pagaliau issiaiskinot, kad parduodama sunknele, o ne puokste puokste butu padruodama nebent jei butu dirbtiniu geliu, nes is gyvu geliu, tai kas gi jau like is jos?
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 09 08, 19:42)
na tiesiog mano tokia nuomone, gal foto cia nelb kokybiska, bet toks buvo mano pirmas ispudis
viskas tvarkoj, aš gerbiu bet kokią nuomonę būtų nenormalu jei visoms tas pats patiktu
Papildyta:
QUOTE(berta75 @ 2010 09 08, 19:45)
va būtent svarbu,kad Jums pačiai patiko,juk Jūs apie tokią visada svajojote .Tai buvo Jūsų DIENA,o visiems neįtiksi vieniems puokštė nepatiko,kitiems mišrainė neskani.
juokingai čia su ta mišraine nuskambėjo
QUOTE(saule0803 @ 2010 09 08, 22:30)
viskas tvarkoj, aš gerbiu bet kokią nuomonę būtų nenormalu jei visoms tas pats patiktu
saunu, kad nelaikot akmens uzanty
Tikiuosi per daug nesuteršiu forumo idedu geresnės kokybės na tik nesupykit
QUOTE(saule0803 @ 2010 09 08, 22:45)
tikrai niekas nesupyks
bet mano nuomone nepasikeite pamacius daugiau nuotraukeliu bet svarbu, jums patiko
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 09 08, 21:50)
tikrai niekas nesupyks
bet mano nuomone nepasikeite pamacius daugiau nuotraukeliu bet svarbu, jums patiko
aš ir manau jog svarbiausia, kad jaunąjai patinka
QUOTE(saule0803 @ 2010 09 08, 22:51)
aš ir manau jog svarbiausia, kad jaunąjai patinka
butent
QUOTE(liekna @ 2010 09 08, 19:56)
As neapkenciu nei kaklaraisciu, nei varlyciu. Dabar kai pasaket tai tikiuosi MB nesumastys ko nors uzsideti. ir apskritai, nemegstu kostiuminiu svarku Net neisivaizduoju kaip MB su juo atrodytu Jo stilius siaip is kostiuminiu dalyku stai toks:
Nu ir liuks
Graži ta saules puokštė . Bet kad rožių atspalvis primena senovines atvirutes, tai neneigsiu.. Bet čia mano bėda, kad kyla tokios asociacijos, puokštė tikrai faina.
Čia tam, kam aktualu pamergių puokštelės ir jų spalvinis derinimas
Labai gražus pavyzdėlis
Labai gražus pavyzdėlis
Štai, mergaitės, pasirodysiu ir aš savąją puokštelę
QUOTE(mmmune @ 2010 09 08, 23:14)
Čia tam, kam aktualu pamergių puokštelės ir jų spalvinis derinimas
Labai gražus pavyzdėlis
Labai gražus pavyzdėlis
wow! priderinta prie batelių. super idėja o idomu jaunosios puokštė irgi prie batelių priderinta
tik man kažkaip viena ranka per daug
QUOTE(saule0803 @ 2010 09 08, 23:44)
Aha, jaunoji su dviem kairiosiomis