Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštės

QUOTE(liekna @ 2010 09 08, 19:56)
Forumiete sake, jog parduoda paskutine puokste su kardeliais mirksiukas.gif

Ji parduoda suknelę, o ne puokštę tongue.gif Kaip galima parduoti gyvų gėlių puokštę, kuriai jau nežinia kiek laiko biggrin.gif
Susimaišėte mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmmune: 08 rugsėjo 2010 - 19:04
QUOTE(mmmune @ 2010 09 08, 20:04)
Ji parduoda suknelę, o ne puokštę  tongue.gif Kaip galima parduoti gyvų gėlių puokštę, kuriai jau nežinia kiek laiko  biggrin.gif
Susimaišėte  mirksiukas.gif

Nea, ji parduoda ta puokstele, pati skaiciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laimucia @ 2010 09 08, 20:09)
Nea, ji parduoda ta puokstele, pati skaiciau  ax.gif

Suknelę parduoda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saule0803 @ 2010 09 08, 16:20)
šita lb graži puokštė, kaip ir auskarai. Mačiau kitoj temoj 4u.gif

labai graži thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laimucia @ 2010 09 08, 20:09)
Nea, ji parduoda ta puokstele, pati skaiciau  ax.gif

Ne , merginos, kai viena forumiete pagyrė jos suknelė, tai tada ir paminėjo, kad ją parduoda 4u.gif Beje, pačios logiškai pagalvokite, kaip galima parduoti savo vestuvinę puokštė, kuri padarytą jau seniai (kaip supratau foto tai jau net fotografo darytos čia kur rodė)....? blink.gif Mano floristės patirtis to nesuvokia... blink.gif Arba aš kažko visiškai nesuprantu... g.gif
Geriausia bus jei nuotaka pati viską pasakys, nes tik ji tiksliai žino kas ir kaip čia ką parduoda tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2010 09 08, 20:16)
Ne , merginos, kai viena forumiete pagyrė jos suknelė, tai tada ir paminėjo, kad ją parduoda  4u.gif  Beje, pačios logiškai pagalvokite, kaip galima parduoti savo vestuvinę puokštė, kuri padarytą jau seniai (kaip supratau foto tai jau net fotografo darytos čia kur rodė)....?  blink.gif Mano floristės patirtis to nesuvokia... blink.gif Arba aš kažko visiškai nesuprantu...  g.gif
Geriausia bus jei nuotaka pati viską pasakys, nes tik ji tiksliai žino kas ir kaip čia ką parduoda  tongue.gif

del logikos niekas nesigincija, bet galiu duot pirsta nukirst, kad prie geles buvo parasyta jog parduoda blush2.gif apie suknele taip pat zinau..gal ne i ta tema buvo irasyta ir paskui redaguota? g.gif . Man is pradziu keista pasirode, bet galvojau, ka as cia ismanau doh.gif
zodziu nesusipratimas 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 09 08, 18:42)
rozes, kalijos, frezijos - klasika, tad tai nesenstantis dalykas, tik formos keiciasi ir tiek, plius pamaisomos gelytes tarpusavyje ir liuks thumbup.gif
Papildyta:
na tiesiog mano tokia nuomone, gal foto cia nelb kokybiska, bet toks buvo mano pirmas ispudis 4u.gif

tikrai, pirmas įspūdis nelabai, reik kokybiškesnės nuotraukytės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laimucia @ 2010 09 08, 20:22)
del logikos niekas nesigincija, bet galiu duot pirsta nukirst, kad prie geles buvo parasyta jog parduoda  blush2.gif  apie suknele taip pat zinau..gal ne i ta tema buvo irasyta ir paskui redaguota?  g.gif . Man is pradziu keista pasirode, bet galvojau, ka as cia ismanau  doh.gif 
zodziu nesusipratimas 4u.gif  lotuliukas.gif

Neesmė manau išvis čia šitas klausimas irnesakyk.gif
Geriau apie gėlytes pašnekam gossip.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmmune: 08 rugsėjo 2010 - 19:27
QUOTE(mmmune @ 2010 09 08, 18:04)
Ji parduoda suknelę, o ne puokštę  tongue.gif Kaip galima parduoti gyvų gėlių puokštę, kuriai jau nežinia kiek laiko  biggrin.gif
Susimaišėte  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif As visa savaite ir galovjau apie tai, nu kaip galima puokste parduoti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif GERAS lotuliukas.gif Ne taip matyt perskaiciau jos sakini tada thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(laimucia @ 2010 09 08, 18:22)
del logikos niekas nesigincija, bet galiu duot pirsta nukirst, kad prie geles buvo parasyta jog parduoda  blush2.gif  apie suknele taip pat zinau..gal ne i ta tema buvo irasyta ir paskui redaguota?  g.gif . Man is pradziu keista pasirode, bet galvojau, ka as cia ismanau  doh.gif 
zodziu nesusipratimas 4u.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif 26psl lotuliukas.gif
Kučkudukas rašo:aš visai ne į tema,bet man labai grazi jusu suknele.

Notti atsako:Kuckudukas, aciu labai. Beje as ja parduodu

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(berta75 @ 2010 09 08, 20:44)

thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

sakau kad ne i tema rase blush2.gif ir subalamutino kelias forumietes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(berta75 @ 2010 09 08, 20:44)

thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Pagaliau išsiaiškinome clap_1.gif
Atsakyti