Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštės

QUOTE(Notti @ 2010 09 01, 00:02)
Noriu pasirodyti savo puokštelę.. Labai norėjau bijūnų, bet tuo metu jie nežydi ir netiko prie suknelės modelio, tai pasirinkau kardelius, kurie labiausiai tiko prie mano suknelės.

user posted image

Gal gi patiks kam nors  ax.gif

as visai ne i tema bet man labai grazi jusu suknele mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 09 01, 18:36)
Man tik idomu pasidare,o kam mamoms puoksteles,jei ne paslaptis? g.gif

Jaučiu aš paskambinsiu ir pasakysiu, kad mums jų nereikia mastau.gif pas mus tokia tradicija kaip ir, taip kaip LT turi puokštes pamergės ir piršlienė, bet mes juk be tradicijų.. Reiks skambint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 09 01, 22:59)
Jaučiu aš paskambinsiu ir pasakysiu, kad mums jų nereikia mastau.gif pas mus tokia tradicija kaip ir, taip kaip LT turi puokštes pamergės ir piršlienė, bet mes juk be tradicijų.. Reiks skambint biggrin.gif

Na va, dabar ir persigalvojot del mano klausimo doh.gif smile.gif
Atsakyti
Aciu jums mergaites 4u.gif

Kuckudukas, aciu labai. Beje as ja parduodu mirksiukas.gif

Cia puokste is priekio
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Notti @ 2010 09 02, 19:00)
Cia puokste is priekio

Wow, bigsmile.gif nu super puokstyte. Niekada nebuciau pagalvojusi, kad is kardeliu galima tokia sukurti thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Notti @ 2010 09 02, 20:00)

Cia puokste is priekio

lb grazi puokste thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Mano puokste buvo is geltonu geliu, plaukuose taip pat geltonos gyvos gelytes ax.gif 4u.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(laimucia @ 2010 09 03, 13:01)
Mano puokste buvo is geltonu geliu, plaukuose taip pat geltonos gyvos gelytes  ax.gif  4u.gif

user posted image
user posted image

lb grazi puokste ir sukuosena thumbup.gif wub.gif o ir kaip moteris esate graziu bruozu blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, mano vestuves jau labai greit,o puokstes niekaip negaliu issirinkt, greiciau geliu neissirenku... skaitydama senesne tema(gal 2008 metu) radau beprotiskai grazias gelytes,bet kaip supratau ju Lt gaut nera sansu doh.gif bet gal kuri is jusu yra uzsisakiusios ju? jos vadinasi PLUMERIA arba JOSTRA

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 09 03, 12:02)
lb grazi puokste ir sukuosena thumbup.gif  wub.gif  o ir kaip moteris esate graziu bruozu blush2.gif  4u.gif

Dekui 4u.gif nepasiseke su nagais, bent jau su puokste ir sukuosena pasiseke mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laimucia @ 2010 09 03, 21:26)
Dekui  4u.gif  nepasiseke su nagais, bent jau su puokste ir sukuosena pasiseke  mirksiukas.gif

tai cia tik man nepatiko ju forma, bet jei jums grazu, tai ir gerai mirksiukas.gif na dar noretusi jusu suknyte pamatyti ax.gif
Atsakyti
Merginos, o kokios spalvos puokste tiktu prie sampanines spalvos suknios?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S@msara: 03 rugsėjo 2010 - 23:31