Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštės

Mano puokštė wub.gif

http://www.ipix.lt/desc/17755994/
Atsakyti
QUOTE(flixe @ 2010 08 10, 17:22)

labai grazi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(flixe @ 2010 08 10, 17:22)

Labai daili mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(flixe @ 2010 08 10, 16:22)

labai super thumbup.gif
Atsakyti

laaaaaaaaabai graži wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti

visoms pritariu 100 proc. puokstyte super thumbup.gif
Atsakyti

Graži, tik man jau per daug išsiskleidusios rožės, norėtųsi labiau "suspaustos", palaidoka. Čia tik mano nuomonė smile.gif
Atsakyti
Merginos kas nors ką nora padarykite, kad temas sujungtų... blush2.gif Administratorės pašto dėžutė pilna.... unsure.gif
Dabar net nebežinau nei kurioje bendrauti... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovile787 @ 2010 08 10, 15:24)
g.gif na tokios idomios puokstes, ne tradicines sakyciau, labai priklauso nuo jos suknutes. Be to, labai idomu kokio stiliaus bus jusu puokste, kad paskui neatrodytu kaip is dvieju skirtingu operu. Man graziau, kai jaunosios ir svocios puokstes tarpusavyje dera,galbut net turi savyje vienodu gelyciu, tarsi atkartojimas. Mes liudininkams patys uzsakinejome geles, tad parinkau, kad butu panasios, manoji buvo is baltu eustomu, o liudininkei idejom baltas eustomas ir rausvas astromerijas.

Mano visai paprasta is baltu roziu ir freziju, svocia pati buvusi floriste as sau uzsakiau pas kita floriste, o jinai pasisiule padaryti pamergem ir sau puokstes, atsiunte man parodyti mazdaug kokios nori sau. g.gif

Labai grazi puokste wub.gif
Atsakyti
tikras grozis wub.gif
Atsakyti
o jūs paneles prieš kiek laiko puokštes užsakot vestuvėms? mirksiukas.gif ir ar jūs pačios mokat ar pabroliai ar pačios pamergės? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinutia @ 2010 08 10, 18:02)
Graži, tik man jau per daug išsiskleidusios rožės, norėtųsi labiau "suspaustos", palaidoka. Čia tik mano nuomonė  smile.gif

O man kaip tik kuo naturalesne, tuo grazesne, tos visos perspaustos, sulipdytos schmoll.gif
Atsakyti