Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštės

QUOTE(Notti @ 2010 08 31, 23:02)
Noriu pasirodyti savo puokštelę.. Labai norėjau bijūnų, bet tuo metu jie nežydi ir netiko prie suknelės modelio, tai pasirinkau kardelius, kurie labiausiai tiko prie mano suknelės.

user posted image

Gal gi patiks kam nors  ax.gif

Kiek bežiūriu tai man viskas labai gražiai ir suderintai atrodo, tiek suknelė gražutė ir plaukų aksesuaras puikus, ir puokštė graži labai 4u.gif
Bendroje išvadoje galima sakyti, kad atrodėte nuostabiai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Notti @ 2010 08 31, 21:11)
Kardeliai ir idejo kelis liepos ziedus (ta vadinama nosyte ir toks bumbuliukas). Kiek ziedu nepasakysiu... blush2.gif

Grazu! thumbup.gif
Atsakyti
O mudu šiandien nuėjom gėlių rinktis, tai maniškis liežuvį į darbą paleido ir užsisakėm 2 puokšteles mamoms, jaunikiui ir man už 140 lt clap.gif Bus paprasti gvazdikai balti, perrišti juostele. Tikiuosi bus puokštė tokia, kokios norėjau visada blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 09 01, 13:16)
O mudu šiandien nuėjom gėlių rinktis, tai maniškis liežuvį į darbą paleido ir užsisakėm 2 puokšteles mamoms, jaunikiui ir man už 140 lt clap.gif Bus paprasti gvazdikai balti, perrišti juostele. Tikiuosi bus puokštė tokia, kokios norėjau visada blush2.gif

PIM, sveikinu pagaliau uzsisakius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2010 09 01, 15:22)
PIM, sveikinu pagaliau uzsisakius  thumbup.gif

vienu darbeliu mažiau victory.gif jau tiek mažai laiko beliko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 09 01, 13:25)
vienu darbeliu mažiau victory.gif jau tiek mažai laiko beliko unsure.gif

Vakar man MB sako: blink.gif bet tai jau juk pusantro menesio beliko blink.gif ohmy.gif swoon.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2010 09 01, 15:35)
Vakar man MB sako:  blink.gif bet tai jau juk pusantro menesio beliko  blink.gif  ohmy.gif  swoon.gif  lotuliukas.gif

greit laikas bėga unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pim: 01 rugsėjo 2010 - 14:44
Gal kuriai patiks ši idėja hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 09 01, 17:33)
Gal kuriai patiks ši idėja hihihi.gif

spalva grazi, ber puokste tai milziniska g.gif
Atsakyti
parasysiu ir cia ta paty, nes kazkaip per dvi temas sy karta g.gif
sveikos, as jau po sventes. Viskas man labai patiko, isskyrus puokstes, floriste labai nuvyle, mano, pamergiu ir pirslienes puokstes labai prastai padare, visiskai ne taip ko as norejau. Teko taikytis tuo ka turejau, bet geriau jau buciau puokste nuo stalo pasiemus, nes buvo simta kart hrazesnes geles ant stalu, o mum tai kazkokias verbas padare doh.gif Vengiau savo puokstes visa diena, fotografe sako pasiimk puokste, o as tik nosyte suraukiu lotuliukas.gif ir sakau ne schmoll.gif Ant masinos papuosima padare labai grazu, is nuotraukos kuria nunesiau, dziaugiausi, galvojau va kaip padare tai ir geles grazias padarys, bet apsirikau doh.gif
Linkiu mergaites jum graziu geliu ir geru florisciu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 09 01, 15:16)

Sveikinimai pagaliau apsisprendus ir issirinkus drinks_cheers.gif as irgi prijaucianti gvazdikams thumbup.gif Man tik idomu pasidare,o kam mamoms puoksteles,jei ne paslaptis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(V. V @ 2010 08 31, 11:34)
Labas mergytes norejau pasidziaugti savo puokstele 4u.gif http://www.facebook.com/#!/photo.php?p...p;ref=fbx_album

Nesupykite, bet primena svarmeni. ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Notti @ 2010 09 01, 00:02)
Noriu pasirodyti savo puokštelę.. Labai norėjau bijūnų, bet tuo metu jie nežydi ir netiko prie suknelės modelio, tai pasirinkau kardelius, kurie labiausiai tiko prie mano suknelės.

user posted image

Gal gi patiks kam nors  ax.gif

Labai grazi puokste, viskas dera.
Atsakyti