Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštės

QUOTE(mmmune @ 2010 09 08, 14:50)
Kaip pati nuotaka minėjo čia yra kardeliai ir dar liepų žiedai  mirksiukas.gif

soriukas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 08 09, 00:32)
pirmoj kaip suprantu bijūnai, ar juos įmanoma gauti rudenį?

o atroji puokštė taip pat l. graži wub.gif

imanoma, bet sunkiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 09 08, 09:59)

šita lb graži puokštė, kaip ir auskarai. Mačiau kitoj temoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saule0803 @ 2010 09 08, 02:19)
Pasirodysiu ir aš savo puokštę blush2.gif  labai paprasta, bet visada apie tokią svajojau ax.gif  wub.gif
user posted image

man tai visai negrazi schmoll.gif kazkaip lb senoviskumu trenkia. juk is roziu galima tiek groziu padaryti wub.gif
Atsakyti
Sveiki,

nors MB man dar nepasipiršo (bet tikiuosi, kad tai bus greitai wub.gif ), žvalgausi ir aš puokščių madas. blush2.gif Man asmeniškai graži būtų balta, laisva puokštelė. Reikės suieškoti ir parodyti čia, kad ir Jūs pakomentuotumėte ar ji graži, ar nenuvys per Didžiają šventę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanta1986 @ 2010 09 08, 19:37)
Sveiki,

nors MB man dar nepasipiršo (bet tikiuosi, kad tai bus greitai  wub.gif ), žvalgausi ir aš puokščių madas.  blush2.gif Man asmeniškai graži būtų balta, laisva puokštelė. Reikės suieškoti ir parodyti čia, kad ir Jūs pakomentuotumėte ar ji graži, ar nenuvys per Didžiają šventę smile.gif

tos mados keiciasi kas met mirksiukas.gif nes sia vasary ypac madingi buvo bijunai, kas antra nuotaka su jais buvo, o kas kitais metais bus, tai net nezinia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 09 08, 17:40)
tos mados keiciasi kas met mirksiukas.gif  nes sia vasary ypac madingi buvo bijunai, kas antra nuotaka su jais buvo, o kas kitais metais bus, tai net nezinia smile.gif

man labai gražūs žiedai kaip rožės, bet ten ne rožė smile.gif manau jų mada nesikeičia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 09 08, 18:18)
man tai visai negrazi schmoll.gif  kazkaip lb senoviskumu trenkia. juk is roziu galima tiek groziu padaryti wub.gif

ačiū už "komplimentą" lotuliukas.gif kiek žmonių, tiek nuomonių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanta1986 @ 2010 09 08, 20:07)
man labai gražūs žiedai kaip rožės, bet ten ne rožė smile.gif manau jų mada nesikeičia  blush2.gif

rozes, kalijos, frezijos - klasika, tad tai nesenstantis dalykas, tik formos keiciasi ir tiek, plius pamaisomos gelytes tarpusavyje ir liuks thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(saule0803 @ 2010 09 08, 20:37)
ačiū už "komplimentą" lotuliukas.gif  kiek žmonių, tiek nuomonių 4u.gif

na tiesiog mano tokia nuomone, gal foto cia nelb kokybiska, bet toks buvo mano pirmas ispudis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saule0803 @ 2010 09 08, 19:37)
ačiū už "komplimentą" lotuliukas.gif  kiek žmonių, tiek nuomonių 4u.gif

drinks_cheers.gif va būtent drinks_cheers.gif svarbu,kad Jums pačiai patiko,juk Jūs apie tokią visada svajojote wub.gif .Tai buvo Jūsų DIENA,o visiems neįtiksi irnesakyk.gif vieniems puokštė nepatiko,kitiems mišrainė neskani. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(berta75 @ 2010 09 08, 20:45)
drinks_cheers.gif va būtent drinks_cheers.gif svarbu,kad Jums pačiai patiko,juk Jūs apie tokią visada svajojote wub.gif .Tai buvo Jūsų DIENA,o visiems neįtiksi irnesakyk.gif vieniems puokštė nepatiko,kitiems mišrainė neskani. lotuliukas.gif

su misraine tai cia gerai thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulės zuikutis @ 2010 09 08, 07:41)
liekna, manau visai gražu būtų balti marškinukai ir kreminė rožytė atlape taviškiui. Tik dabar galvoju, kaip su kaklaryšiu/varlyte? Ką galvojat šituo klausimu?
Papildyta:
PASAKA  wub.gif  wub.gif  wub.gif

As neapkenciu nei kaklaraisciu, nei varlyciu. Dabar kai pasaket tai tikiuosi MB nesumastys ko nors uzsideti. ir apskritai, nemegstu kostiuminiu svarku lotuliukas.gif Net neisivaizduoju kaip MB su juo atrodytu blink.gif biggrin.gif Jo stilius siaip is kostiuminiu dalyku stai toks:
user posted image
Tai mes ir mastom kzka panasaus tai dienai (primenu, kad vestuves ne baznycioj, o tik vegaso koplytelej su 2 zmonems be musu, cia kad nepeiktumet nepuosnumo) lotuliukas.gif
Del tos deliu puoksteles kur cia pakomentavot, kaip manote, cia balta spalva? lotuliukas.gif Jau dabar tokios noriu, tik galvoju koki spalva man labiau tiktu g.gif
Papildyta:
QUOTE(Rastika @ 2010 09 08, 07:59)
va man l. ši prie širdies

Forumiete sake, jog parduoda paskutine puokste su kardeliais mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liekna: 08 rugsėjo 2010 - 18:53