cia kalijos?
QUOTE(kuckudukas @ 2010 09 13, 12:01)
SVeikos
na mano svente jau praejo, puokstei rinkaus gvazdikus ir likau labai nusivylusi,nors jie atrode tikrai graziai taciau pradejo krist ju galvos nuo visu puoksciu ir nuo geleciu i svarkus siaip nezinau ar cia floristes kalte ar geliu
na mano svente jau praejo, puokstei rinkaus gvazdikus ir likau labai nusivylusi,nors jie atrode tikrai graziai taciau pradejo krist ju galvos nuo visu puoksciu ir nuo geleciu i svarkus siaip nezinau ar cia floristes kalte ar geliu
ocia visos merginos tikino, kad gvazdikai lb gerai laikosi na gaila, kad jums taip atsitiko o tai bent jau gal buvo galima uzmaskuoti kaip nors, kad taip lb nesimatytu?
Papildyta:
QUOTE(pim @ 2010 09 13, 12:04)
Aš irgi savo puokšte nusivyliau Pačios gėlės (gipsofila) buvo gražios, bet jau juostą kaip apsuko, tai Gerai, kad tą dieną man niekas neberūpėjo..
Pim, jus jau po sventes? kada cia ji buvo? sveikinu sukurus seimyna
na bet juosta dar ne taip svarbu kaip pati puokstele
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 09 13, 18:30)
Pim, jus jau po sventes? kada cia ji buvo? sveikinu sukurus seimyna
Aha, jau po visko Pagaliau Ačiū už sveikinimus
Tai va, kiek galėjau, tiek tą juostą ir slėpiau, tai gal nebus daug nuotraukų, kuriose ji matysis Įkelių šiokią tokią foto, kurioje gal matysis, kad apsukta su paprasta vielute, o ne smaigstyta adatėlėm
QUOTE(pim @ 2010 09 13, 19:49)
Aha, jau po visko Pagaliau Ačiū už sveikinimus
Tai va, kiek galėjau, tiek tą juostą ir slėpiau, tai gal nebus daug nuotraukų, kuriose ji matysis Įkelių šiokią tokią foto, kurioje gal matysis, kad apsukta su paprasta vielute, o ne smaigstyta adatėlėm
nesimato, kad apsukta vielute puokste tokia netradicine sakyciau ir originalesne, nes tie bijunai tai jau pabodo lb grazi puokstele
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 09 13, 18:52)
nesimato, kad apsukta vielute puokste tokia netradicine sakyciau ir originalesne, nes tie bijunai tai jau pabodo lb grazi puokstele
Ačiū Tikiuosi ir prof. nuotraukose nesimatys ta viela
QUOTE(pim @ 2010 09 13, 20:02)
Ačiū Tikiuosi ir prof. nuotraukose nesimatys ta viela
nesimatys, nebijokit pameginkit paprasyti fotografo, kad uzmaskuotu, jei lb svies
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 09 13, 19:03)
nesimatys, nebijokit pameginkit paprasyti fotografo, kad uzmaskuotu, jei lb svies
O aš visai apie tai nepagalvojau
atsiprasau uz nekykibiska foto , bet kolkas geresniu neturiu
cia dar pati pradziau tai gerai atrodo ta puokstele bet po pietu pradejo krist galvos tu gvazdiku na bet cia smulkmena pacios vestuves praejo labai puikiai ir viskuo kitu buvau lb patenkinta
QUOTE(kuckudukas @ 2010 09 13, 19:25)
bet po pietu pradejo krist galvos tu gvazdiku na bet cia smulkmena pacios vestuves praejo labai puikiai ir viskuo kitu buvau lb patenkinta
Kažkaip keista, kad gvazdikai jums taip nelaikė Bet svarbiausia nuotaikos jums nesugadino O foto tai labai gražus bumbolas iš tų gvazdikų Man irgi buvo šiokių tokių nemalonių staigmenų vestuvių dieną, bet vienodai švietės man viskas
QUOTE(pim @ 2010 09 13, 20:05)
O aš visai apie tai nepagalvojau
jei ne velu, tai pameginkint susisiektu su fotografu
Papildyta:
QUOTE(kuckudukas @ 2010 09 13, 20:25)
atsiprasau uz nekykibiska foto , bet kolkas geresniu neturiu
cia dar pati pradziau tai gerai atrodo ta puokstele bet po pietu pradejo krist galvos tu gvazdiku na bet cia smulkmena pacios vestuves praejo labai puikiai ir viskuo kitu buvau lb patenkinta
lb dailus bumbuliukas
pim, man tavo puokštė l. pirmiausia kad orginali, jei nepaslaptis kiek kainavo?