Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštės

QUOTE(saulės zuikutis @ 2010 09 05, 18:45)
Mano puokštelė ir jaunikio butonjerė  smile.gif
user posted image

man puokstej tai tokia netvarka.. nzn cia gal taip turi buti, bet man tai cia kazkaip nelb schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 09 06, 13:26)
Mačiau aš jas realiai, buvau šįryt pas floristę 4u.gif Vestuvės penktadienį doh.gif

O jos kartais nedvokia? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liekna: 06 rugsėjo 2010 - 17:47
QUOTE(liekna @ 2010 09 06, 18:46)
O jos kartais nedvokia?  blink.gif

Na kaip kam jau čia..Šiaip specifinį kvapą tikrai turi, man asmeniškai tai smirda, o kitiems medumi kvepia, čia jau reikia, kad kiekvienas asmeniškai neupręstų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2010 09 06, 16:51)
Na kaip kam jau čia..Šiaip specifinį kvapą tikrai turi, man asmeniškai tai smirda, o kitiems medumi kvepia, čia jau reikia, kad kiekvienas asmeniškai neupręstų  4u.gif

Ai tai taip ir galvojau kad cia tos pacios ax.gif Siaip sakyciau rizikinga, jei tokios bus ir pamergiu. Neaisku ar joms patiks g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liekna: 06 rugsėjo 2010 - 17:54
QUOTE(liekna @ 2010 09 06, 19:52)
Ai tai taip ir galvojau kad cia tos pacios  ax.gif Siaip sakyciau rizikinga, jei tokios bus ir pamergiu. Neaisku ar joms patiks  g.gif

as irgi viena isrinkau puokstes pamergems, bet jos buvo patenkintos smile.gif tad manau ir jusiskes bus patenkintos, juk cia tik puokstes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 09 06, 16:59)
as irgi viena isrinkau puokstes pamergems, bet jos buvo patenkintos smile.gif  tad manau ir jusiskes bus patenkintos, juk cia tik puokstes smile.gif

Va cia kaip kam. Siaip as cia is savo poziciju galvojau, nes pas mane labai uosle stipri, ir turbut net 10min neistverciau su sitom gelem rankose hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2010 09 06, 20:01)
Va cia kaip kam. Siaip as cia is savo poziciju galvojau, nes pas mane labai uosle stipri, ir turbut net 10min neistverciau su sitom gelem rankose  hihihi.gif

kiek atsimenu pas mano pamerges irgi buvo truputis situ geliu, bet nei viena nebuvo alegiska kvapui smile.gif tad pasitarkite su jomis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 09 06, 18:16)
man puokstej tai tokia netvarka.. nzn cia gal taip turi buti, bet man tai cia kazkaip nelb schmoll.gif

Gal dėl to, kad rožytės nėra simetriškai sudėliotos? smile.gif Aš tik dabar pastebėjau biggrin.gif
Dėl kvapo - nepamenu nieko. Tai vadinasi neerzino. Tik pati puokštė buvo sunkoka, nors ir be mikrofono, tai tiesiog nepatogu buvo nešiotis visur.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulės zuikutis: 06 rugsėjo 2010 - 19:01
QUOTE(saulės zuikutis @ 2010 09 06, 20:59)
Gal dėl to, kad rožytės nėra simetriškai sudėliotos?  smile.gif Aš tik dabar pastebėjau  biggrin.gif

vat butent, cia rozytes daro netvarka smile.gif bet cia tik mano nuomone, nes tikiu, kad gyvai ji buvo tobula jums mirksiukas.gif aisku ir dbr ji tokia jums yra, bet tik sakau, kad gal foto neperteikia viso to vaizdo 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes , Noreciau parekomenduoti bbdizainas, ten man dare nuotakos ir liudininkes puokstes, wiena forumiete taip pat gyre, pasiskambinau susitikau , padare superines puokstes , labai likau patenkinta. wub.gif gal galetu kokia forumiete atsiust pasta nusiusciau foto nemoku pati ikelt, galetumet pasigrozeti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(love_spell @ 2010 09 06, 21:06)
Sveikutes , Noreciau parekomenduoti bbdizainas, ten man dare nuotakos ir liudininkes puokstes, wiena forumiete taip pat gyre, pasiskambinau susitikau , padare superines puokstes , labai likau patenkinta.  wub.gif gal galetu kokia forumiete atsiust pasta  nusiusciau foto nemoku pati ikelt, galetumet pasigrozeti. smile.gif

ikeliu tavo puokstele 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Idomi puokste, butu smagu pamatyti kaip nuotakos rankose atrodo mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti