o ar lelijos be vandens greitai nenuleipsta
kažin kaip nuotaka atrodytų su lelijos šaka
snd jau zadejau puokštę užsisakyti ir vėl susibalamutinau
QUOTE(S@msara @ 2010 09 15, 07:09)
Man sita labai grazi, tik idomu ar tiktu mazo ugio nuotakai, nes su tais visais lapais puokste iseitu nemaza... Idomu, is kokiu geliu ji padaryta
Ji iš rožių, lelijų, tam tikros rūšies paukštapienių, stephanotis šakelių ir žalumos
Darykitės šiek tiek mažesnę ir tikrai gražiai žiūrėsis puokštė Jūsų rankose Ypatingai žaluma gražiai pabrėžia puokštę suknelės fone
Papildyta:
QUOTE(Rastika @ 2010 09 15, 07:44)
o ar lelijos be vandens greitai nenuleipsta
Na kai dabar toks vėsesnis oras tai išbūtų lelija Jums, bet manau galite rasti geresnį gėlės variantą, nes su lelijomis reikia atsargiai, jos ir lepokos, ir trapios, pažeidžiamos
mano buvo tokia
QUOTE(pim @ 2010 09 15, 11:44)
Super Labai gražiai suderintos spalvos
ačiū, stengėmės, kad būtų kažkas įdomesnio
QUOTE(baltojifeja @ 2010 09 15, 10:45)
ačiū, stengėmės, kad būtų kažkas įdomesnio
Aš pati taip pat buvau su mėlynais bateliais, o maniškis kojines turėjo panašias kaip jūsų foto, šiek tiek kitaip languotas
QUOTE(pim @ 2010 09 15, 11:47)
Aš pati taip pat buvau su mėlynais bateliais, o maniškis kojines turėjo panašias kaip jūsų foto, šiek tiek kitaip languotas
super matyt panaši vestuvių idėja buvo
QUOTE(baltojifeja @ 2010 09 15, 10:39)
mano buvo tokia
Wow, kaip įdomiai atrodėte Gera idėja su vyro kojinėmis
QUOTE(kuckudukas @ 2010 09 13, 11:01)
SVeikos
na mano svente jau praejo, puokstei rinkaus gvazdikus ir likau labai nusivylusi,nors jie atrode tikrai graziai taciau pradejo krist ju galvos nuo visu puoksciu ir nuo geleciu i svarkus siaip nezinau ar cia floristes kalte ar geliu
na mano svente jau praejo, puokstei rinkaus gvazdikus ir likau labai nusivylusi,nors jie atrode tikrai graziai taciau pradejo krist ju galvos nuo visu puoksciu ir nuo geleciu i svarkus siaip nezinau ar cia floristes kalte ar geliu
hmmm kaip gaila As irgi manau,kad gvazdikai labai grazu ir planavau sau uzsisakynet vestuvems is bordiniu gvazdiku,bet jei taip luzineja,tai reikia dar matyt
Gal mmmune galite apsviesti,ar cia tiesiog nekokybiskai puokste padare ar dazniausiai taip nutinka su tais gvazdikais?
Papildyta:
mano buvo tokia
Labai grazu Kaip as dievinu tokias ,,lengvas'' geles vasarai,hmmm
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 09 15, 12:34)
hmmm kaip gaila As irgi manau,kad gvazdikai labai grazu ir planavau sau uzsisakynet vestuvems is bordiniu gvazdiku,bet jei taip luzineja,tai reikia dar matyt
Gal mmmune galite apsviesti,ar cia tiesiog nekokybiskai puokste padare ar dazniausiai taip nutinka su tais gvazdikais?
Su gvazdikais puokštes visuomet patariu daryti į "mikrafoną", kadangi tokiu atveju žiedas tiesiog neturi kur nulūžti. Darant paprastai puokštes žiedai susikomponuoja šiek tiek ant tokio tarsi įtempimo, todėl eigoje puokštę kur nors vis dėliojant natūralu, kad žiedai nulūžta. Jeigu tvirtinant juos su vielutėmis ar teipu rezultatas nepasiteisina, nes tai nesuteikia norimo tvirtumo, žiedas vis vien nuluš ir dar tada liks "pakibęs" dėl jį laikančios vielos. Patys gvazdikai patvari gėlė, bet ji trapi kotelio zonoje. Todėl pasikartosiu, jeigu norite gvazdikų puokštės, darykitės ją į mikrafoną, o kotelius galima juk dirbtinai pridėti, jeigu baugina "plastamasinis kotas"
Grazi puokste, o ir melyna spalva labai derinasi, bet...vyro kojines man nelabai nebent butu vien melynos
Mano vyras ne uz ka nesutiktu "pasirasyti" ant kokios spalvos temos Tradiciskai ir ne kitaip