Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštės

cia kalijos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Frezija* @ 2010 09 13, 16:54)
cia kalijos?  smile.gif

Taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kuckudukas @ 2010 09 13, 12:01)
SVeikos  4u.gif
na mano svente jau praejo, puokstei rinkaus gvazdikus ir likau labai nusivylusi,nors jie atrode tikrai graziai taciau pradejo krist ju galvos nuo visu puoksciu ir nuo geleciu i svarkus  doh.gif siaip nezinau ar cia floristes kalte ar geliu  unsure.gif

ocia visos merginos tikino, kad gvazdikai lb gerai laikosi g.gif na gaila, kad jums taip atsitiko unsure.gif o tai bent jau gal buvo galima uzmaskuoti kaip nors, kad taip lb nesimatytu? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(pim @ 2010 09 13, 12:04)
Aš irgi savo puokšte nusivyliau drinks_cheers.gif Pačios gėlės (gipsofila) buvo gražios, bet jau juostą kaip apsuko, tai doh.gif Gerai, kad tą dieną man niekas neberūpėjo..

Pim, jus jau po sventes? blink.gif kada cia ji buvo? sveikinu sukurus seimyna wub.gif
na bet juosta dar ne taip svarbu kaip pati puokstele wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 09 13, 18:30)
Pim, jus jau po sventes? blink.gif  kada cia ji buvo? sveikinu sukurus seimyna wub.gif
na bet juosta dar ne taip svarbu kaip pati puokstele wub.gif  mirksiukas.gif

Aha, jau po visko user posted image Pagaliau hihihi.gif Ačiū už sveikinimus 4u.gif
Tai va, kiek galėjau, tiek tą juostą ir slėpiau, tai gal nebus daug nuotraukų, kuriose ji matysis blush2.gif ax.gif Įkelių šiokią tokią foto, kurioje gal matysis, kad apsukta su paprasta vielute, o ne smaigstyta adatėlėm doh.gif unsure.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 09 13, 19:49)
Aha, jau po visko user posted image Pagaliau hihihi.gif Ačiū už sveikinimus 4u.gif
Tai va, kiek galėjau, tiek tą juostą ir slėpiau, tai gal nebus daug nuotraukų, kuriose ji matysis blush2.gif  ax.gif Įkelių šiokią tokią foto, kurioje gal matysis, kad apsukta su paprasta vielute, o ne smaigstyta adatėlėm doh.gif  unsure.gif
user posted image

nesimato, kad apsukta vielute mirksiukas.gif puokste tokia netradicine sakyciau ir originalesne, nes tie bijunai tai jau pabodo lotuliukas.gif lb grazi puokstele wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 09 13, 18:52)
nesimato, kad apsukta vielute mirksiukas.gif  puokste tokia netradicine sakyciau ir originalesne, nes tie bijunai tai jau pabodo lotuliukas.gif  lb grazi puokstele wub.gif

Ačiū 4u.gif Tikiuosi ir prof. nuotraukose nesimatys ta viela mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pim: 13 rugsėjo 2010 - 18:02
QUOTE(pim @ 2010 09 13, 20:02)
Ačiū 4u.gif Tikiuosi ir prof. nuotraukose nesimatys ta viela mastau.gif

nesimatys, nebijokit mirksiukas.gif pameginkit paprasyti fotografo, kad uzmaskuotu, jei lb svies lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 09 13, 19:03)
nesimatys, nebijokit mirksiukas.gif pameginkit paprasyti fotografo, kad uzmaskuotu, jei lb svies lotuliukas.gif

O aš visai apie tai nepagalvojau bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
user posted image
atsiprasau uz nekykibiska foto , bet kolkas geresniu neturiu smile.gif
cia dar pati pradziau tai gerai atrodo ta puokstele bet po pietu pradejo krist galvos tu gvazdiku doh.gif na bet cia smulkmena pacios vestuves praejo labai puikiai ir viskuo kitu buvau lb patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kuckudukas @ 2010 09 13, 19:25)
bet po pietu pradejo krist galvos tu gvazdiku  doh.gif na bet cia smulkmena pacios vestuves praejo labai puikiai ir viskuo kitu buvau lb patenkinta  smile.gif

Kažkaip keista, kad gvazdikai jums taip nelaikė g.gif Bet svarbiausia nuotaikos jums nesugadino 4u.gif O foto tai labai gražus bumbolas iš tų gvazdikų wub.gif Man irgi buvo šiokių tokių nemalonių staigmenų vestuvių dieną, bet vienodai švietės man viskas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pim: 13 rugsėjo 2010 - 18:31
QUOTE(pim @ 2010 09 13, 20:05)
O aš visai apie tai nepagalvojau bigsmile.gif  4u.gif

jei ne velu, tai pameginkint susisiektu su fotografu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kuckudukas @ 2010 09 13, 20:25)
atsiprasau uz nekykibiska foto , bet kolkas geresniu neturiu  smile.gif
cia dar pati pradziau tai gerai atrodo ta puokstele bet po pietu pradejo krist galvos tu gvazdiku  doh.gif na bet cia smulkmena pacios vestuves praejo labai puikiai ir viskuo kitu buvau lb patenkinta  smile.gif

lb dailus bumbuliukas wub.gif
Atsakyti
pim, man tavo puokštė l. wub.gif pirmiausia kad orginali, jei nepaslaptis kiek kainavo? blush2.gif
Atsakyti