Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštės

o ar lelijos be vandens greitai nenuleipsta g.gif
kažin kaip nuotaka atrodytų su lelijos šaka g.gif
snd jau zadejau puokštę užsisakyti ir vėl susibalamutinau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rastika: 15 rugsėjo 2010 - 06:45
QUOTE(S@msara @ 2010 09 15, 07:09)
Man sita labai grazi, tik idomu ar tiktu mazo ugio nuotakai, nes su tais visais lapais puokste iseitu nemaza... Idomu, is  kokiu geliu ji padaryta g.gif

Ji iš rožių, lelijų, tam tikros rūšies paukštapienių, stephanotis šakelių ir žalumos 4u.gif
Darykitės šiek tiek mažesnę ir tikrai gražiai žiūrėsis puokštė Jūsų rankose 4u.gif Ypatingai žaluma gražiai pabrėžia puokštę suknelės fone smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Rastika @ 2010 09 15, 07:44)
o ar lelijos be vandens greitai nenuleipsta g.gif
kažin kaip nuotaka atrodytų su lelijos šaka g.gif
snd jau zadejau puokštę užsisakyti ir vėl susibalamutinau  doh.gif

Na kai dabar toks vėsesnis oras tai išbūtų lelija Jums, bet manau galite rasti geresnį gėlės variantą, nes su lelijomis reikia atsargiai, jos ir lepokos, ir trapios, pažeidžiamos 4u.gif
Atsakyti
user posted image
mano buvo tokia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(baltojifeja @ 2010 09 15, 10:39)

Super thumbup.gif Labai gražiai suderintos spalvos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 09 15, 11:44)
Super thumbup.gif Labai gražiai suderintos spalvos wub.gif

ačiū, stengėmės, kad būtų kažkas įdomesnio wink.gif
Atsakyti
QUOTE(baltojifeja @ 2010 09 15, 10:45)
ačiū, stengėmės, kad būtų kažkas įdomesnio wink.gif

Aš pati taip pat buvau su mėlynais bateliais, o maniškis kojines turėjo panašias kaip jūsų foto, šiek tiek kitaip languotas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 09 15, 11:47)
Aš pati taip pat buvau su mėlynais bateliais, o maniškis kojines turėjo panašias kaip jūsų foto, šiek tiek kitaip languotas bigsmile.gif

super drinks_cheers.gif matyt panaši vestuvių idėja buvo smile.gif
Atsakyti
mano buvo tokia  smile.gif

Wow, kaip įdomiai atrodėte thumbup.gif Gera idėja su vyro kojinėmis clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(baltojifeja @ 2010 09 15, 11:39)

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kuckudukas @ 2010 09 13, 11:01)
SVeikos  4u.gif
na mano svente jau praejo, puokstei rinkaus gvazdikus ir likau labai nusivylusi,nors jie atrode tikrai graziai taciau pradejo krist ju galvos nuo visu puoksciu ir nuo geleciu i svarkus  doh.gif siaip nezinau ar cia floristes kalte ar geliu  unsure.gif

hmmm kaip gaila blush2.gif As irgi manau,kad gvazdikai labai grazu ir planavau sau uzsisakynet vestuvems is bordiniu gvazdiku,bet jei taip luzineja,tai reikia dar matyt doh.gif
Gal mmmune galite apsviesti,ar cia tiesiog nekokybiskai puokste padare ar dazniausiai taip nutinka su tais gvazdikais? g.gif
Papildyta:

Labai grazu wub.gif Kaip as dievinu tokias ,,lengvas'' geles vasarai,hmmm wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 09 15, 12:34)
hmmm kaip gaila blush2.gif  As irgi manau,kad gvazdikai labai grazu ir planavau sau uzsisakynet vestuvems is bordiniu gvazdiku,bet jei taip luzineja,tai reikia dar matyt doh.gif 
Gal mmmune galite apsviesti,ar cia tiesiog nekokybiskai puokste padare ar dazniausiai taip nutinka su tais gvazdikais? g.gif

Su gvazdikais puokštes visuomet patariu daryti į "mikrafoną", kadangi tokiu atveju žiedas tiesiog neturi kur nulūžti. Darant paprastai puokštes žiedai susikomponuoja šiek tiek ant tokio tarsi įtempimo, todėl eigoje puokštę kur nors vis dėliojant natūralu, kad žiedai nulūžta. Jeigu tvirtinant juos su vielutėmis ar teipu rezultatas nepasiteisina, nes tai nesuteikia norimo tvirtumo, žiedas vis vien nuluš ir dar tada liks "pakibęs" dėl jį laikančios vielos. Patys gvazdikai patvari gėlė, bet ji trapi kotelio zonoje. Todėl pasikartosiu, jeigu norite gvazdikų puokštės, darykitės ją į mikrafoną, o kotelius galima juk dirbtinai pridėti, jeigu baugina "plastamasinis kotas" 4u.gif
Atsakyti

Grazi puokste, o ir melyna spalva labai derinasi, bet...vyro kojines man nelabai blush2.gif nebent butu vien melynos thumbup.gif
Mano vyras ne uz ka nesutiktu "pasirasyti" ant kokios spalvos temos lotuliukas.gif Tradiciskai ir ne kitaip doh.gif
Atsakyti