Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštės

QUOTE(liekna @ 2010 09 06, 18:52)
Ai tai taip ir galvojau kad cia tos pacios  ax.gif Siaip sakyciau rizikinga, jei tokios bus ir pamergiu. Neaisku ar joms patiks  g.gif

Pas mus nėra pamergių, tai irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 09 06, 20:34)
ikeliu tavo puokstele 4u.gif
user posted image

Man tai nelabai schmoll.gif nebent rankose graziau atrodys
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif mano puokšte ir viso pulko bei liudininkų buvo iš kalijų smile.gif man patiko, kuklu, bet gražu 4u.gif
Atsakyti
Laba diena, merginos. Na va si savaitgali atsokome savo vestuves ir nutariau pasidalinti savo foto, kur matosi puokste. Ji pasirinkta todel, kad visu vestuviu akcentas buvo violetine spalva, taip pat ir jaunojo batai, dirzas, bei marskiniai ir mano bateliai taip pat. Na ikeliu foto jusu teismui.
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 09 06, 19:15)
Pas mus nėra pamergių, tai  irnesakyk.gif

Aaaa, tada liuks blush2.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(lituanita23 @ 2010 09 07, 06:11)
Laba diena, merginos. Na va si savaitgali atsokome savo vestuves ir nutariau pasidalinti savo foto, kur matosi puokste. Ji pasirinkta todel, kad visu vestuviu akcentas buvo violetine spalva, taip pat ir jaunojo batai, dirzas, bei marskiniai ir mano bateliai taip pat. Na ikeliu foto jusu teismui.

Pamirsot foto hihihi.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,
na va si savaitgali atsokom savo vestuves ir noriu pasidalinti puokstele, tai va idedu foto jusu teismui. Dar noriu pamineti, jog ir jaunikio batai buvo violetines spalvos, marskiniai ir dirzas taip pat ir be abejo mano bateliai taip pat violetiniai. Na tai lauksiu pasisakymu.

user posted image
Papildyta:
QUOTE(lituanita23 @ 2010 09 07, 08:42)
Sveikos, merginos,
na va si savaitgali atsokom savo vestuves ir noriu pasidalinti puokstele, tai va idedu foto jusu teismui. Dar noriu pamineti, jog ir jaunikio batai buvo violetines spalvos, marskiniai ir dirzas taip pat ir be abejo mano bateliai taip pat violetiniai. Na tai lauksiu pasisakymu.

user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(liekna @ 2010 09 07, 08:22)
Aaaa, tada liuks  blush2.gif  thumbup.gif
Papildyta:

Pamirsot foto  hihihi.gif

nemokejau ikelt foto, bet su jusu pagalba juk cia visko ismokstama 4u.gif

zemiau ikeliau foto thumbup.gif
Atsakyti
Lituanita23, pasididinau siek tiek jusu nuotraukas, ir man siaip labai patiko jusu puokste thumbup.gif Ne tiek viena pati puokstele, kiek apskritai ta violetine spalva pas jus ir jauniki thumbup.gif Abu labai graziai atrodet wub.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2010 09 07, 08:52)
Lituanita23, pasididinau siek tiek jusu nuotraukas, ir man siaip labai patiko jusu puokste  thumbup.gif Ne tiek viena pati puokstele, kiek apskritai ta violetine spalva pas jus ir jauniki  thumbup.gif Abu labai graziai atrodet  wub.gif

Labai aciu uz kompilmentus 4u.gif na galvojom kaip cia idomiau pasipuosti ir kazkaip galvoju, kad mums pavyko g.gif
Atsakyti
QUOTE(lituanita23 @ 2010 09 07, 06:54)
Labai aciu uz kompilmentus  4u.gif  na galvojom kaip cia idomiau pasipuosti ir kazkaip galvoju, kad mums pavyko  g.gif

Tikrai taip thumbup.gif Cia dar nesu macius su violetine spalva derinuku, nebent ankstesnese temose kai dar nesidomejau viskuom buvo smile.gif Man apskritai violetine spalva labai mylima ir grazi, tad dar karta giriu biggrin.gif Idekit savo batelius jei nesunku i bateliu tema, labai idomu pamatyti wub.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2010 09 07, 08:59)
Tikrai taip  thumbup.gif Cia dar nesu macius su violetine spalva derinuku, nebent ankstesnese temose kai dar nesidomejau viskuom  buvo  smile.gif  Man  apskritai violetine spalva labai mylima ir grazi, tad dar karta giriu  biggrin.gif Idekit savo batelius jei nesunku i bateliu tema, labai idomu pamatyti  wub.gif  blush2.gif

butinai idesiu kai tik turesiu daugiau foto, mat dar didzioji dalis pas fotografa smile.gif o siaip tikrai dar karta aciu uz grazius zodzius ir pastebejimus.
Atsakyti
QUOTE(lituanita23 @ 2010 09 07, 10:02)

Labai dailiai atrodete 4u.gif Laimingi! Beje, kokios ten gelytes puoksteje?
Atsakyti
QUOTE(jums @ 2010 09 07, 09:24)
QUOTE(lituanita23 @ 2010 09 07, 10:02)

Labai dailiai atrodete 4u.gif Laimingi! Beje, kokios ten gelytes puoksteje?

labai aciu. o kokios gelytes tikrai nezinau, padare, atveze ir buvo grazu biggrin.gif
Atsakyti