Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštės

QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 08 31, 15:53)
Idomiai g.gif Floristu irgi nesuprasi,vieni sako viena,kiti-kita ir neaisku ko klausyt doh.gif

Gvazdikai patvarios gėlės dėl savo sugebėjimo nenuvysti ilgą laiką, bet jų koteliai neatsparūs ir lūžinėjantys per savo narelius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 08 31, 15:53)
Idomiai g.gif Floristu irgi nesuprasi,vieni sako viena,kiti-kita ir neaisku ko klausyt doh.gif

mano puokštė buvo iš orchidėjų. Tai floristės vis tikino, kad neišsilaikys puokštė, nes vėjas, lietus (lapkritį buvo vestuvės) ir pan., vis atkalbėt bandė. kategoriškai pasakiau ne, ir vis tiek padariau iš orchidėjų. buvo ir vėjas stiprus, ir lijo... bet puokštė išsilaikė kuo puikiausiai ir žiedai nenuvito smile.gif Bet kiek pastebėjua ieškodama puokštės, visur man bandė įkišt kuo brangiausią, bet ne tą, kurios norėjau smile.gif Biznis
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 08 31, 01:10)
Kaip tai? Man sakė, kad gvazdikai labai lūžinėja ir juos reikia pasmaigstyti kažkaip g.gif Nebent maža puokštė, bet jeigu 70 lt, tai nemažai žiedų išeina g.gif

na puokste nebus labai maza tokia sakyciau normali, as nesuprantu uz ka moket 100 lt? na nebent dar kazkokiu papuosimu des, bet mano kadangi paprastute o gvazdikai pigios geles (ziedas 2,5 lt) tai ir kaina tokia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kuckudukas @ 2010 08 31, 16:40)
as nesuprantu uz ka moket 100 lt?

Tai tiek ir gaunas, jeigu tarkim 30 žiedų + darbas ir juostelė rolleyes.gif
tik mane gal apmulkino, nes atseit mažiau žiedų nekaip žiūrėsis g.gif
Atsakyti
QUOTE(V. V @ 2010 08 31, 10:34)
Labas mergytes norejau pasidziaugti savo puokstele 4u.gif http://www.facebook.com/#!/photo.php?p...p;ref=fbx_album

puokstyte thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 08 31, 19:35)
Tai tiek ir gaunas, jeigu tarkim 30 žiedų + darbas ir juostelė rolleyes.gif
tik mane gal apmulkino, nes atseit mažiau žiedų nekaip žiūrėsis g.gif

tai taip iseina kad darbas apie 30 lt? g.gif na pas mane tas darbas tik juostele perrist tai nemanau kad cia galetu kainuot tiek, na zodziu man su darbu ir ziedais bus apie 70 lt smile.gif taip bent floriste sake
Atsakyti
QUOTE(kuckudukas @ 2010 08 31, 20:12)
tai taip iseina kad darbas apie 30 lt?

na taip. sako, kad ir kaspinu perrišti, tai gvazdikus vis tiek reikia smaigstyti, kad nenulūžtų, tai čia jau tas darbas ir kaspinas atsieitų būtent tiek..
Atsakyti
QUOTE(aciai @ 2010 08 31, 17:15)
mano puokštė buvo iš orchidėjų. Tai floristės vis tikino, kad neišsilaikys puokštė, nes vėjas, lietus (lapkritį buvo vestuvės) ir pan., vis atkalbėt bandė. kategoriškai pasakiau ne, ir vis tiek padariau iš orchidėjų. buvo ir vėjas stiprus, ir lijo... bet puokštė išsilaikė kuo puikiausiai ir žiedai nenuvito smile.gif Bet kiek pastebėjua ieškodama puokštės, visur man bandė įkišt kuo brangiausią, bet ne tą, kurios norėjau smile.gif Biznis

orchidėjos šiuo metu vienos brangiausių gėlių, aš jų iš pradžių norėjau ir jomis domėjausi... tai nežinau ką dar brangesnio galėtų pasiū g.gif lyti
Papildyta:
QUOTE(kuckudukas @ 2010 08 31, 17:40)
na puokste nebus labai maza tokia sakyciau normali, as nesuprantu uz ka moket 100 lt? na nebent dar kazkokiu papuosimu des, bet mano kadangi paprastute o gvazdikai pigios geles (ziedas 2,5 lt) tai ir kaina tokia  4u.gif

tai žiūrint kokio dydžio gvazdikai (mažesni ar didesni), juostelė kuria suriš puokštę ir aišku darbas, gi floristė irgi turi uždirbti
Atsakyti
Noriu pasirodyti savo puokštelę.. Labai norėjau bijūnų, bet tuo metu jie nežydi ir netiko prie suknelės modelio, tai pasirinkau kardelius, kurie labiausiai tiko prie mano suknelės.

user posted image

Gal gi patiks kam nors ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Notti @ 2010 08 31, 23:02)
Noriu pasirodyti savo puokštelę..

Graži labai wub.gif Čia vien kardeliai? Kiek žiedų? 4u.gif
Atsakyti
Kardeliai ir idejo kelis liepos ziedus (ta vadinama nosyte ir toks bumbuliukas). Kiek ziedu nepasakysiu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Notti @ 2010 08 31, 23:02)
Noriu pasirodyti savo puokštelę..

Labai grazi puokstele 4u.gif , tik labai noretusi pamatyti ja is priekio ax.gif
Atsakyti