Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštės

QUOTE(baltojifeja @ 2010 09 15, 10:39)
user posted image
mano buvo tokia  smile.gif

ech doh.gif mano megstamiausios geles wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(laimucia @ 2010 09 15, 15:15)
Grazi puokste, o ir melyna spalva labai derinasi, bet...vyro kojines man nelabai  blush2.gif  nebent butu vien melynos thumbup.gif 
Mano vyras ne uz ka nesutiktu "pasirasyti" ant kokios spalvos temos  lotuliukas.gif  Tradiciskai ir ne kitaip  doh.gif

norejom vien melynu kojiniu neimanoma rasti buvo - griebem ka radom wink.gif
Atsakyti
QUOTE(baltojifeja @ 2010 09 15, 15:01)
norejom vien melynu kojiniu neimanoma rasti buvo - griebem ka radom wink.gif

Kaip keista kad neradot ax.gif negi deficitas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laimucia @ 2010 09 15, 16:02)
Kaip keista kad neradot  ax.gif  negi deficitas  lotuliukas.gif

va pasirodo lietuvoj vyriskiai nesioja baltas, juodas, pilkas ir tamsiai melynas kojines wink.gif uzsienyje populiaru derinti kojines prie puokstes, jaunosios bateliu, tai galima kokiu nori rasti, deja sugalvojau per velai, kad butu galima parsisiusti.
o del irisu puokstes - laike gerai, ziedai nenuleipo, nuotraukose spalva efektingai atrode, o svarbiausia gavosi nebrangi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(baltojifeja @ 2010 09 15, 11:39)
mano buvo tokia  smile.gif

thumbup.gif lb grazu, visos spalvos suderintos wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(baltojifeja @ 2010 09 15, 10:39)

visad tik akis padabinu, bet nu dabar nesusilaikiau - iš visų mano matytų jaunųjų judu atrodėt bene įspūdingiausiai. jaunatviškai, taip savitai, įdomiai, išskirtinai. žodžiu atėmė žadą ir norisi žiūrėt vėl ir vėl į foto 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2010 09 15, 12:41)
Su gvazdikais puokštes visuomet patariu daryti į "mikrafoną", kadangi tokiu atveju žiedas tiesiog neturi kur nulūžti. Darant paprastai puokštes žiedai susikomponuoja šiek tiek ant tokio tarsi įtempimo, todėl eigoje puokštę kur nors vis dėliojant natūralu, kad žiedai nulūžta. Jeigu tvirtinant juos su vielutėmis ar teipu rezultatas nepasiteisina, nes tai nesuteikia norimo tvirtumo, žiedas vis vien nuluš ir dar tada liks "pakibęs" dėl jį laikančios vielos. Patys gvazdikai patvari gėlė, bet ji trapi kotelio zonoje. Todėl pasikartosiu, jeigu norite gvazdikų puokštės, darykitės ją į mikrafoną, o kotelius galima juk dirbtinai pridėti, jeigu baugina "plastamasinis kotas"  4u.gif

Aciu uz patarimus,kazka galvosiu,nenoreiu rizikuot likti su nukarusia puokste 4u.gif
Atsakyti
baltojifeja, aš visada už drąsą ir žaismingumą thumbup.gif wub.gif šauniai atrodote mirksiukas.gif

o aš snd užsisakiau puokštę ir jau daugiau nebesirinksiu, pasirinkau iš baltų kardelių, nors norėjau iš amenojdų, bet floristė bijojo kad gali negauti....
Papildyta:
P.S. snd floristės klaisiau dėl gipsofilijų, nes iš jų norėjau nusipinti raides tai sako ju velniskai daug reikės nes žiedeliai smulkūs, tad manau kad ta puokštė tiek ir kainavo nes jos buvo suspaustos ir kad padaryti apvalu bumbuliuką ju nemažai reikėjo mirksiukas.gif todėl ir tikiu kad tokia kaina gavosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spilgiukee @ 2010 09 15, 14:50)
ech doh.gif  mano megstamiausios geles wub.gif  wub.gif  wub.gif

žiūriu, kaip išpopuliarėjo irisai biggrin.gif o man sakė, kad visiškai nepopuliari gėlė vestuvėms biggrin.gif
mano irgi irisinė buvo.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2010 09 15, 19:24)
mano irgi irisinė buvo.

dbr pagalvojau, kad lb noreciau pienisko iriso (saldainio) wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 09 15, 18:27)
dbr pagalvojau, kad lb noreciau pienisko iriso (saldainio) wub.gif  bigsmile.gif

irgi geras daiktas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 09 15, 18:27)
dbr pagalvojau, kad lb noreciau pienisko iriso (saldainio) wub.gif  bigsmile.gif

ne i tema, bet gerai lotuliukas.gif
drinks_cheers.gif
Atsakyti