Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštės

QUOTE(Rastika @ 2010 09 13, 19:53)
pim, man tavo puokštė l.  wub.gif pirmiausia kad orginali, jei nepaslaptis kiek kainavo? blush2.gif

Ačiū aciuks.gif Čia saulės zuikutis buvo įkėlus foto su savo puokšte, kurioje buvo šių gėlyčių, todėl pamaniau, kad man jos labai tiktų tokios mažulės wub.gif O kainos tikslios nežinau, bet spėju apie 50 lt (galima ir žymiai pigiau tokią gauti) rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 09 13, 20:59)
Ačiū aciuks.gif Čia saulės zuikutis buvo įkėlus foto su savo puokšte, kurioje buvo šių gėlyčių, todėl pamaniau, kad man jos labai tiktų tokios mažulės wub.gif O kainos tikslios nežinau, bet spėju apie 50 lt (galima ir žymiai pigiau tokią gauti) rolleyes.gif

tikrai brangokai, o cia tikrai nera jokio sudetingumo tokia padaryti g.gif ba bet juk ne 100lt, o kad vestuvems skirtos paslaugos 2 kart brangesnes, tai nieko nuostabaus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 09 13, 20:11)
tikrai brangokai, o cia tikrai nera jokio sudetingumo tokia padaryti g.gif  ba bet juk ne 100lt, o kad vestuvems skirtos paslaugos 2 kart brangesnes, tai nieko nuostabaus lotuliukas.gif

Kadangi už gėles mokėjo maniškis, tai floristė jį ir apmovė. Šiaip šios gėlės nebrangios, jos daugiau dekorui skirtos ir šakelėmis parduodamos. Viena šakelė gal kokius 5 lt turėtų kainuoti, tai jų tokiai puokštei reiktų kokių 5 vnt. ne daugiau. Todėl darant tokią puokštę namuose (kam tikrai nereikia didelių sugebėjimų) turėtų atsieiti iki 30 lt jau ir su kaspinu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 09 13, 20:18)
Kadangi už gėles mokėjo maniškis, tai floristė jį ir apmovė. Šiaip šios gėlės nebrangios, jos daugiau dekorui skirtos ir šakelėmis parduodamos. Viena šakelė gal kokius 5 lt turėtų kainuoti, tai jų tokiai puokštei reiktų kokių 5 vnt. ne daugiau. Todėl darant tokią puokštę namuose (kam tikrai nereikia didelių sugebėjimų) turėtų atsieiti iki 30 lt jau ir su kaspinu rolleyes.gif

Patikslinu 4u.gif viena sakele kainuoja 2,50lt taigi uz kaspino uzrisima su viela sumokejote 40lt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Meredita @ 2010 09 13, 20:26)
Patikslinu  4u.gif  viena sakele kainuoja 2,50lt taigi uz kaspino uzrisima su viela sumokejote 40lt  doh.gif

Aš užsienyje, tai gal pas mus brangiau.. Nors neabejoju, kad maniškį paprasčiausiai apmovė, nes jau vien tą vielą pamačius negera man pasidarė doh.gif Nieko, apskelbsiu aš čia čekėm kad ratu apeitų tą floristę..
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 09 13, 21:30)
Aš užsienyje, tai gal pas mus brangiau.. Nors neabejoju, kad maniškį paprasčiausiai apmovė, nes jau vien tą vielą pamačius negera man pasidarė doh.gif Nieko, apskelbsiu aš čia čekėm kad ratu apeitų tą floristę..

na uzsienyje, gal ir brangiau, jau cia nepasigincysim smile.gif visum, tai viskas cia grazu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 09 13, 20:33)
na uzsienyje, gal ir brangiau, jau cia nepasigincysim smile.gif  visum, tai viskas cia grazu mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 09 13, 19:49)
Tai va, kiek galėjau, tiek tą juostą ir slėpiau, tai gal nebus daug nuotraukų, kuriose ji matysis blush2.gif  ax.gif Įkelių šiokią tokią foto, kurioje gal matysis, kad apsukta su paprasta vielute, o ne smaigstyta adatėlėm doh.gif  unsure.gif
user posted image

Na man fainos sitos gelytes, laaaabai... Prie puoksteles sukomponavimo ar surisimo ir as buciau prisikabinususer posted image
Kazkaip tie ziedeliai atrodo laaabai suspausti.... user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vavuum: 13 rugsėjo 2010 - 20:31
...mano irgi buvo is gvazdiku...tik is geltonu,o virsuje keli balti ziedai orchideju smile.gif bet man niekas nei nuvyto,nei nukrito,nes buvo i mikrofona ideta smile.gif siaip as jo nelabai norejau,bet veliau tik dziaugiausi smile.gif ir patogu ir grazu ir net antra diena buvo kaip tik ka padaryta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inlurde @ 2010 09 13, 23:19)
...mano irgi buvo is gvazdiku...tik is geltonu,o virsuje keli balti  ziedai orchideju smile.gif bet man niekas nei nuvyto,nei nukrito,nes buvo i mikrofona ideta smile.gif siaip as jo nelabai norejau,bet veliau tik dziaugiausi smile.gif ir patogu ir grazu ir net antra diena buvo kaip tik ka padaryta smile.gif

o tai gal nuotraukyte? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 09 13, 20:18)

Labai abejoju,kad užtektų 5 šakelių g.gif schmoll.gif Matosi,kad jų gausiai į puokštelę sudėta.
Nemanau,kad Jūsų vyrą apgavo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 09 13, 20:11)
tikrai brangokai, o cia tikrai nera jokio sudetingumo tokia padaryti g.gif  ba bet juk ne 100lt, o kad vestuvems skirtos paslaugos 2 kart brangesnes, tai nieko nuostabaus lotuliukas.gif

Idomiai čia g.gif kaip 2 k brangesnės??? blink.gif Kiek žinau ima pinigus už geles + koto dekoras. Norit pasakyt,kad pvz. jeigu gvazdikas kainuoja 3lt, tai nuotakai kainuos 6lt? Ar kažką ne taip supratau?
Neseniai ėjom su drauge užsakyt jai puokštelės,tai paėmė 30vnt frezijų x 3lt= 90lt + 10lt už atlasinį kaspiną ir karoliukus. mirksiukas.gif tai viso sumokėjo 100lt ir liko super patenkinta thumbup.gif
Atsakyti