Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštės

QUOTE(Monmorensi @ 2010 09 15, 19:28)
irgi geras daiktas  biggrin.gif

o gal savo puoksteles foto idetumete? ax.gif
Atsakyti
trumpam
Atsakyti
dar tokios nebuvau macius vestuvines smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liekna: 15 rugsėjo 2010 - 18:22
QUOTE(Monmorensi @ 2010 09 15, 19:14)

Abiejose nuotraukose ta pati puokste? g.gif nes atspalviai skiriasi
Atsakyti
QUOTE(laimucia @ 2010 09 15, 19:19)
Abiejose nuotraukose ta pati puokste?  g.gif  nes atspalviai skiriasi

taip, ta pati. irisai puikia keičia atspalvį esant skirtingam apšvietimui biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liekna: 15 rugsėjo 2010 - 18:35
QUOTE(baltojifeja @ 2010 09 15, 10:39)
mano buvo tokia  smile.gif

Jau kaip grazu wub.gif O ypač kojinės wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(baltojifeja @ 2010 09 15, 10:39)
user posted image
mano buvo tokia  smile.gif

QUOTE(pim @ 2010 09 15, 10:47)
Aš pati taip pat buvau su mėlynais bateliais, o maniškis kojines turėjo panašias kaip jūsų foto, šiek tiek kitaip languotas bigsmile.gif

Mergaites, ne i tema, bet kur pirkot batelius? man jau galvos skausmas tie bateliai,nes ir as nenoriu tradiciniu baltu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gtalackaite @ 2010 09 15, 20:27)
Mergaites, ne i tema, bet kur pirkot batelius? man jau galvos skausmas tie bateliai,nes ir as nenoriu tradiciniu baltu unsure.gif

Aš užsienyje pirkau.. O kokios spalvos norit? Jeigu dar nesat numatę spalvos, tai manau bus lengviau rasti patinkančius, nes aš norėjau visą laiką rožinių, o kai jau mačiau, jog be šansų man juos gauti, tai teko visą vestuvių tematiką keisti dėl mėlynųjų bateliųblush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 09 15, 20:44)
Aš užsienyje pirkau.. O kokios spalvos norit? Jeigu dar nesat numatę spalvos, tai manau bus lengviau rasti patinkančius, nes aš norėjau visą laiką rožinių, o kai jau mačiau, jog be šansų man juos gauti, tai teko visą vestuvių tematiką keisti dėl mėlynųjų bateliųblush2.gif

noriu geltonu, bet jau laikas visai nusitese,parsisiusti nebespesiu,parduotuvese nieko neradau schmoll.gif kazka panasaus ko noriu radau internete,parduoda viena mergaite,tai laukiu kol atsius,bet jei netiks doh.gif beda....
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 09 15, 18:36)
visad tik akis padabinu, bet nu dabar nesusilaikiau - iš visų mano matytų jaunųjų judu atrodėt bene įspūdingiausiai. jaunatviškai, taip savitai, įdomiai, išskirtinai. žodžiu atėmė žadą ir norisi žiūrėt vėl ir vėl į foto  4u.gif  4u.gif

labai labai ačiū už tokius žodžius. net susigraudinau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(gtalackaite @ 2010 09 15, 21:27)

deichman ar kokia ten pigesniu batu parduotuve musu akropuoliuose yra. atlaike super. tik isidejau silikonines pagalveles wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltojifeja: 15 rugsėjo 2010 - 23:15
Mergaites ateinu patarimo 4u.gif
Kokias gelytes galetumet pasiulyt lapkriciui butinai bordines spalvos, vienos rusies,kad galima butu tiesiog suristi juostele? g.gif Buvau jau nusprendusi gvazdikus imti,bet dbr dvejoju,nes merginos rase,jog luzineja galvos, kai be mikrofono doh.gif Man i galva ateina tik rozes ir kalijos,gal kas dar turit minciu? ax.gif
Atsakyti