Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštės

O kokios čia gėlės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eiryn: 07 rugsėjo 2010 - 18:01
QUOTE(lituanita23 @ 2010 09 07, 09:46)

Man labai, labai patinka wub.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vavuum: 07 rugsėjo 2010 - 18:12
QUOTE(liekna @ 2010 09 07, 18:27)
Mergaites, kad jau prakalbot apie spalvu derinimus, tai noreciau patarimo sulaukti  mirksiukas.gif mano suknele dauguma matet. Ji baltu virsum, ir sijonukas nude spalvos. batelius esu tikrai, kad irgi priksiu nude spalvos. Plaukuose is nugaros bus baltos trys geles. Na su manimi lyg ir aisku. Bet va niekaip nenusprendem kaip aprengti jauniki  lotuliukas.gif Kazkaip man atrodo, kad juodas kostiumas su baktais marskiniais nelabai atrodys suderinamai su manim  lotuliukas.gif  blush2.gif Apie marskinius nude spalvos (nebutinai prie juodu kelniu) irgi manau nera kalbos, nes jauciu baisi spalva gautusi, baisiai atrodytu  g.gif  biggrin.gif Ka patartumet?  blush2.gif  blush2.gif Ir kaip manot ar tiktu man baltos su kremines spalvos rozes puokstei ?  blush2.gif Noriu roziu, tas tai jau faktas  wub.gif

Manau tiktų puikiai, o kremines rožes galite rinktis įvarias: yra labai gražių kreminių į rausvą, taip pat švelnaus kremo į gelsvai oranžinę 4u.gif Kiekvienas kreminę spalvą supranta juk savaip mirksiukas.gif
Atsakyti
Visai mazyte ir paprasta, bet grazu wub.gif
user posted image
Atsakyti
Pasirodysiu ir aš savo puokštę blush2.gif labai paprasta, bet visada apie tokią svajojau ax.gif wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(saule0803 @ 2010 09 07, 23:19)
Pasirodysiu ir aš savo puokštę blush2.gif  labai paprasta, bet visada apie tokią svajojau ax.gif  wub.gif

O man kuo paprastesne , tuo graziau 4u.gif As netgi ir tu blizguciu ar karoliuku nebuciau dejus rolleyes.gif
Atsakyti
liekna, manau visai gražu būtų balti marškinukai ir kreminė rožytė atlape taviškiui. Tik dabar galvoju, kaip su kaklaryšiu/varlyte? Ką galvojat šituo klausimu?
Papildyta:
QUOTE(liekna @ 2010 09 08, 00:48)
Visai mazyte ir paprasta, bet grazu  wub.gif
user posted image

PASAKA wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2010 09 08, 06:22)
O man kuo paprastesne , tuo graziau  4u.gif As netgi ir tu blizguciu ar karoliuku nebuciau dejus  rolleyes.gif

na tie blizgučiai nlb matėsi smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 09 07, 16:49)
o kodel save ribojat? g.gif

va man l. ši prie širdies user posted image bet nemanau ką tokią padarys ir va vis galvoju kažink kaip realiai atrodys g.gif
galvoju apie kalijas ir į dudų karoliukai, dbr nerandu foto parodyti arba iš tų gėlyčių bet nzn kaip vadinasi doh.gif , bet netokią puokštęuser posted image
arba šitą, bet kokios čia gėlės (gal kardeliai)? g.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rastika: 08 rugsėjo 2010 - 09:01
Paskutinėj nuotraukoj tai amariliai, sakyčiau g.gif
Atsakyti
Paskutine puokste is kardeliu, gi pati nuotaka apie ja rase, nepatingekit pasiskaityti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 09 08, 09:59)
arba šitą, bet kokios čia gėlės (gal kardeliai)?  g.gif user posted image

Kaip pati nuotaka minėjo čia yra kardeliai ir dar liepų žiedai mirksiukas.gif
Atsakyti