Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštės

pagaliau issiaiskinot, kad parduodama sunknele, o ne puokste lotuliukas.gif puokste butu padruodama nebent jei butu dirbtiniu geliu, nes is gyvu geliu, tai kas gi jau like is jos? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 09 08, 19:42)
na tiesiog mano tokia nuomone, gal foto cia nelb kokybiska, bet toks buvo mano pirmas ispudis 4u.gif

viskas tvarkoj, aš gerbiu bet kokią nuomonę smile.gif būtų nenormalu jei visoms tas pats patiktu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(berta75 @ 2010 09 08, 19:45)
drinks_cheers.gif va būtent drinks_cheers.gif svarbu,kad Jums pačiai patiko,juk Jūs apie tokią visada svajojote wub.gif .Tai buvo Jūsų DIENA,o visiems neįtiksi irnesakyk.gif vieniems puokštė nepatiko,kitiems mišrainė neskani. lotuliukas.gif

juokingai čia su ta mišraine nuskambėjo biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saule0803 @ 2010 09 08, 22:30)
viskas tvarkoj, aš gerbiu bet kokią nuomonę smile.gif  būtų nenormalu jei visoms tas pats patiktu 4u.gif

saunu, kad nelaikot akmens uzanty thumbup.gif
Atsakyti
Tikiuosi per daug nesuteršiu forumo ax.gif idedu geresnės kokybės blush2.gif na tik nesupykit blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saule0803: 08 rugsėjo 2010 - 20:51
QUOTE(saule0803 @ 2010 09 08, 22:45)
Tikiuosi per daug nesuteršiu forumo ax.gif  idedu geresnės kokybės blush2.gif  na tik nesupykit blush2.gif

tikrai niekas nesupyks mirksiukas.gif
bet mano nuomone nepasikeite pamacius daugiau nuotraukeliu unsure.gif bet svarbu, jums patiko mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 09 08, 21:50)
tikrai niekas nesupyks mirksiukas.gif
bet mano nuomone nepasikeite pamacius daugiau nuotraukeliu unsure.gif bet svarbu, jums patiko mirksiukas.gif  4u.gif

aš ir manau jog svarbiausia, kad jaunąjai patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saule0803 @ 2010 09 08, 22:51)
aš ir manau jog svarbiausia, kad jaunąjai patinka 4u.gif

butent drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2010 09 08, 19:56)
As neapkenciu nei kaklaraisciu, nei varlyciu. Dabar kai pasaket tai tikiuosi MB nesumastys ko nors uzsideti. ir apskritai, nemegstu kostiuminiu svarku  lotuliukas.gif Net neisivaizduoju kaip MB su juo atrodytu  blink.gif  biggrin.gif Jo stilius siaip is kostiuminiu dalyku stai toks:

Nu ir liuks thumbup.gif

Graži ta saules puokštė smile.gif . Bet kad rožių atspalvis primena senovines atvirutes, tai neneigsiu.. Bet čia mano bėda, kad kyla tokios asociacijos, puokštė tikrai faina.
Atsakyti
Čia tam, kam aktualu pamergių puokštelės ir jų spalvinis derinimas 4u.gif
Labai gražus pavyzdėlis wub.gif wub.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
Štai, mergaitės, pasirodysiu ir aš savąją puokštelę ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėjubė: 08 rugsėjo 2010 - 22:34
QUOTE(mmmune @ 2010 09 08, 23:14)
Čia tam, kam aktualu pamergių puokštelės ir jų spalvinis derinimas  4u.gif
Labai gražus pavyzdėlis  wub.gif  wub.gif  wub.gif
user posted image

wow! priderinta prie batelių. super idėja thumbup.gif thumbup.gif o idomu jaunosios puokštė irgi prie batelių priderinta ax.gif
tik man kažkaip viena ranka per daug g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saule0803: 09 rugsėjo 2010 - 00:46
QUOTE(saule0803 @ 2010 09 08, 23:44)

tik man kažkaip viena ranka per daug g.gif

Aha, jaunoji su dviem kairiosiomis hihihi.gif
Atsakyti