Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštės

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Jaunosios user posted image
Pamergiu user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liekna: 14 rugsėjo 2010 - 18:04
QUOTE(Urtė124 @ 2010 09 14, 02:25)
Idomiai čia g.gif kaip 2 k brangesnės??? blink.gif Kiek žinau ima pinigus už geles + koto dekoras. Norit pasakyt,kad pvz. jeigu gvazdikas kainuoja 3lt, tai nuotakai kainuos 6lt? Ar kažką ne taip supratau?
Neseniai ėjom su drauge užsakyt jai puokštelės,tai paėmė 30vnt frezijų x 3lt= 90lt + 10lt už atlasinį kaspiną ir karoliukus. mirksiukas.gif tai viso sumokėjo 100lt ir liko super patenkinta thumbup.gif

na o kodel visada klausia kokiai progai puokste? kai pasakai, kad jaunajai, tai kana oho kaip isoka unsure.gif o pamergem puokstes zymiai pigiau kazkodel g.gif verslas bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(liekna @ 2010 09 14, 19:51)

ta su rozem kokia grazi wub.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
l. daug gražių puokščių, man l. patiko su beržo žieve perrišimas wub.gif gaila kad jau bijūnų nebėra
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 09 14, 18:58)
l. daug gražių puokščių, man l. patiko su beržo žieve perrišimas wub.gif gaila kad jau bijūnų nebėra

Aha, man su bijunais irgi nerealiai grazios blush2.gif wub.gif (Nors siaip labai gali buti, kad cia Amerikoj bijunu bet kokiu metu laiku galima gauti g.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liekna: 14 rugsėjo 2010 - 20:28
kaip vadinasi šios gėlytės, galvoju apie tokią puokštę user posted image

Papildyta:
QUOTE(liekna @ 2010 09 14, 21:26)
Aha, man su bijunais irgi nerealiai grazios  blush2.gif  wub.gif (Nors siaip labai gali buti, kad cia Amerikoj bijunu bet kokiu metu laiku galima gauti g.gif )

kaip smagu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 09 14, 21:36)
kaip vadinasi šios gėlytės, galvoju apie tokią puokštę user posted image
Papildyta:

kaip smagu  wub.gif

Juodais viduriukais yra ememonai 4u.gif arba lietuviškai plukės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2010 09 14, 21:37)
Juodais viduriukais yra ememonai  4u.gif arba lietuviškai plukės  4u.gif

ačiū už ats. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2010 09 14, 21:37)
Juodais viduriukais yra ememonai  4u.gif arba lietuviškai plukės  4u.gif

anemonai ax.gif
Atsakyti
user posted image
kadangi begalo myliu gladijoles, tai si puokste kazkas nuostabaus mano akiai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Klausykit merginos, kurioj temoj galima rast besiskelbiančias floristes? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2010 09 14, 17:51)
user posted image

Man sita labai grazi, tik idomu ar tiktu mazo ugio nuotakai, nes su tais visais lapais puokste iseitu nemaza... Idomu, is kokiu geliu ji padaryta g.gif
Atsakyti