O kokios čia gėlės?
QUOTE(liekna @ 2010 09 07, 18:27)
Mergaites, kad jau prakalbot apie spalvu derinimus, tai noreciau patarimo sulaukti mano suknele dauguma matet. Ji baltu virsum, ir sijonukas nude spalvos. batelius esu tikrai, kad irgi priksiu nude spalvos. Plaukuose is nugaros bus baltos trys geles. Na su manimi lyg ir aisku. Bet va niekaip nenusprendem kaip aprengti jauniki Kazkaip man atrodo, kad juodas kostiumas su baktais marskiniais nelabai atrodys suderinamai su manim Apie marskinius nude spalvos (nebutinai prie juodu kelniu) irgi manau nera kalbos, nes jauciu baisi spalva gautusi, baisiai atrodytu Ka patartumet? Ir kaip manot ar tiktu man baltos su kremines spalvos rozes puokstei ? Noriu roziu, tas tai jau faktas
Manau tiktų puikiai, o kremines rožes galite rinktis įvarias: yra labai gražių kreminių į rausvą, taip pat švelnaus kremo į gelsvai oranžinę Kiekvienas kreminę spalvą supranta juk savaip
Visai mazyte ir paprasta, bet grazu
Pasirodysiu ir aš savo puokštę labai paprasta, bet visada apie tokią svajojau
QUOTE(saule0803 @ 2010 09 07, 23:19)
Pasirodysiu ir aš savo puokštę labai paprasta, bet visada apie tokią svajojau
O man kuo paprastesne , tuo graziau As netgi ir tu blizguciu ar karoliuku nebuciau dejus
liekna, manau visai gražu būtų balti marškinukai ir kreminė rožytė atlape taviškiui. Tik dabar galvoju, kaip su kaklaryšiu/varlyte? Ką galvojat šituo klausimu?
Papildyta:
PASAKA
Papildyta:
QUOTE(liekna @ 2010 09 08, 00:48)
PASAKA
QUOTE(liekna @ 2010 09 08, 06:22)
O man kuo paprastesne , tuo graziau As netgi ir tu blizguciu ar karoliuku nebuciau dejus
na tie blizgučiai nlb matėsi
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 09 07, 16:49)
o kodel save ribojat?
va man l. ši prie širdies bet nemanau ką tokią padarys ir va vis galvoju kažink kaip realiai atrodys
galvoju apie kalijas ir į dudų karoliukai, dbr nerandu foto parodyti arba iš tų gėlyčių bet nzn kaip vadinasi , bet netokią puokštę
arba šitą, bet kokios čia gėlės (gal kardeliai)?
Paskutinėj nuotraukoj tai amariliai, sakyčiau
Paskutine puokste is kardeliu, gi pati nuotaka apie ja rase, nepatingekit pasiskaityti
QUOTE(Rastika @ 2010 09 08, 09:59)
Kaip pati nuotaka minėjo čia yra kardeliai ir dar liepų žiedai