Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštės

QUOTE(liekna @ 2010 09 11, 01:03)
user posted image

nuostabi puokštelė wub.gif

o dėl skonių, tai kiek žmonių, tiek ir skonių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saule0803 @ 2010 09 11, 11:13)
nuostabi puokštelė wub.gif

o dėl skonių, tai kiek žmonių, tiek ir skonių  4u.gif

drinks_cheers.gif butent! O sitoj puokstej nepatinka tie galai netvarkingi, norisi kad butu paslepta po kaspinu.
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2010 09 11, 02:03)

sita kokia daili wub.gif
Atsakyti
[quote=liekna,2010 09 11, 01:03]
user posted image

tobula puokste wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėjubė @ 2010 09 08, 23:31)
Štai, mergaitės, pasirodysiu ir aš savąją puokštelę ax.gif

user posted image

mano puokste taip pat bus is hortenziju,tik bus visa balta ir dekoruota kazkuo geltonu,kadangi bateliai mano bus su geltonu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gtalackaite @ 2010 09 11, 17:42)
mano puokste taip pat bus is hortenziju,tik bus visa balta ir dekoruota kazkuo geltonu,kadangi bateliai mano bus su geltonu  mirksiukas.gif

kazkaip keista, kad nzn su kuo bus dekoruota? geles bus ar kazkokie karoliukai? ar cia jau paliekat fantazijos laisve floristei? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 09 11, 17:03)
kazkaip keista, kad nzn su kuo bus dekoruota? geles bus ar kazkokie karoliukai? ar cia jau paliekat fantazijos laisve floristei? smile.gif

As kai bandziau klausti floristes kaip atrodytu mazdaug, tai man grieztai atsake, jog reikia visu 100% ja pasitiketi, kitaip nieko nesigaus. Mat floriste geles gauna tik paskutine nakti, ir kuria tik gavus..ji pati nzn kaip gausis, kaip susidelios gelytes, karoliukai. O ka jau kalbeti, kai nuotaka nori zinoti kokias 2 savaites pries vestuves. Man rodos unreal g.gif
Atsakyti
QUOTE(laimucia @ 2010 09 11, 18:29)
As kai bandziau klausti floristes kaip atrodytu mazdaug, tai man grieztai atsake, jog reikia visu 100% ja pasitiketi, kitaip nieko nesigaus. Mat floriste geles gauna tik paskutine nakti, ir kuria tik gavus..ji pati nzn kaip gausis, kaip susidelios gelytes, karoliukai. O ka jau kalbeti, kai nuotaka nori zinoti kokias 2 savaites pries vestuves. Man rodos unreal  g.gif

na as nzn, bet as kai zn ko noriu, tai as zn pries menesi kokia bus mano puokste ir kokios bus geles ten. kitaip nebuciau norejus tureti staigmenele doh.gif o savo, pamergiu, pirslienes ir masinos papuosima maciau vestuviu isvakarese, tad kaip cia susnekejo, kad geles gauna tik is vakaro ir puokste gamina per nakti. nesamone cia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 09 11, 17:44)
na as nzn, bet as kai zn ko noriu, tai as zn pries menesi kokia bus mano puokste ir kokios bus geles ten. kitaip nebuciau norejus tureti staigmenele doh.gif  o savo, pamergiu, pirslienes ir masinos papuosima maciau vestuviu isvakarese, tad kaip cia susnekejo, kad geles gauna tik is vakaro ir puokste gamina per nakti. nesamone cia schmoll.gif

Maniske tikrai gamino anksti ryte, nes geles gavo velai vakare. Ir ji visa laika sake daro ta pacia diena kai reikia, jokiu budu ne is vakaro smile.gif
Savo puokstes vizijos as neturejau, tik bendrais bruozais pasakiau ko norejau, todel galejau pasitiketi biggrin.gif anokia as floriste, jei sakyciau, kur koks karoliukas ismeigtas ar kaip turi buti atspalviai sudelioti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laimucia @ 2010 09 11, 18:58)
Maniske tikrai gamino anksti ryte, nes geles gavo velai vakare. Ir ji visa laika sake daro ta pacia diena kai reikia, jokiu budu ne is vakaro  smile.gif
Savo puokstes vizijos as neturejau, tik bendrais bruozais pasakiau ko norejau, todel galejau pasitiketi  biggrin.gif  anokia as floriste, jei sakyciau, kur koks karoliukas ismeigtas ar kaip turi buti atspalviai sudelioti  ax.gif

pratrink savo asmenines zinutes, nes nagaliu tau atsiusti zinutes
matai, kaip buvo su mano puokstem, mes rozes davem savo jai, ji tik kitas gelytes naudojo savo. o ir viso turejo padaryti 4 puokstes, plius masinai papuosima, tai cia per viena dienai vienai padaryti per daug darbo smile.gif o ir mano puokste buvo ne is tu, kur siaip sudelioti ir suristi kaspinu. o ten buvo apie 40 roziu, kurias reikejo sukaisioti i ta mikrofona, o kaip veliau pamaciau, kad ten ir koteliai dar kazkuo apvynioti buvo.. smile.gif
o tavo atveju, tai ji turejo tavo viena puokstele, tai galejo su ja zaisti isvakarese 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laimucia @ 2010 09 11, 17:29)
As kai bandziau klausti floristes kaip atrodytu mazdaug, tai man grieztai atsake, jog reikia visu 100% ja pasitiketi, kitaip nieko nesigaus. Mat floriste geles gauna tik paskutine nakti, ir kuria tik gavus..ji pati nzn kaip gausis, kaip susidelios gelytes, karoliukai. O ka jau kalbeti, kai nuotaka nori zinoti kokias 2 savaites pries vestuves. Man rodos unreal  g.gif

doh.gif absurdas......gėlės gaunamos kelios dienos prieš, kritniu atveju diena prieš...nesiginčiju, gal pas Jūsų floristę kita situacija, bet man kažkaip nelabai įtkėtinai skamba šis variantas... blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmmune: 11 rugsėjo 2010 - 17:09
QUOTE(mmmune @ 2010 09 11, 19:08)
doh.gif  absurdas......gėlės gaunamos kelios dienos prieš, kritniu atveju diena prieš...nesiginčiju, gal pas Jūsų floristę kita situacija, bet man kažkaip nelabai įtkėtinai skamba šis variantas... blink.gif

laukiau kol jus pasirodysit ir pasviesit mus clap.gif nes man irgi sitoks pasakymas keistai nuskambejo.. na bet svarbiausia, kad galutinis variantas buvo geras, ir nuotakai patiko puokste thumbup.gif
Atsakyti