyzdėlių blush2.gif
user posted image user posted image
user posted image user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2010 09 16, 16:53)
Galite pamaišyti keletą gėlių rūšių, bus įvairesnė puokštė  4u.gif
keletas pavyzdėlių  blush2.gif

Ta su uogytem kokia faina! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(baltojifeja @ 2010 09 16, 00:15)
labai labai ačiū už tokius žodžius. net susigraudinau 4u.gif
Papildyta:

deichman ar kokia ten pigesniu batu parduotuve musu akropuoliuose yra. atlaike super. tik isidejau silikonines pagalveles wink.gif

joo... zinau ta parduotuve,na teks jau ten vaziuot,nes ryt jau matuotis suknios reikia... drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jums @ 2010 09 16, 15:54)
Ta su uogytem kokia faina!  thumbup.gif

Man irgi visai patiko smile.gif tik klausimas ar yra pas mus tu uogyciu g.gif
Papildyta:
QUOTE(mmmune @ 2010 09 16, 15:53)
Galite pamaišyti keletą gėlių rūšių, bus įvairesnė puokštė  4u.gif
keletas pavyzdėlių  blush2.gif

Aciu 4u.gif
Bet kazkaip as linkstu prie vienos rusies geliu blush2.gif  gal dar nepamaciau labai grazios maisytos,kad galeciau pakeist nuomone ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Beautiful*eyes*: 16 rugsėjo 2010 - 15:28
QUOTE(jums @ 2010 09 16, 16:54)
Ta su uogytem kokia faina!  thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Stai merginos pairodau su savo puokste kaip zadejau. Jeigu neatsimenat, priminsiu jog ji man nepatiko ir turejo but visai kitokia. Beje namie as dar iskirpau saulegraza viena is jos, nuo virsaus, atrode dar blogiau pries doh.gif

Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintarelele: 16 rugsėjo 2010 - 15:52
QUOTE(gintarelele @ 2010 09 16, 17:53)
Stai merginos pairodau su savo puokste kaip zadejau.

svarbiausia, kad nuotaka svyti kaip gele wink.gif
Atsakyti
QUOTE(gintarelele @ 2010 09 16, 16:53)
Stai merginos pairodau su savo puokste kaip zadejau. Jeigu neatsimenat, priminsiu jog ji man nepatiko ir turejo but visai kitokia. Beje namie as dar iskirpau saulegraza viena is jos, nuo virsaus, atrode dar blogiau pries doh.gif

Na o man tai visai gražiai Jūsų rankose ji atrodo 4u.gif Forma tai kiek neįprasta nuotakos puokštei, bet visumoj vaizdas tikrai geras todėl nesijaudinkite dėl tos puokštės taip labai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gintarelele @ 2010 09 16, 17:53)

zinokit ne taip jau ir blogai atrodo jusu puokste 4u.gif svarbiausia, kad jus pati svytit wub.gif lb grazi nuotaka buvot wub.gif
Atsakyti
QUOTE(baltojifeja @ 2010 09 16, 14:55)
svarbiausia, kad nuotaka svyti kaip gele wink.gif

QUOTE(mmmune @ 2010 09 16, 15:02)
Na o man tai visai gražiai Jūsų rankose ji atrodo 4u.gif  Forma tai kiek neįprasta nuotakos puokštei, bet visumoj vaizdas tikrai geras todėl nesijaudinkite dėl tos puokštės taip labai  mirksiukas.gif

QUOTE(*GUCCI* @ 2010 09 16, 15:04)
zinokit ne taip jau ir blogai atrodo jusu puokste 4u.gif svarbiausia, kad jus pati svytit wub.gif lb grazi nuotaka buvot wub.gif

aciu merginos, as jau ta diena sau pasakiau, kad nuotaikos man tikrai nieks nesugadins, o juolab geles mirksiukas.gif
Atsakyti