Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštės

QUOTE(*GUCCI* @ 2010 09 11, 18:16)
laukiau kol jus pasirodysit ir pasviesit mus clap.gif nes man irgi sitoks pasakymas keistai nuskambejo.. na bet svarbiausia, kad galutinis variantas buvo geras, ir nuotakai patiko puokste thumbup.gif

Kiekvienas turi savo darbo specifiką, tačiau tiekėjai visoje Lietuvoje yra tie patys, tik keikvienas užsakovas matyt gauna kitaip arba bent jau pageidauja gauti... tongue.gif
Na jei vestuvės vyko penktadienį, tai visai realu, kad gėlytes floristė gavo tik iš vakaro, tai yra ketvirtadienio vakare mirksiukas.gif
Žinoma, svarbu, kad viskas buvo gerai ir laiku padaryta thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2010 09 11, 19:24)
Kiekvienas turi savo darbo specifiką, tačiau tiekėjai visoje Lietuvoje yra tie patys, tik keikvienas užsakovas matyt gauna kitaip arba bent jau pageidauja gauti... tongue.gif
Na jei vestuvės vyko penktadienį, tai visai realu, kad gėlytes floristė gavo tik iš vakaro, tai yra ketvirtadienio vakare mirksiukas.gif
Žinoma, svarbu, kad viskas buvo gerai ir laiku padaryta  thumb_yello.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2010 09 11, 18:08)
doh.gif  absurdas......gėlės gaunamos kelios dienos prieš, kritniu atveju diena prieš...nesiginčiju, gal pas Jūsų floristę kita situacija, bet man kažkaip nelabai įtkėtinai skamba šis variantas... blink.gif

Sakau, nesu isranki siam klausimui, bet mano floriste sioje srityje dirba 18 metu ir nedristu kritikuoti ar stebetis del tokios darbo specifikos. Kritiniu ne kritiniu, bet kada uzsakyti kokias geles ,kad jos butu tinkamos puokstei, sprendziu ne as ir ne jus drinks_cheers.gif
vestuves buvo treciadieni, tai gal ir tas faktas kazka leme g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimucia: 12 rugsėjo 2010 - 14:06
QUOTE(laimucia @ 2010 09 12, 15:05)
Sakau, nesu isranki siam klausimui, bet mano floriste sioje srityje dirba 18 metu ir nedristu kritikuoti ar stebetis del tokios darbo specifikos. Kritiniu ne kritiniu, bet kada uzsakyti kokias geles ,kad jos butu tinkamos puokstei, sprendziu ne as ir ne jus  drinks_cheers.gif
vestuves buvo treciadieni, tai gal ir tas faktas kazka leme  g.gif

Be abejo, kadangi gėles parvažiuoja antradienio vakarais, užtat taip ir buvo, viskas čia normalu. 4u.gif
Kadangi pati esu floristė tai gėlių vežimo laikus ir tiekėjus patikėkite manimi tikrai žinau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmmune: 12 rugsėjo 2010 - 16:00
QUOTE(mmmune @ 2010 09 12, 17:00)
Be abejo, kadangi gėles parvažiuoja antradienio vakarais, užtat taip ir buvo, viskas čia normalu.  4u.gif
Kadangi pati esu floristė tai gėlių vežimo laikus ir tiekėjus patikėkite manimi tikrai žinau  mirksiukas.gif

viska issiaiskinom drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(laimucia @ 2010 09 12, 17:34)
viska issiaiskinom  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
SVeikos 4u.gif
na mano svente jau praejo, puokstei rinkaus gvazdikus ir likau labai nusivylusi,nors jie atrode tikrai graziai taciau pradejo krist ju galvos nuo visu puoksciu ir nuo geleciu i svarkus doh.gif siaip nezinau ar cia floristes kalte ar geliu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kuckudukas @ 2010 09 13, 11:01)
SVeikos  4u.gif
na mano svente jau praejo, puokstei rinkaus gvazdikus ir likau labai nusivylusi,nors jie atrode tikrai graziai taciau pradejo krist ju galvos nuo visu puoksciu ir nuo geleciu i svarkus  doh.gif siaip nezinau ar cia floristes kalte ar geliu  unsure.gif

Aš irgi savo puokšte nusivyliau drinks_cheers.gif Pačios gėlės (gipsofila) buvo gražios, bet jau juostą kaip apsuko, tai doh.gif Gerai, kad tą dieną man niekas neberūpėjo..
Atsakyti
QUOTE(kuckudukas @ 2010 09 13, 12:01)
SVeikos  4u.gif
na mano svente jau praejo, puokstei rinkaus gvazdikus ir likau labai nusivylusi

Papildyta:
QUOTE(pim @ 2010 09 13, 12:04)
Aš irgi savo puokšte nusivyliau drinks_cheers.gif Pačios gėlės (gipsofila) buvo gražios, bet jau juostą kaip apsuko, tai doh.gif Gerai, kad tą dieną man niekas neberūpėjo..

Sveikinimai, sukurus seimas!!! user posted image
Labai norisi pamatyti jusu puoksteles....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vavuum: 13 rugsėjo 2010 - 10:18
QUOTE(kuckudukas @ 2010 09 13, 11:01)
SVeikos  4u.gif
na mano svente jau praejo, puokstei rinkaus gvazdikus ir likau labai nusivylusi,nors jie atrode tikrai graziai taciau pradejo krist ju galvos nuo visu puoksciu ir nuo geleciu i svarkus  doh.gif siaip nezinau ar cia floristes kalte ar geliu  unsure.gif

Kaip nesmagu, kad nusivylet puokste, juk ji arciausiai prie nuotakos po sukneles buna verysad.gif O ka sake floriste, gal tai gelytei budinga neislaikyti visos dienos?
Imeskit nuotrauka, paziuresim kaip atrode 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vavuum @ 2010 09 13, 11:12)
Sveikinimai, sukurus seimas!!! user posted image
Labai norisi pamatyti jusu puoksteles....

ačiū aciuks.gif
foto turiu tik keletą buitinių, tai jei labai norisi, paieškosiu ir apkirpsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 09 13, 13:14)
ačiū aciuks.gif
foto turiu tik keletą buitinių, tai jei labai norisi, paieškosiu ir apkirpsiu 4u.gif

user posted image
Atsakyti